Melissa wrote:Salutare fetelor! Am devenit si eu mamica la inceput de iunie.E obositor dar frumos.Multumesc echipei FIV Medparc pentru aceasta comoara. Fetelor va doresc tuturor sanatate si credeti in vise,mai devreme sau mai tirziu ele devin realitate.
Felicitari!!!!Sa cresteti mari si sanatosi!
|
Buna tuturor!Vreau sa va spun ca am devenit mamica unui baietel sanatos si voinic (nu am mai avut nicio noapte dormita de 15 zile incoace:))))Va doresc tuturor impliniri si sanatate!Va multumesc ca mi-ati fost alaturi!
|
shurshunea wrote:corina nastere usoara !! la cine nasti ?
Multumesc, nasc cu dna Diana, am programat cezariana pentru inceput de iunie, am emotii, pana acum nu am avut complicatii importante, a decurs bine
|
adinutzza wrote:Am facut laparoscopia la Chisinau si totul a decurs foarte bine, numai ca am ramas fara trompe, aveam hodrosalpinix in ambele. Am fost operata de domnul doctor Maxim Calaras si am fost impresionata de modul in care isi ingrijesc pacientii. Nu am avut durerri foarte mari, ameteala in prima zi si cam atat....Acum ne pregatim de Fiv.. Sunt pe aici fete care au reusit cu FIV fara trompe? As avea nevoie de incurajari... Nu
Iti doresc FIV cu succes, eu ma pregatesc de nastere si voi naste tot la Medpark,intr-adevar au standarde inalte .Imi pare rau ca ai pierdut trompele, dar , daca era hidrosalpinx,aceasta era solutia.Bafta!
|
Tania2105 wrote:Multumesc  Doamne ajuta!!!
Felicitari!!!
|
oleelya wrote:Fetelor Salut! Este cineva pe aici caruia ia reusit Fiv cu endometrioza?
Buna, eu nu sunt sigura de diagnosticul meu- imi spuneau alti medici ca suspecta endometrioza, am si citeva ultrasonografii cu endometriom pe ovarul drept de 2 cm,dar apoi a disparut, aveam si dureri dupa menstruatie.Dr.Diana mi-a spus ca nu vede endometriom, dar nu exclude ca as putea avea endometrioza,insa nu e nevoie sa stim daca chiar am sau nu endometrioza- dupa ani de infertilitate tot FIV vom face, asa ca a spus sa evit laparoscopia care imi va da sanse prea mici, si, posibil, va afecta negativ rezerva ovariana.La Medpark nu am avut transfer proaspat, au transferat 2 embrioni congelati si acum astept sa nasc.Citeam ca endometrioza scade din sanse,dar oricum fiecare femeie are numai sansele ei, si principalul e sa aiba embrion care se va putea implanta si dezvolta ulterior, asa ca nu te speria de endometrioza. Va felicit pe toate cu ocazia sarbatorilor trecute , succese tuturor, forte si curaj aspirantelor!
|
Sabrina87 wrote:Corina felicitari, ma bucur pentru voi. Va multumesc mult pentru incurajari.
Multumesc,daca-as putea sa te "infectez" cu sarcina!!!!Sa dea Domnul sa te bucuri si tu!
|
Dana_1983 wrote:Buna, fetelor. Am descoperit de putin timp acest forum si vreau sa va spun ca va admir pe fiecare dintre voi pentru curajul vostru si pentru ca va deschideti sufletul in privinta unui subiect atat de delicat, si anume visul de a fi mama. Povestea mea este urmatoarea: am 33 de ani si de 5 ani incerc sa raman insarcinata dar momentan fara reusita. Am fost la cativa medici care mi-au spus ca e totul ok, sa fim relaxati (lucram in domeniul bancar iar stresul si presiunea erau f mari) pt ca se va intampla curand. Prin noiembrie 2016 mi-am schimbat medicul ginecologic care mi-a recomandat sa fac AMH-ul si am descoperit ca e fff mic 0.35...a cazut cerul pe mine...Am descoperit forumul prin luna ianuarie 2017 si am contactat-o pe Rodixon, care este super draguta si ii multumesc din suflet ca m-a indrumat spre d-na dr Diana. Nu am cuvinte sa spun ce incredere si curaj ne-a transmis d-na dr Diana inca de la prima vizita facuta la MedPark. Cu un AMH atat de mic nu avem timp de pierdut sau de mai multe incercari cu alti medici dar profesionalismul d-nei dr Diana, sinceritatea, intelegerea si umanitatea (pe care ffff putin medici o mai au) de care a dat dovada, ne-au facut atat pe mine cat si pe sotul meu sa simtim ca am luat cea mai buna hotarare venind aici. Pana acum am facut 2 vizite la Medpak (prima vizita a fost imediat dupa ovulatie si la eco s-a vazut un singur folicul, a doua vizita a fost in ziua a 5-a a cm si din pacate nu s-a vazut niciun folicul...). D-na dr. Diana mi-a spus ca la AMH-ul meu daca aveam 42 de ani nu imi dadea sanse dar avand in vedere varsta sa ne pastram o speranta si ca vrea sa fie sigura ca a facut tot ce se poate asa ca mai merg din nou saptamana viitoare( in functie de cum vine cm) pentru monitorizarea foliculilor. In functie de aceste monitorizari urmeaza sa-mi dea raspuns daca am vreo sansa sau nu cu fiv. Mai este cineva dintre voi care are un AMH atat de mic?.........
