Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| lui Andrei i-a cazut buricul dupa mai bine de doua saptamani si stiu ca eram absolut disperata pt ca mi se parea foarte mult si imi era frica sa ii ating zona ca sa nu se infecteze sau sa nu-l doara... si acum imi zice pediatrul cand il vede "mai tineti minte doamna ce stresata erati cu bucirul?" si rade in hohote... noi am folosit pentru vindecare si sterilizarea zonei solutie de nitrat de argint, preparata in farmacie si a fost ok... zona i-a fost destul de sensibila pentru ca buricutul tot supura s ise tinea intr-un punct destul de incapatanat care nu vroia nicicum sa cedeze si a cazut dupa aproape 3 saptamani. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Gata, am gasit subiectul....:018: Intreb si eu aici: e normal sa nu fi cazut buricul la aproape 2 saptamani? Pediatrul a spus ca e ok...dar eu stiu... SI are un punct in care sangereaza ca gasesc tot timpul bodyul cu pata de sange pe el... Mi-a trimis mama o pudra si o dau dupa baitza si ramane uscat dar vad ca inca nu da nici un semn ca ar pica in viitorul apropiat... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Stai linistita ca o sa cada. Buricul trebuie pastrat uscat si pampersul trebuie pus cu grija sa nu-l deranjeze ca din cauza asta sangereaza. Eu ii indoiam fiica-mii pampersul pana sub buric, ca sa nu cumva sa o raneasca. Pana nu a cazut buricul, nu am spalat-o in cadita, ci am sters-o cu prosopel umed, avand grija sa-l evit. Daca tin minte bine, si la noi a durat tot cam 2 saptamani . |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Incearca sa-i lipesti buricul de piele cu un leocoplast special pt copii, aerisit si care nu adera f bine la piele, astfel incat in pozitia aia sa nu sangereze. Mie mi-au recomandat din spital imediat dupa ce-i cade buricul sa-i pun Baneocin pudra. Cu rezultate uimitoare. Cu siguranta in cateva zile ii va cadea, stai linistita! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Praslica, si la pitica mea i-a cazut buricul dupa 12 zile si nu-ti spun cata treaba am avut dupa. S-a iritat in jurul lui de la pampers si abia in jur de 3 luni a inceput sa se vindece. Groaznic a fost! Nu-ti spun cat de stresata si speriata eram! Si ma mustra foarte tare constiinta ca nu am facut ce trebuia cand trebuia. Deci neaparat sa indoi scutecelul sub buricut sa nu patesti ca mine! Ca si la Monique, Baneocinul pudra si crema au avut super efect! O sa fie bine, nu te stresa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Stai linisita ca o sa cada,eu l-am dat cu un fel de praf si ii tinea uscat ,la Flavio cum am ajuns acasa cum i-a cazut.la Riki nu mai tin minte....dar stai linistita ca o sa cada cand va trebui,multa sanatate |
|

| Multumesc mult! De folosit folosesc diapersi special pt buric, dar tot sangereaza... O sa mai astept, am altceva de facut? De folosit, folosesc Baneocin pudra, saraca mama mea mi-a trimis de toate...aici iti spune numai sa cureti cu apa...desi la Alex tin minte clar ca mi-a spus sa folosesc alcool sanitar...Multumesc inca o data...ati salvat doctorul de un stress... Am intrat in panica pentru ca lui Alex i-a picat dupa o saptamana...dar fiecare copil e altfel... O saptamana bogata! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Praslica,fara ingrijorare.Pt vindecare rapida,daca mai sangereaza,poti sa ii pui si o picatura de betadina.Multa sanatate si sa cresteti mari. |
|

| Gata, i-a cazut buricul! Cand sa ii schimb diapersul azi-dimineatza l-am gasit lipit de bluzita si buricutul e curat si uscat...am pus Baneocin pudra preventiv. Deci i-a cazut la exact 2 saptamani... Multumesc tare mult pentru ajutor! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ce bine!!! Gata! A crescut fetita! E independenta!!! |
|

| Monique , nu spune de 2 ori ca ma ia plansul cand vad cat de repede cresc..... off topic... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ei, uite ca nici nu ai apucat bine sa ne impartasesti of-ul si s-a intamplat! Bravooo! Pupici la gogosica mica si dulce! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buricul bebelusei mele a cazut la 9 zile acum are 2luni si patru zile si inca mi se pare ca nu e vindecat este putin rosu si are ceva de culoare crem |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Pe noi ne-a invatat sa luam o compresa umezita un pic cu alcool de 70 de grade si sa infasuram buricul dupa fiecare baie. Intr-o saptamana fix a cazut. I-au ramas niste cheaguri ca niste puncte, pana tarziu, la un an si ceva, desi a facut baita in fiecare seara pana aproape de doi ani. Dar acum nu mai are nimic.
Carmencitta, mergi la pediatru. O sa-ti spuna ce sa faci. Spala cu ser fiziologic si incearca sa ii tii buricul aerisit, uscat.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Fetitei mele ia cazut buricul la 5 zile dupa ce am nascuto si l-am pus intr-o cutiuta împreuna cu bratara de la spital. Eu am curatat buricul cu o solu?ie speciala pe care am primito in maternitate. Aici nu se gase?te alcool sanitar. |
|
|