|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, din greseala mi-ai editat postarea. Nu-i o problema, am sters ce ai scris tu in ea, insa s-a pierdut ce-i scrisesem lui Mari.
Te cred si-mi pare rau. Eu am avut treaba doar la urgente, nu in ambulator, deci acolo chiar nu stiu cum statea treaba decat din auzite. Da, se pare ca spaga e obicei vechi... nu se dezvata usor de el. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ooof, imi pare rau! |
| Nu-i nicio problema. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Kali, cum mai sunteti? Cum rezistati psihic? Ce mai fac copiii? Bereea, sunteti bine? Mari, totul bine la voi? Liliana, voi ce faceti? Shirel, esti puternica!
Fetelor, sanatate si putere multa.
https://www.realitatea.net/coronavirus
Sunt convinsa ca sunt mult mai multi infectati pe fiecare judet.
|
|
| Monica, multimesc, noi suntem bine
Tocmai am primit o veste proasta: a doua persoana pe care o cunosc a murit la Suceava de coronavirus |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| bereea wrote:Monica, multimesc, noi suntem bine Tocmai am primit o veste proasta: a doua persoana pe care o cunosc a murit la Suceava de coronavirus
Brandusa imi pare tare rau!Avea alte afectiuni,era in varsta?Te imbratisez! |
|
| Mirela, era diabetic, avea pana in 60 de ani! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| monica irimia wrote:Kali, cum mai sunteti? Cum rezistati psihic? Ce mai fac copiii? Bereea, sunteti bine? Mari, totul bine la voi? Liliana, voi ce faceti? Shirel, esti puternica! Fetelor, sanatate si putere multa. https://www.realitatea.net/coronavirusSunt convinsa ca sunt mult mai multi infectati pe fiecare judet.
Am scris la Reintalnirea veteranilor!
|
|
| monica irimia wrote:Kali, cum mai sunteti? Cum rezistati psihic? Ce mai fac copiii?
Monica! Bine ai revenit!
Noi suntem bine, multumesc! Nu avem nicio problema cu izolarea; sunt mai ocupata ca inainte... gatesc toata ziua, stam in curte, facem curatenie, spal, calc. etc... insa, clar, viata de casnica nu e pentru mine. Imi umplu timpul ca sa mi se relaxeze mintea, sa nu-mi galopeze prea mult gandurile, sa treaca timpul... Ma afecteaza foarte mult ce se intampla in jurul meu si drama oamenilor insa am inceput sa compensez intr-un fel sau altul, ca nu pot sta numai in stress.
Copiii sunt bine si ei. Teme, pregatire ( online ), joaca... acum se simte avantajul de a fi 4 si de a avea loc / spatiu / curte.
Voi ce faceti? Cum sunteti?
Bereea, |
|
| Eu/noi suntem bine,cred.Ies foarte rar,sotulmeu de azi lucreaza doar 7 ore timp de2saptamani apoi cica se inchide pt 3 luni Dupa ...vonm vedea ce e de facut Psihic e rau....simt ca ma duc in jos.....dar cred ca nu numai eu....asa ca incerc sa ma controlez cat pot...cum pot..... Sanatate,pozitivitate,optimism ,credinta....va doresc!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Monica si noi suntem bine, eu nu ma stresez pentru mine in privinta izolarii, locuim intro zona unde e un parc imens, pot sa ies sa ma plimb pana ametesc. Insa vorbesc cu fetele acasa si simt ca sunt la capatul rabdarii, cu copii mici in casa de mai bine de o luna, cu toate activitatile care indulcesc cat de cat rutina zilnica, gen sala, masaj sau o iesire cu prietenele, toate acestea intrerupte. Asta ma necajeste si faptul ca nu pot sa fac nimic ca sa le ajut. Si cred ca nici daca eram acasa nu puteam face mare lucru. Sanatate multa fetelor! Aaaa...apropo unde e topicul ala cu veteranele, l-am cautat acum ceva timp, dar n-am dat de el asa ca m-am lasat pagubasa. |
|
| Buna,Lili.Este in forumul Club Femina,topicul Veteranii vorbesc-Reintalnirea veteranilor
|
|
| Multumesc Mari, am intrat in Club Femina, dar nu-l gasesc, adica nu-mi apare. Probabil mai e nevoie de ceva pentru a avea acces.
|
|
| Liliana, e un topic privat. I-am trimis pm Adrianei pt. a-ti da acces, insa cred ca nu l-a vazut, inca. |
|
| kali wrote:Liliana, e un topic privat. I-am trimis pm Adrianei pt. a-ti da acces, insa cred ca nu l-a vazut, inca. Multumesc Kali. Nu e nicio graba. |
|
|