Profil: corinaalexandra
Despre
Utilizator: corinaalexandra
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Tuesday, May 26, 2015
Ultima vizita: Tuesday, August 29, 2017 3:11 PM
Numarul de postari: 603
[0.06% din toate postarile / 0.18 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Wednesday, July 6, 2016 2:03 PM
Zambila va pupam si noicomputerlove .ce mai faceti???DistanceKiss

Ioana laura
ce fetita mare ai computerlove si frumoasa foc coeur ...cum stati la capitolul dintisori???cand au dat canini cum a fost uff ???pupicicoeur

Nasmyne hmmmm cam asta e perioda lor intensa...si a mea a avut din plin....nimic nu o calma decat timpul....cand au trecut newclap asa ca rabdare si sa dea Dumnezeu sa nu prea aibe ca stiu ce greu e... Pupicicoeur

Mariuka pupiciiiiiCheek Kiss sa nu mai asculti de soacra ras tu stu ce e mai bine pt puiul tau Love

Rocsana ce mai faceti???

Gaza_mica cat are bebe??a vomat in jet sau a regurgitat laptic cu siropel?te pup coeur

Inna iloveyou va pup dulce computerlove coeur Adina il pupa pe Raul si ii trimite imbratisari(ii spune ca a fost cumintica ,chiar daca ieri cand a iesit in parc au venit 3 baieti la eaBig Surprise ,ea tot pe Raul il vrea SimplyLove)

Postat: Thursday, June 30, 2016 8:23 PM
MARIUKA wrote:
Branzica si ou inca nu i.am dat. . Fructele le papa dar nu ii dau in fiecare dimineata ii mai dau iaurt sau biscuiti cu ceai sau gris pt ca se satura de aceleasi pireuri. . Si seara acuma am inceput sa ii dau danonino dar nu in fiecare seara ras si doar cartofu il fac cu furculita pt ca cum da de ceva bucatica de morcov ca mai ramane cateodata de la blender se ineaca si mi.e frica. . Mai bn le fac la blender deocamdata . .ras multumesc pupici computerlove

Mami la 8 luni galbenus ca are fier si e foarte bun si branzica de casa (cu zeama de la lamaie si lapte gras de 3,5).neaparat renunta la danonino uff e naspa pt ei. Ia iaurt simplu ( eu o sa ii dau napolact bio) dar fara danonino contine zahar si tot felul de porcari.fructe in fiecare dimineata ca sunt sanatoase si introdu masa de seara.searapupici
Postat: Thursday, June 30, 2016 8:18 PM
gaza_mica89 wrote:
Salutare mamici , am si eu nevoie de un sfat , noi avem un pic colici si il linisteam cu espumisan, dar nu ii place deloc gustul si a început sa verse dupa ce il dau ... Ma gandeam sa ii iau bonisan, a incercat cineva , oare ce gust are ?
Pe lânga asta ii dau si protectis pe care le ia bine , dar stiu ca dureaza un pic pana isi fac efectul

Eu i-am mai dat infacol are gust de portocale ras dar ca sfat colicile trec cu timpul si rabdare pupici stiu ca acum e greu dar vei uita.pupici computerlove
Postat: Thursday, June 30, 2016 10:23 AM
MARIUKA wrote:
Buna dimineata dragi mamici , eu am fost in grupul gravidutelor de ceva timp dar pitica mea mi.a ocupat o parte din timp si nu am mai intrat de foarte mult pe forum. Iar azi am gasit grupul mamicilor ras si vreau sa intru si eu daka ma primitisic poate sunt fete care ma cunoasteti pe aici. . Eu am o fetita de 8 luni(ce repede a trecut timpul) si m.ar ajuta orice sfant in legatura cu mancarica nu mai stiu ce sa ii dau d multe ori papa doar cateva lingurite si nu mai vrea (probabil sa plictisit de mancarea ce io dau ) ii fac piureuri d fructe d legume ii dau si carnita. .. sau cine stie poate sa fie si de la dintisori jos i.au iesit si sus sunt f umflate gingiile. . Va pup pe toate si va doresc o zi buna DistanceKiss hearts computerlove

Buna mami eu imi amintesc de tine ras .Bine ai venit in club pupici .Pai la 8 luni poti sa ii faci branzica, poti sa ii dai si galbenus la masa de pranz si din cate am citit inca nu am ajuns acolo avem doar 6 luni jumate newclap poti sa incepi sa ii pasezi cu furculita sa nu ii mai blenduiesti si/sau sa ii pui un pic de ulei de masline sa ii schimbe gustul si supa crema mai poti sa ii faci. Fructele le papa bine ? ?Dar masa a 3 - a??ai introdus-o cu iaurt ceva usor??pupici mami computerlove
Postat: Tuesday, June 28, 2016 3:49 PM
iuli33 wrote:
Buna fetelor.Am fost la doctor.Sunt cristale de urati de la urina concentrata, se deshidrateaza de la caldura.
Eu ii dau lapte Nan 1 si de vreo saptamana nu mai papa cum trebuie , poate de la caldura,poate de la dintisori , nu stiu, il mai monitorizez cateva zile.Este toata ziua cu miinile in gurita si ii curg balutele. El este vesel, vorbaret, cantareste 6500 la aproape 4 luni.
Ieri a papat 570 ml, cam putin zic eu.

