|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Kali, sunteti bine?Bunicii tai sunt ok? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Kali, sunteti bine?Bunicii tai sunt ok?
Da, suntem bine toti, multumim!
|
| Eu nu mai rezist, vreau sa revenim la normal. Voi? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Noi incetul cu incetul revenim la normal....de duminica cred ca se incepe scoala si gradi ,deci copii pana in clasa a treia!Intrebarea este cum va fi cand ne vom reintoarce cu totii la normal....care va fi nr de molipsiri de la persoanele care nu stiu ca sunt bolnave si care nu au semne.Pana la urma se spune ca toti vom fi cu virusul dar foarte foarte putini vor avea simptome grave...asta cel putin la noi in Israel |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Eu numai rezist, vreau sa revenim la normal. Voi?
Si eu! |
| Shirel, cred ca intrebarea este cand ne vom imbolnavi si nu daca ne vom imbolnavi. Cine stie daca n-am fost deja, pe la inceputul lui februarie m-am simtit vreo saptamana destul de rau: dureri in tot corpul, febra usoara, greata, etc.
Kali, se pare ca voi veti fi " liberi" inaintea noastra. De luni cica intram in faza 2, dar schimbarile sunt minime.Ma doare sufletul ca mi se "fura" din timpul meu |
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| La viata normala nu cred ca vom mai reveni....dar sa putem circula cumva,protejati,distantati dar sa putem pleca.Eu am 7 saptamani de stat acasa,foarte rar si pe fuga la magazin la cumparaturi...asta nu e viata ci teama....Vreau acasa la mine,in curtea mea,in gradina mea ,cu copiii mei! Sanatate tuturor! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Azi s-au inregistrat cele mai multe cazuri. Nu va fi bine. Nici nu se pune problema sa plecam in vacanta. Cum sunteti, fetelor? Mari, ati reusit sa ajungeti in tara? Kali, totul bine? Bereea, la voi cum mai este situatia? |
| Monica, la noi se pare ca e bine. In zona mea nu exista nici un caz de cateva saptamani, lumea respecta destul regulile. Mastile se poarta doar in spatii inchise, pentru ca e foarte, foarte cald afara si e imposibil de purtat. Chiar si la munca am renuntat la ele pentru ca nu se poate respira, dar respectam distanta si igiena. Ma tem de ce va fi in tara, noi anul acesta nu mergem pentru ca nu vreau sa ma trezesc blocata pe acolo. Voi cum sunteti? |
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Buna fete dragi.... Am ajuns in tara,Monica...in 30 mai...am stat 14 zile in izolare cu cel mic iar mijlociul ne aproviziona.E jale ce este in tara.Oamenii aici nu cred,nu respecta...sincer mi-e dor de strictetea din Franta.Este minunat sa fiu acasa la noi,cu jumatate din familie,dar sunt cu gandul si la cei ramasi in Franta.Dumnezeu sa-i ocroteasca!Sunt fericita si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca dorm pe perna mea ,in patul meu,sunt in curtea mea. Dumnezeu sa va ocroteasca,sa ne ocroteasca si sa fim cu totii bine! Aveti grija de voi! Va iubesc! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, ma bucur ca sunteti mai linistiti si ca au disparut din cazuri in zona voastra. In Iasi pare sa fie mai bine acum. Ne protejam cat putem si din pacate nu vom pleca in vacanta. Compensam cu alte lucruri. Mari, bine ca esti acasa; asta e foarte important. Nici eu nu m-as simti in siguranta in alta parte decat in tara mea, in casa mea. Virusul asta ne-a umbrit viata. :( Nu realizam inainte ca eram fericiti.
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Nici noi nu am plecat pe nicaieri... au fost destul de multe cazuri si ne-am ferit cat am putut de mult. Am iesit doar eu la cumparaturi cate o ora dimineata, o data pe saptamana, asta pana ne-au bagat iar in carantina pe la inceputul lui noiembrie si chiar si acum Corbeanca este inca in carantina... Noroc ca am apucat sa relocam copiii ca sa stea cu noi.
De cand suntem in carantina nu am mai iesit decat in curte, si atunci foarte rar pentru ca a fost urat afara. Am rezolvat cu aprovizionarea cu comenzi pe Bringo si mi se par super OK, in cca o ora, o ora si jumatate iti livreaza. Avem noroc si ca s-a deschis in 2019 un Carrefour aproape de noi...
In rest copiii sunt bine, eu la fel, lucrez de acasa din martie 2020, Tzepii e OK, mama si soacra mea sunt OK...
Doamne ajuta sa avem sanatate !
Voi ce faceti in privinta vaccinului, vreti sa va vaccinati? Copiii incep scolile acum de luni?
Voi lucrati de acasa?
Multa sanatate tuturor ! |
|
| Ce parere aveti despre vaccin? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| shirel wrote:Noi incetul cu incetul revenim la normal....de duminica cred ca se incepe scoala si gradi ,deci copii pana in clasa a treia!Intrebarea este cum va fi cand ne vom reintoarce cu totii la normal....care va fi nr de molipsiri de la persoanele care nu stiu ca sunt bolnave si care nu au semne.Pana la urma se spune ca toti vom fi cu virusul dar foarte foarte putini vor avea simptome grave...asta cel putin la noi in Israel
In completarea intrebarii Bereei :)
Shirel vad ca locuiesti in Israel. La voi am inteles ca s-au vaccinat majoritatea. Ati facut vaccinul? Cum e? Am vazut ca a scazut masiv nr de cazuri.
La mine in familie, mama tata si fratele s-au vaccinat (in runda 1 si 2). Iubitul meu a facut prima doza de Moderna (runda 3, a prins la cerere). Eu vreau sa ma vaccinez, dar am o mare retinere cu Astra Zeneca. Doar daca prind Pfizer sau Moderna. Am mai mare incredere in vaccinurile cu tehnologie ARN mesager.
|
|
| Deocamdata am anticorpi, dar in iunie trebuie sa ma decid daca ma vaccinez sau nu. Voi avea nevoie doar de o doza, oricum refuz categoric Astea Zeneca. Daca ma voi vaccina nu o fac de frica bolii, nu cred in ceea ce vor sa ne faca sa credem, ci o fac pentru a putea calatori |
|
|