Coronavirus - Covid 19 - SARS COV 2 - Raspandire si masuri luate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Monday, April 5, 2021 10:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu m-am vaccinat sambata cu Pfizer, la 3,5 luni dupa boala. Mi se pare o decizie responsabila. In plus, aproape ca ramasesem fara anticorpi; eu nu am dezvoltat prea multi dupa boala. Probabil ca in 21 de zile, cat se spune ca dureaza pana organismul reactioneaza la vaccin as fi ramas fara protectie.
... Iar in ultimul timp calatoresc des in interes de serviciu si nu as vrea sa ma mai stresez; adevarul e ca nu se respecta nicio masura prin aeroport sau avioane. Ma apuca toti nervii. Sub pretextul ca - vezi, Doamne - mananca sau beau cafele, romanii nostri fenteaza masca cat de mult se poate. box2

Sincer, nu cred ca vor reglementa prea curand posibilitatea de a calatori fara restrictii cu carnetul de vaccinuri. Tot asa, as trebui ca 90 zile dupa boala sa ai aceleasi beneficii. In realitate nu se tine cont. Am facut pana acum atatea teste PCR incat incepe sa ma irite ideea; parca-parca ma conving din ce in ce mai mult ca e o mare afacere.
bereea
Scris: Tuesday, April 6, 2021 7:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu cred ca totul este o mare afacere.
Iar faptul ca vaccinul nu te face imun la boala, ma face sa cred ca de fapt nu e vaccin ci ne folosesc pe post de cobai Asa ca deocamdata nu-l voi face...nu ma convinge deloc!
kali
Scris: Wednesday, April 7, 2021 1:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nici vaccinul antigripal nu te face imun la boala. Totusi, multi se vaccineaza fara riscuri de ani de zile.

Uite la Israel... chiar si UK! Cat de mult le-au scazut cazurile! Cred ca vaccinarea e calea corecta pentru a scapa de pandemie. Bine ar fi daca majoritatea ar si dori sa se vaccineze!
laura513
Scris: Wednesday, April 7, 2021 6:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
kali wrote:
Nici vaccinul antigripal nu te face imun la boala. Totusi, multi se vaccineaza fara riscuri de ani de zile.

Uite la Israel... chiar si UK! Cat de mult le-au scazut cazurile! Cred ca vaccinarea e calea corecta pentru a scapa de pandemie. Bine ar fi daca majoritatea ar si dori sa se vaccineze!

Exact :)
bereea
Scris: Wednesday, April 7, 2021 9:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Deocamdata ii las pe altii sa se vaccineze...eu mai testez.
AdrianaC
Scris: Saturday, April 10, 2021 4:53 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Noi inca nu ne-am vaccinat... mai asteptam... poatedaca vor incepe copiii scoala fizic, o sa ne vaccinam, dar inca nu sunt impacata cu ideea. In sch8mb mama mea s-a vaccinat cu Pfizer inclusiv rapelul si e OK...
laura513
Scris: Sunday, April 11, 2021 5:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
AdrianaC wrote:
Noi inca nu ne-am vaccinat... mai asteptam... poatedaca vor incepe copiii scoala fizic, o sa ne vaccinam, dar inca nu sunt impacata cu ideea. In sch8mb mama mea s-a vaccinat cu Pfizer inclusiv rapelul si e OK...

In Pfizer am incredere, toata familia mea s-a vaccinat cu el. La AZ au fost inregistrate cele mai multe reactii adverse grave si foarte grave, inclusiv trombocitopenie si deces. Nu am incredere si nu vreau sa-l fac.

M-am inscris pentru Pfizer, suna nr 3400 si ceva pe lista si probabil mai am de asteptat 2-3 luni minim. Nu au mai adus Pfizer si Moderna in Sibiu, doar prin alte localitati de prin jur, nu inteleg care e logica.
mamadematei
Scris: Tuesday, May 11, 2021 5:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/3/2012
Vaccinul nu te face imun, doar te ajuta sa treci mai usor prin boala. Asa e si la gripa, doar ne vaccinam de ani de zile pentru gripa. Cum spun medicii aici, in Brugge, unde nu e ca in RO, cu vaccinuri pe toate drumurile, sa te roaoge sa te vaccinezi, vaccinul cel mai bun e cel pe care il ai. Dupa ce a inceput scandalul cu Astra Zeneca, Belgia a cerut vaccinurile nefolosite in alte tari, pentru ca aici rata mortalitatii a fost uriasa si spitalele sufocate.

