Zambila va pupam si noi .ce mai faceti???
Ioana laura ce fetita mare ai si frumoasa foc ...cum stati la capitolul dintisori???cand au dat canini cum a fost ???pupici
Nasmyne hmmmm cam asta e perioda lor intensa...si a mea a avut din plin....nimic nu o calma decat timpul....cand au trecut asa ca rabdare si sa dea Dumnezeu sa nu prea aibe ca stiu ce greu e... Pupici
Mariuka pupiciiiii sa nu mai asculti de soacra tu stu ce e mai bine pt puiul tau
Rocsana ce mai faceti???
Gaza_mica cat are bebe??a vomat in jet sau a regurgitat laptic cu siropel?te pup
Inna va pup dulce Adina il pupa pe Raul si ii trimite imbratisari(ii spune ca a fost cumintica ,chiar daca ieri cand a iesit in parc au venit 3 baieti la ea ,ea tot pe Raul il vrea )
|
MARIUKA wrote:Branzica si ou inca nu i.am dat. . Fructele le papa dar nu ii dau in fiecare dimineata ii mai dau iaurt sau biscuiti cu ceai sau gris pt ca se satura de aceleasi pireuri. . Si seara acuma am inceput sa ii dau danonino dar nu in fiecare seara si doar cartofu il fac cu furculita pt ca cum da de ceva bucatica de morcov ca mai ramane cateodata de la blender se ineaca si mi.e frica. . Mai bn le fac la blender deocamdata . . multumesc pupici
Mami la 8 luni galbenus ca are fier si e foarte bun si branzica de casa (cu zeama de la lamaie si lapte gras de 3,5).neaparat renunta la danonino e naspa pt ei. Ia iaurt simplu ( eu o sa ii dau napolact bio) dar fara danonino contine zahar si tot felul de porcari.fructe in fiecare dimineata ca sunt sanatoase si introdu masa de seara.searapupici
|
gaza_mica89 wrote:Salutare mamici , am si eu nevoie de un sfat , noi avem un pic colici si il linisteam cu espumisan, dar nu ii place deloc gustul si a început sa verse dupa ce il dau ... Ma gandeam sa ii iau bonisan, a incercat cineva , oare ce gust are ? Pe lânga asta ii dau si protectis pe care le ia bine , dar stiu ca dureaza un pic pana isi fac efectul
Eu i-am mai dat infacol are gust de portocale dar ca sfat colicile trec cu timpul si rabdare stiu ca acum e greu dar vei uita.pupici
|
Buna mami eu imi amintesc de tine .Bine ai venit in club .Pai la 8 luni poti sa ii faci branzica, poti sa ii dai si galbenus la masa de pranz si din cate am citit inca nu am ajuns acolo avem doar 6 luni jumate poti sa incepi sa ii pasezi cu furculita sa nu ii mai blenduiesti si/sau sa ii pui un pic de ulei de masline sa ii schimbe gustul si supa crema mai poti sa ii faci. Fructele le papa bine ? ?Dar masa a 3 - a??ai introdus-o cu iaurt ceva usor??pupici mami
|
iuli33 wrote:Buna fetelor.Am fost la doctor.Sunt cristale de urati de la urina concentrata, se deshidrateaza de la caldura. Eu ii dau lapte Nan 1 si de vreo saptamana nu mai papa cum trebuie , poate de la caldura,poate de la dintisori , nu stiu, il mai monitorizez cateva zile.Este toata ziua cu miinile in gurita si ii curg balutele. El este vesel, vorbaret, cantareste 6500 la aproape 4 luni. Ieri a papat 570 ml, cam putin zic eu.
