Corporatia tinerilor talente are nevoie de copilul tau

Options Corporatia tinerilor talente are nevoie de copilul tau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
uniocorp
Postat: Monday, January 20, 2014 2:24 AM

Nivel: Membru

Intrat: 1/20/2014
Postari: 1
Doresc sa creez un mediu virtual in care sa promovez produse handmade fabricate de copiii vostri, produse unicate, nu realizate in volum. Ideea este de a cultiva spiritul antreprenorial de la o varsta frageda, si de a constientiza in cultura parintilor de faptul ca, copiii lor isi pot dezvolta astfel de abilitati daca sunt incurajati de mici sa aprecieze munca. Sunt libera pentru propuneri de dezvoltare, asociere, brainstorming, etc, pentru realizarea unui grup format dintr-o persoana aferenta fiecarui judet in parte, pentru promovarea acestui mediu.
strumfiez
Postat: Monday, January 20, 2014 2:35 AM

Nivel: Membru

Intrat: 1/8/2014
Postari: 4
Cat timp nu se forteaza "copilaria" micutilor nostri, e o idee buna sa promovam. Va fi destul de greu sa strangi 41 de mamici din 41 de judtee, pe aceasi "minte" cu tine. Ca si sfat: fa-ti o firma cu 41 de actionari si astfel vei fi sigur ca aceasta implicare va fi continua.
Altmiteri, vor exista nemultumiti si de aici pana la despartire e doar un pas. Si unde te-ai gandit sa promovezi acele produse, in afara sau la noi?

Daca vrei firma, vezi ca exista resurse gratuite pe internet (https://www.smartapp.ro) care te invata cum sa faci o firma gratuit. Daca scopul tau este unul strict samaritean, mai bine te orientezi catre un ONG.
t-mihaela
Postat: Monday, January 20, 2014 3:12 AM

Nivel: Senior

Intrat: 6/20/2008
Postari: 5142
: Sa ne punem copii sa croseteze pentru profit? Cred ca glumestiLol
Oblyooo
Postat: Monday, January 20, 2014 8:58 AM

Nivel: Membru

Intrat: 1/10/2014
Postari: 5
Locatia: targu jiu
@mihaela: nu cred ca se refera strict in sensul de exploatare, ci probabil mai mult la ideea in sine a unei actiuni de promovare si publicitate pentru manufactura unor copii.

@uniocorp: mie mi-ar place sa existe o platforma cu licitatii ale unor asemenea produse, si cu banii obtinuti sa se porneasca noi initiative care sa stimuleze creativitatea noastra si a copilor.

@strumfiz: de aflam de acest site (smartapp.ro) acum 3 luni, as fi facut o mica economie de 400 lei. Asa i-am platit celui care mi-a facut actele de infintare de firma.
t-mihaela
Postat: Monday, January 20, 2014 4:26 PM

Nivel: Senior

Intrat: 6/20/2008
Postari: 5142
Copii nu au timp de "manufacturat".Au de invatat,de citit,de facut sport.Lasati copiii in pace,stati voi cu croseta in brate si vindeti pe ce platforme vreti.
bereea
Postat: Monday, January 20, 2014 4:40 PM


Nivel: RUBIN

Intrat: 3/29/2007
Postari: 22768
t-mihaela wrote:
Copii nu au timp de "manufacturat".Au de invatat,de citit,de facut sport.Lasati copiii in pace,stati voi cu croseta in brate si vindeti pe ce platforme vreti.


corect!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed