Profil: corina
Despre
Utilizator: corina
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, July 26, 2012
Ultima vizita: Thursday, July 26, 2012 10:59 AM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Silicoane - 5
Postat: Thursday, July 26, 2012 10:57 AM
Va recomand aceasta emisiune, cuprinde toate informatiile legate de operatia de marire a sanilor. E un must-see inainte operatie pt ca are grupate toate informatiile la un loc. Emisiunea se gaseste la acest link

http://womantv.ro/tv/viewvideo/42/estetica-si-chirurgie/estetica-ep3-marirea-sanilor-implant-de-silicon.html

Am si eu silicoane, stiu ce inseamna, intru in contact cu multe persoane care au si care au avut probleme cu diferiti medici, nu pot sa povestesc aici, iar aceasta emisiune macar e ca o prima vizita ca sa ne pregateasca inainte de a merge sa vbm cu dr pe care-l alegem.

Aceasta operatie merita facuta, o sa va aduca o bucurie imensa, abia o sa astepati sa va puteti mandri cu ei, dc va doriti, nici nu ar trebui sa stati pe ganduri. Asta zic eu, nu sunt medic, datele importante se gasesc in emisiune. Daca vreti sa mai discutam, chiar mai pe larg, spuneti-mi cum vi s-a parut emisiunea pe care am trimis-o, fie aici, in continuarea forumului, fie pe fb Woman TV www.facebook.com/womantv

Va pup si nu vreau sa considerati ca fac reclama, televiziunea online pentru femei Woman TV nu este un proiect cu scop comercial, ci doar vrem sa fim un ajutor informativ, pentru ca si noi am trecut prin momentele de dinainte sau imediat dupa operatie si nu avea cine sa ne lamureasca, iar articolele de pe net sunt insuficiente. O sa gasiti multe emisiuni interesante si care o sa va placa tare mult. Acest proiect tv a fost creat strict pt femei, pentru a ne ajuta sa fim mai frumoase si mai fericite.