Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
corina78
Profil:
corina78
Despre
Utilizator:
corina78
Nivel:
Grupa mica
Statistici
A intrat:
Wednesday, January 13, 2010
Ultima vizita:
Wednesday, April 10, 2019 9:01 AM
Numarul de postari:
131
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
buna ...ma ajuta si pe mine cineva cu modelul de la caciula asta ...
Postat:
Tuesday, March 5, 2013 8:39 PM
sandica80 wrote:
Eiii,ai reusit pana la urma ,bravo. E foarte frumoasa ,sant curioasa cum se aseaza pe cap.
cand ajunge la model o sa primesc poze si le pun pe site. Va multumesc pentru ajutor. Am mai facut una mov, maine ii fac poze si va arat asta arata mai bine se vede ca e a doua :)
Subiect:
Postat:
Friday, March 1, 2013 10:13 PM
sandica80 wrote:
Uite aici un filmulet cum se fac
http://www.youtube.com/watch?v=UfGpKiNfQmk
Multumesc din tot sufletul meu. Au fost randuri scurte si am reusit sa termin prima mea caciula de acest gen. VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU!!!
Subiect:
Postat:
Tuesday, February 26, 2013 1:00 PM
t-mihaela wrote:
Randuri scurte
ce inseamna randuri scurte?
Subiect:
Caciuli tricotate
Postat:
Saturday, February 23, 2013 3:48 PM
sandica80 wrote:
Yka cea portocalie e crosetata ,nu stiu incearca la corosetate acolo sant fete pricepute care te pot ajuta.
Scuze fetelor incerc sa postez si aici la caciulite rugamintea mea poate pana la urma cineva desluseste caciula asta.
http://forum.7p.ro/buna-ma-ajuta-si-pe-mine-cineva-cu-modelul-de-la-caciula-asta.aspx?g=posts&t=15239
Subiect:
Postat:
Saturday, February 23, 2013 11:07 AM
lili wrote:
cum pot sa pun o poza ....
Buna ziua... va deranjez cu o rugaminte am gasit la cineva o caciula pe care as vrea sa o pot tricota si eu dar efectiv nu pot sa imi dau seama care este tehnica de lucru. Daca este cineva care are timp sa studieze aceste fotografii si care isi da seama de unde se incepe efectiv lucrul si in ce mod tare mult as vrea sa ma ajute sa pot realiza o astfel de caciula.
In speranta ca voi gasi sprijin postez niste fotografii sa puteti sa le studiati. Va multumesc anticipat.
Va rog din suflet daca aveti schema grafic sau ceva sa ma ajutati si pe mine.
Subiect:
Si mie imi place sa crosetez,tricotez,innod fire ,goblenez si orice tine de lucru de mana!
Postat:
Sunday, March 4, 2012 1:54 PM
rafira wrote:
Miriam,multumesc pentru apreciere!
Revin cu noutati;
Uploaded with
ImageShack.us
Code:
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Buna ziua, am o mare rugaminte vreau si eu sa invat sa lucrez lucrusoare din sfoara dar sincer nu gasesc nicaieri pasii pentru noduri, ma ajuti cu niste scheme?
Multumesc anticipat.
Subiect:
Caciulite-si-alte-lucrusoare-facute-de-mine-Dari-2
Postat:
Friday, May 27, 2011 9:57 PM
Superbe lucrusoare Dari. Felcitari si incearca sa fi mai optimista si o sa fie bine.
Subiect:
Hainute lucrate cu drag de mine - dina_dorina
Postat:
Friday, May 27, 2011 9:34 PM
Dina ai niste maini de aur. Felicitari si muuuuuulte comenzi si spor la lucru.
Subiect:
Postat:
Thursday, April 21, 2011 11:02 PM
Superb boleroul tau Dari, felicitari.
Am o problema m-am apucat de poncho dar ceva nu iese ca la tine. Am pus fir rosa cu croseta 3,5 am facut trei pic. duble si doi ochi de lant dar parca spatiile sunt mai mari decat la tine oare de ce?
Te rog sa ma lamuresti ca am ciudata impresie ca fac ceva gresit dar nu stiu ce.
Subiect:
Postat:
Wednesday, April 20, 2011 10:42 PM
Seara buna Dari. Rugaminte mare am si eu la tine, din sezonul I am descoperit rochita de la pagina 91 si poncho de la pagina 102, daca imi mai dai voie te stresez nitel caci as avea nevoie de indicatiile tale pretioase.
Cum ai lucrat partea de sus de la rochita iar la poncho cu cate ochiuri de lant incepi?
Sper sa nu te superi dar as incerca si eu pentru printesa mea ceva de genu. Vreau sa te mai intreb daca cu fir Rosa merge sa lucrez aceste lucrusoare.
Multumesc anticipat.