|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Buna fetelor, am si eu o intrebare pentru voi. Am primit cadou de la verisoara mea un set de cosmetica, cu forfecuta, pila...si altele. Dar am si un 'obiect' care nu prea stiu ce este si nici cum se foloseste. Am intrat pe pagina site-ului de unde provin dar scrie in engleza si se numeste: CORN SLICER. Am gasit cateva poze cu el pe net:
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Se foloseste la razuit pielea uscata, de pe bataturi, de pe unde se aduna. Cu atentie caci taie de nu se poate. |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| si eu il foloseam in trecut, nici nu mai tin minte de cate ori m-am taiat cu el. si intr-un loc reuseam sa iau pielea de pe calcai in altul nu si arata urat. acum nu il mai folosesc ca nici atunci de altfel nu aveam nevoie de el ,dar daca tot il aveam............ |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Dupa cum suna SLICER taie rau... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Chiar ca taie rau ,m-am taiat si eu cu toate ca am fost multumita de rezultate dar asta dupa ce era folosit de mai multe ori. |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am si eu callus remover din asta nemtesc, arata exact ca in poza. Il folosesc numai dupa ce-mi inmoi bine pielea batatorita din locurile de curatat si nu m-am taiat niciodata pentru ca modul de prindere al lamei nu ii permite sa iasa decat maxim 1mm in afara si prin pozitia de manuire nu am reusit deloc sa ma tai. La inceput cand l-am luat m-am temut c-o sa ma umplu de taieturi, dar nu a fost deloc asa. Poate depinde si de marca, cat de bine e conceput acolo unde sta lama. Pe-al meu l-am luat de la farmacie de la CVS si chiar trebuie sa merg sa-i cumpar lame de schimb ca s-a tocit lama initiala. |
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Am vazut la tv cum il folosea o profesionista, si chiar avertiza ca e periculos daca nu e folosit corect. Eu am evitat, prefer pila clasica, la fiecare baie. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu nu folosesc pt ca am calcaie de bebelus . Secretul este ca dupa fiecare baie dau cu crema de picioare si pun soasete 1-2ore. |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu am un fel de razatoare mica, si e foarte buna.. pila de calcaie o folosesc pe unde am pielea mai fina, de ex. pe partile laterale ale piciorului.. o prietena de-a mea foloseste asa ceva si nu s-a taiat pana acum, talpile arata f bine, cred ca trebuie inmuiate picioarele f f f bine.. |
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si eu folosesc asa ceva de cativa ani buni. Stai cu picioarele in apa calda pana se inmoaie si apoi cureti talpa piciorului. Daca desfaci "unealta" vezi ca lama are 2 parti active. Eu folosesc una la un pciior, apoi schimb si folosesc cealalta parte la celalalt picior si apoi o arunc. Se gasesc rezerve de lame peste tot: Kaufland, Carrefour, Real.
Spor la picioruse frumoase! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| oanamaria wrote:Eu nu folosesc pt ca am calcaie de bebelus . Secretul este ca dupa fiecare baie dau cu crema de picioare si pun soasete 1-2ore.
la fel si eu: masej piciorul cu crema pentru calcaie apoi imi pun sosete.nu folosesc nici piatra ponce si nici alte ustensile. |
|
|