Mami dar daca se deshidrateaza nu a zis dr sa ii dai si putina apa?nu sunt deacord cu apa inainte de 6 luni dar in caz de febra se da.nu se da si la deshidratare?nu stiu exact doar întreb Nu ma pricep .sanatate mami la pui.
|
Iuli habar nu am ce ar putea fi imi pare rau ca nu te pot ajuta.sanatate la pui Pupici
Roxy eu am de la babymoov tot asa faci la abur si le si blanduieste eu sunt multumita de el dar daca vrei la abur si mai ieftin este ca o sita o pui in oala cu apa si pui legumele sus si e foarte buna si aia am inteles.pupici
Rocsana multumesc frumos Va pupam pe amandoua
|
Lili Eu wrote:Fetelor aveti niste piticuti superbi!!!!! va felicit sa dea DD sa fie sanatosi sa va bucurati de ei!
Multumim frumos Lili sa dea Dumnezeu sa vina si la voi bebe curand sanatate si fara stres fara calcule (Dumnezeu face minuni).te pup
|
Roxyfoxy Mami ce bebe grasun ai lasa cantarul ca e bebe mare nu o sa iti mai ia atata lunar ca pana acum ca incepe sa fie activ.Stai linistita a mea la 6 luni si o saptamana 6800kg am inceput diversificarea acum 4 zile.. Pana acum doar laptic de la titi.va pupam si fara stres
Gaza mica Felicitari pentru bebe.sa fie sanatoas, fericit si sa va bucurati de el ... Bine ai venit in randul mamicilor nu trebuie sa mulgi asa eram si eu
Rocsana ai o fetita superba frumusete mica. lasa cantarul si nu conteaza graficele bebe daca e activ si uda scutece nu conteaza sa fie in grafic... I-as bate pe aia care au inventat uun grafic anume fiecare bebe se dezvolta in felul lui ai incredere in corpul tau chiar daca nu iese lapte la muls a stiu sa creasca un bebe 9 luni sigur stie sa il hraneasca mai departe hai mamici la cat mai mult laptic va pupam
Nasmyne hai cu lapticul e acolo trebuie doar stimulat de bebe pupici
Inna babyraul e al Adinei este ginerica al meu va pupam pe amandoi
Mamici va pupam pe toate noi suntem cam racite dr a zis ca avem o mica viroza azi vad ca nu a mai facut febra si nici mucisori nu mai are asa,Doamne ajuta sa fie bine sanatate la puiuti
|
Buna mamici si prichindei frumosi ... Noi am cam absenta ca am tot fost ocupate cu concediul maine plecam la mare la bulgari (si am tot alergat la dr pediatru sa ne dea sa avem la noi in caz de si sa luam tot ce e necesar....greu cu peima vacanta sper sa nu fie nevoie de nimic).si mai ar fi ca incepem diversificarea cand ne intoarcem adica marti....cam atat despre noi...acum sa vb despre voi si bebei vostri
AndreiutzaEu sunteti minunati si ati fost minunati la botez.ai maree dreptate laptele matern este sfant ... Doamne ajuta la cat mai mult laptic si sanatate la bebei
Dreams sigur confunda ziua cu noaptea... O sa se regleze in timp rabdare multa
Rocsana lasa cantarul si cantaritul eu nici nu am cumparat si nu am in casa...o cantaresc la dr pediatru o data pe luna are 6500 la 6 luni si ce e mai siluetica si nazdravana atata timp cat e activa si uda scutece nu e problema
Zambila bine ai revenit si ne.ai gasit ce faceti?? Cum mai sunteti?
Inna te pupam dulce si pe Raul la fel
Pupici tuturor mamici si prichindeilor sanatate multa
|
Rocsana wrote:Multumim ,sunteti tare frumoase si voi si mari,intradevar acum timpul este cam limitat dar asta sa fie singura noastra problema desi cateodata ma simt coplesita dar trecem noi peste toate Va pupacim de numa
Mami esti la inceput o sa vezi ca dupa ce face bebe 1 luna maxim 2 o sa fi maestra Nu o sa te mai sim?i asa coplesita.acum e perfect normal esti si tu postnatal ai emo?ii esti încarcata din multe puncte de vedere .sanatate multa mami si pupiciii cu timpul devine mai usor
|