Multumesc pt aprecieri fetelor!Nasmyne,va urez tuturor gravidutelor sa aveti copilasi cuminti cum este al meu si sa aveti lapte la fel,mult sa se faca mari si sanatosi!
|
Ce mai fac gravidutele mele dragi?noi suntem bine,cumintei,fara colici.Papam doar lapte de la mami si noaptea de trezim de doua ori.Dupa ce papam adormim imediat.Va pup pe toate si va fac cunostinta cu bebe Darius
|
Buna fetelor!credeati ca v-am parasit?am tot zis ca intru sa vad ce mai faceti dar trec zilele foarte repede de cand il am pe bebe Darius.Chiar daca e un copil foarte cuminte tot imi trece timpul repede ca stau tot timpul sa ma ocup de el,sa vorbim,iar cand doarme mai fac si eu cate ceva prin casa.Mai plange cateodata cand vrea sa faca caca si nu poate.Atunci il ajut eu cu termometrul.In rest colici nu a facut,pe 9 mai face 2 luni si nu i-am dat nimic de colici pana acum.Noaptea se trezeste de doua ori,o data in jur de ora 2 si o data in jur de 4 jumate,mananca si adoarme imediat.A treia zi dupa ce am nascut mi-a venit laptele si de atunci papam doar san.Va pun si o poza cu bebe Darius! pe toate!
|
Nasmyne wrote:corina-elena50 multumesc pentru detalii. Cu lapticul cum este la voi? Abia astept sa vina ziua aia, si sa scap, acum cum o vrea Cel de sus. Dar sper sa nu se grabeasca...mai am atatea de facut pana vine bebe Lucas.
Va pup burtici si mamici scumpe!! lapticul a venit in a 4a zi si avem din plin.bebe papa doar l san.stai linistit ca o sa fie bine
|
Rocsana wrote:Micsoreaza fisierul daca nu reusesti iti spun cum sa faci Ma bucur ca sunteti ok si tu si bebe Cam in cat timp te-ai recuperat dupa operatie sa poti face cam de toate? (sa te apleci ,sa nu te mai doara etc ) rocsana spune-mi cum sa fac.cam dupa o saptamâna poti sa faci mi?carile mai usor.eu nu mi-am revenit complet nici acum pt ca am facut complicatie post operatorie si mai am si acum edem in partea stânga si ma doare si acum.eu a doua zi m-am ridicat ca vroiam aa ma duc l bebe dar am faccut efort peste limita. poate si din cauza asta am facut complicatii
|
Mul?umesc pt urari fetelor.incerc sa va pun si poze cu bebe.Nu ma lasă,zice ca e fișierul prea mare
|
Nasmyne wrote:Corina important este ca sunteti bine amandoi. Si nasterea naturala e ca o loterie...nu stii cum va fi, tu erai singura care asteptam si eu sa-mi spuna cum e nasterea naturala Cum este cu epidurala simti cand ai contractia? Poti impinge? Eu o am pe prietena mea care a nascut acum doi ani natural fara epidurala un baiat de 3700 tot asa, avea cordonul de doua ori in jurul gatului, dar a vrut natural, cu toate ca-i scazusera f mult bataile inimii...a nascut natural si totul a fost ok. Si mai vroiam sa te intreb ceva cat cantarea baietelul tau la ultimul ecograf? A coincis cu greutatea de la nastere? Edit: te cred ca ai avut dureri ingrozitoare, mie la extrauterina...dupa operatie simteam ca mor de durere cu tot cu calmantele lor, doua zile nu m-am putut ridica din pat si o saptamana aproape am mers cocosata...e dureroasa si cezariana, la natural te doare cateva ore, la cezariana cateva zile...bineinteles sunt cazuri si cazuri si mai rele si mai bune... eu pot sa-ti spun cum e la naturala cu epidurala.La mine a întârziat anestezistul si in loc sa-mi faca epidurala la 4 cm mi-a facut-o la 6.La 4 durerile sunt suportabile dar de la 4 la 6 am crezut ca mor.Nu vreau sa ma gândesc cum ar fi fost pana la 9-10cm.Dupa ce mi-a pus epidurala am reinviat,m-am nascut a doua oara.Stateam linistita in pat si ma dilatam fara sa simt nici cea mai mica durere.La dilata?ie 9 deja începusem sa-mi simt picioarele ?i burta amor?ite asa ca am reusit sa simt sa imping corect de 2ori.Din pacate bebe nu avea putere sa coboare.Cordonul lui nu era doar dupa gat ci si burtica era stransa si apoi printre picioruse.Era strans tare.Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine amândoi.Dar daca nu se întâmpla asa era minunat sa nasc natural fara dureri.La 37 de sapt avea 3000 gr dar eu cred ca avea mai puțin ca la naștere la 41 sapt a avut 3520gr
|
Mul?umesc pentru sus?inere fetelor!Am povestit la gravidute experienta mea.Acum sunt fericita ca mi-a venit laptele
|
Fetelor,am nascut pe 9 la 15.15,un print de 3520 gr si 53 cm prin cezariana.Mi-au facut epidurala ca sa nasc natural,când am ajuns la dilata?ie 9 m-a pus sa imping.am impins de 2 ori,ar mai fi trebuit o data dar mi-a zis sa ma opresc ca bebe e sus,nu coboara si ii scad bataile inimii care oricum scazusera din ce in ce mai mult in timpul travaliului si ca ma baga de urgenta in cezariana. Va dati seama cat m-am speriat,in timpul opera?iei simteam ca nu mai am aet.Pana la urma am scapat amandoi cu bine.A doua zi diminea?a a venit dr la mine si mi-s spus cum avea cordonul.Dupa gat apoi pe sub manute,peste burtica,peste tot înfa?urat de jur imprejur ?i din cauza asta nu mai primea oxigen de la mine si ii scazusera bataile inimii.A doua zi dupa operatie ma durea ingrozitor burta dar la 10 dimineata m-am ridicat sa merg la copil.Simteam ca se rupe operatia,ma durea îngrozitor,nu vreau sa exagerez dar aveam impresia ca fac ceva peste puterile mele.La ora 12 eram la bebe.Astazi ne externam.Va pup,sarcina usoara fetelor si naștere ușoară celor care urmează.
|
Mul?umesc mult fetelor!astazi e ziua cea mare!bebe nu avea de gând sa vina si am hotarât sa provocam travaliul.Incerc sa nasc natural cu epidurala.Sper sa fie bine,sa scap repede
|