Mami dar daca se deshidrateaza nu a zis dr sa ii dai si putina apa?nu sunt deacord cu apa inainte de 6 luni dar in caz de febra se da.nu se da si la deshidratare?nu stiu exact doar întreb NuStiu Nu ma pricep ras .sanatate mami la pui.Cheek Kiss computerlove
Postat: Tuesday, June 28, 2016 10:51 AM
Iuli habar nu am ce ar putea fi NuStiu imi pare rau ca nu te pot ajuta.sanatate la puiCheek Kiss Pupici

Roxy eu am de la babymoov tot asa faci la abur si le si blanduieste eu sunt multumita de el ras dar daca vrei la abur si mai ieftin este ca o sita o pui in oala cu apa si pui legumele sus si e foarte buna si aia am inteles.pupiciCheek Kiss

Rocsana multumesc frumos DistanceKiss Va pupam pe amandouacomputerlove
Postat: Sunday, June 26, 2016 11:37 AM
Lili Eu wrote:
Fetelor aveti niste piticuti superbi!!!!! Bravoo va felicit sa dea DD sa fie sanatosi sa va bucurati de ei! Buddy1 computerlove

Multumim frumos Lili sa dea Dumnezeu sa vina si la voi bebe curand computerlove sanatate si fara stres fara calcule (Dumnezeu face minuni).te pup
Postat: Saturday, June 25, 2016 11:47 AM
Roxyfoxy Mami ce bebe grasun ai ras lasa cantarul ca e bebe mare nu o sa iti mai ia atata lunar ca pana acum ca incepe sa fie activ.Stai linistita a mea la 6 luni si o saptamana 6800kg sic am inceput diversificarea acum 4 zile.. Pana acum doar laptic de la titi.va pupam si fara stres iloveyou

Gaza mica Felicitari pentru bebe.sa fie sanatoas, fericit si sa va bucurati de el computerlove... Bine ai venit in randul mamicilor Cheek Kissnu trebuie sa mulgi asa eram si eu coeur

Rocsana ai o fetita superba computerlove frumusete micacoeur. lasa cantarul si nu conteaza graficele bebe daca e activ si uda scutece nu conteaza sa fie in grafic... I-as bate pe aia care au inventat uun grafic anume fiecare bebe se dezvolta in felul lui computerlove ai incredere in corpul tau chiar daca nu iese lapte la muls a stiu sa creasca un bebe 9 luni sigur stie sa il hraneasca mai departe hai mamici la cat mai mult laptic computerlove va pupam

Nasmyne hai cu lapticul e acolo trebuie doar stimulat de bebe topaipupici

Inna babyraul e al Adinei DistanceKiss este ginerica al meu coeur va pupam pe amandoi iloveyou

Mamici va pupam pe toate noi suntem cam racite dr a zis ca avem o mica viroza azi vad ca nu a mai facut febra si nici mucisori nu mai are asa,Doamne ajuta sa fie bine sanatate la puiuti coeur computerlove
Postat: Thursday, June 16, 2016 2:14 PM
Buna mamici si prichindei frumosi computerlove... Noi am cam absenta ca am tot fost ocupate cu concediul maine plecam la mare la bulgari computerlove ras (si am tot alergat la dr pediatru sa ne dea sa avem la noi in caz de si sa luam tot ce e necesar....greu cu peima vacanta ras sper sa nu fie nevoie de nimic).si mai ar fi ca incepem diversificarea cand ne intoarcem adica marti....cam atat despre noi...acum sa vb despre voi si bebei vostri computerlove

AndreiutzaEu sunteti minunati si ati fost minunati la botez.ai maree dreptate laptele matern este sfant computerlove... Doamne ajuta la cat mai mult laptic si sanatate la bebei

Dreams sigur confunda ziua cu noaptea... O sa se regleze in timp rabdare multa coeur

Rocsana lasa cantarul si cantaritul eu nici nu am cumparat si nu am in casa...o cantaresc la dr pediatru o data pe luna are 6500 la 6 luni si ce e mai siluetica si nazdravana computerlove atata timp cat e activa si uda scutece nu e problema SimplyLove

Zambila bine ai revenit si ne.ai gasit ras ce faceti?? Cum mai sunteti?

Inna te pupam dulce si pe Raul la fel hearts computerlove

Pupici tuturor mamici si prichindeilor sanatate multa iloveyou computerlove
Postat: Tuesday, June 7, 2016 7:11 PM
Rocsana wrote:

Multumim ,sunteti tare frumoase si voi si mari,intradevar acum timpul este cam limitat dar asta sa fie singura noastra problema desi cateodata ma simt coplesita dar trecem noi peste toate Lol Va pupacim de numaCheek Kiss

Mami esti la inceput o sa vezi ca dupa ce face bebe 1 luna maxim 2 o sa fi maestra ras Nu o sa te mai sim?i asa coplesita.acum e perfect normal esti si tu postnatal ai emo?ii esti încarcata din multe puncte de vederepupici .sanatate multa mami si pupiciiiSimplyLove cu timpul devine mai usorDistanceKiss