Dana,pare ca situatia e serioasa.Imi amintesc ca a scris aici o fata cu rezerva mica, care pana la urma a obtinut sarcina dupa cateva esecuri.Au fost si altele care nu au obtinut sarcina,drept ca nu prea indica varsta si e greu sa stim ce sanse au avut cu adevarat.Daca esti pana la 35,poate inca ai sanse.Sunt increzuta ca Dna Diana va face tot posibilul.Cred ca acum incearca sa vada daca e posibil sa stimuleze, daca mai sunt foliculi antrali.Eu am avut oocite destule,dar cu greu am obtinut sarcina,am avut esecuri destule.Cred ca Dna Diana a ales o tactica care mi-a priit,a facut transfer cu embrioni congelati,nu a transferat proaspeti si am reusit imediat.Ea spune ca pur si simplu acest embrion a fost acela care a avut puteri sa se implanteze,eu ,totusi,cred ca nu numai aceasta e la mijloc-ii sunt vesnic recunoscatoare ca a avut grija de toate atunci.Ramane sa ai rabdare,tinem pumnii!
|
Sabrina87 wrote:Sa va auda Dumnezeu, ma rog zi si noapte, sper sa primim si noi vestea cea buna fiind-ca de foarte multi ani ne luptam si nu ne se mai usuca ochii, de data aceasta sper sa fie lacrimi de bucurie.
Sa fie cu succes!Si eu stiu bine cat e de grea asteptarea si esecurile, dar acum s-a uitat totul!Relaxeaza-te si roaga-te sa fie embrionii tai puternci, acum nu mai depinde de tine, ci de embrioni.Daca sint puternici,se vor implanta.Sa iai corect medicamentele,odihneste-te.Eu tot stiu ca semnele nu inseamna nimic,nu le cauta.Succes, tinem pumnii! Eu astept un baietel,sper sa duc cu bine, trebuie sa nasc in mai, la sfarsit-inceput de iunie.Cand plec la Dna Diana(am decis sa nasc la Medpark), imi amintesc cum vedeam fetele cu burtica cand abia eram in protocol si cum le invidiam-invidie alba,bineinteles,imi parea ca eu nu mai ajung sa fiu ca ele.Incearca sa fii pozitiva. Shurshunea,Mimi-va sunt alaturi,succese.
|
Olesea, iti multumesc pentru urari bune, si tie iti doresc numai binele. eu am toata increderea ca e adevarat ce scrii,nu ma idoiesc ca esti reala,ca ai trecut prin greutati mari. Eu cred ca cumva nu ai inteles ceva corect, ai rupt poate niste cuvinte din context sau poate ai jignit-o cumva pe Dna Diana fara sa-ti dai seama, supararea ti-a jucat festa.Nu are de ce sa zica cuiva asa.Stiu ca e atenta cu pacientii si nu cred ca-si permite sa jigneasca pe cineva.De sunatul cu embrionii congelati nu stiu, dar tu scrii acolo ca au transferat 2 si restul erau slabi, cum sa mai congeleze, de ce ar fi trebuit sa mai congeleze daca nu se mai dezvoltau? Sa inteleg ca la Repromed au vrut sa-ti transfere cei 5 embrioni congelati si inca unul proaspat la un loc?6!!!De ce?Aveai tocmai 5!Mie mi-au transferat 2 la medpark si acum mai am inca trei.Pentru mine era sa fie foarte clar sa-mi fac concluziile,oare ce argumente mai trebuie?In total am avut 7 embrioni, 5 congelati si de 2 au spus ca-s mai slabi, ii mai urmaresc 2 zile si ma vor telefona daca vor mai congela, daca nu-atunci nu vor telefona.Am inteles peste 3 zile ca am cei 5 congelati si atat.E atat de clar!Vad ca pur si simplu nu ati gasit limba comuna. De asta am si scris ca Dna Diana nu e doctorul tau,posibil ca nu toti pacientii pot asimila corect informatiile pe care le da ea,deaceea toti aleg medici diferiti, care toti sint buni.Ma bucur pentru tine,stiu si eu cit e de greu, si cit de sensibile si neajutorate ne simtim uneori.Sarcina si nastere usoara!
|
|