In fine, long story short, si eu m-am vaccinat cu Astra Zeneca, ca doar asta era aici, ca sa pot sa vin in , ca nu mai puteam! Am avut o reactie ca de gripa rea 24 de ore dupa prima doza, a trecut de la sine, iar dupa rapel nimic.

iar anticorpii, 3300 la 3 saptamani de atunci
Tzepii
Scris: Tuesday, July 13, 2021 1:05 PM

Inregistrat: 2/13/2006
Israel incepe administrarea celei de a treia doze de vaccin. Sursa
CEO-ul companiei Pfizer a spus că a treia doză va fi făcută între 8 si 12 luni de la administrarea celei de a doua, pentru a proteja oamenii de noile mutaţii de coronavirus apărute. Sursa
Tulpina Delta se răspândește rapid peste tot în lume și SUA nu fac excepție. În ultima săptămână Statele Unite au avut o creștere de 47% a cazurilor noi.Ce e și mai îngrijorător e că majoritatea au între 20 și 40 de ani.Sursa
AdrianaC
Scris: Saturday, July 31, 2021 3:46 PM

Inregistrat: 2/12/2006
Intr-un final m-am vaccinat si eu cu Pfizer, prima doaza pe 6 iulie si rapelul pe 27 iulie.

Dupa prima doza, in ziua respectiva nu am avut nimic (m-am vaccinat seara, undeva in jurul orei 19, la centrul mobil de la Metro Baneasa).
A 2-a zi insa am avut o usoara febra (37.2) pe care insa o simteam ca pe un 38, durere moderata de cap, durere de mana si fierbinteala la locul vaccinului, o galmita mica acolo, eram foarte obosita si abia imi gaseam cuvintele sa vorbesc.

La a 2-a doza, nu m-a mai durut asa rau mana, aproape deloc, nu a mai fost fierbinte, nu am mai facut deloc febra, durerea de cap a fost doar una ff usoara, insa am fost extrem de obosita (m-am vaccinat pe la 11:00 si deja pe la 17:30 nu mai puteam sa imi tin ochii deschisi, am dormit pana pe la 20:00) si a 2-a zi am constatat ca mi s-au inflamat ganglionii limfatici axila.

Am luat 3 zile 1 pastila de panadol rapid de 500mg de 2 ori pe zi. Acum, in a 4-a zi sunt ceva mai bine, dar tot nu mi-a trecut complet inflamatia.

Toti ai mei s-au vaccinat, inclusiv Andrei care face 16 ani abia in noiembrie. Niciunul nu a avut niciun fel de reactie, doar eu am tras paiul scurt... ras
shirel
Scris: Saturday, December 4, 2021 1:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu dupa cum stiti locuiesc in Israel m-am vaccinat a treia oara cu Pfizer ,am reactionat tare rau dupa toate vaccinarile ,adica nu am fost buna de nimic 2 zile,batai de inima,limfa umflata ,mana intepenita cu gat si spste cu tot,greturi...tot ce vreti eu am avut.Singura din familie care am avut asa niste simptome dupa.Am anuntat si Pfizerul despre situatia mea...doctorii mi-au explicat ca am un sistem imunitar foarte puternic care cica recunoaste vaccinul ca ceva care vine sa-l distruga si de aceea am reactiile astea ...Nu stiu ce sa cred care este adevarul dar dupa 2 zile totul mi-a trecut ca si cum nu a existat...problema este ca s-ar putea sa fim nevoiti sa ne vaccinam din jumatate in jumatate de an.Vaccinul ne ajuta sa nu ne imbolnavim grav de moarte in cazul in care luam virusul ..doar atat dar nu ne protejeaza sa nu il luam deloc.Sanatate multa!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.