Profil: Cora5440
Despre
Utilizator: Cora5440
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, December 6, 2015
Ultima vizita: Tuesday, January 19, 2016 2:12 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 42
Postat: Tuesday, December 29, 2015 1:06 AM
Buna fetelor. Stiu ca nu am mai postat de mult. Nu am mai tinut legatura. Dar a fost o perioada foarte incarcata.
Vreau sa va cer ajutorul. Cray
Dupa cum bine stiti, mi-a intarziat menstruatia o luna. (am crezut a fi bebe. teste negative) Intr-un final CM a aparut pe data de 14 decembrie. Si sa incheiat pe 18.
In data de 21, pana astazi. Am avut gen CM, la inceput foarte putin. Acum sa intensificat ca un CM normal.
Nu pot ajunge la doctor decat in ianuarie. Programarea o am pe 7.
Credeti ca a fost un avort spontan??
Am uitat sa mentionez. In prima zi de sangerare, am facut un test de sarcina. Care a iesit pozitiv. A doua liniuta era mai slaba. Dar era foarte vizibila.
Cand am vazut ca sangerarile se intensifica, la 3 zile distanta, am mai facut un test. Care era aproape negativ. A doua liniuta, era acolo, dar era foarte putin vizibila.
Ce credeti ca e? Trebuie sa ajung de urgenta la medic, dar pana am programarea.. simt ca mor Cray
Postat: Sunday, December 6, 2015 11:36 PM
Mi-am amintit ceva.
Are prolactina vreo legatura cu fertilitatea?
Anul trecut cand am avut intarzierea de cm mare.(2 sapt aprox.) Doctorul mi-a dat si aceasta analiza. Care mi-a iesit usor crescuta. Am citit acum pe net, ca ar avea efect de infertilitate. Stie cineva? Sau, a-ti mai auzit de asa ceva?
Postat: Sunday, December 6, 2015 10:57 PM
aurishta Si mie mi se pare mare.. plans Probabil nu a fost sa fie.. E prima luna de incercare, si eu deja sunt la pamant.

pale
Lili Eu Multumesc mult. Bine v-am gasit. Si eu sper sa trec cat mai repede. Dar probabil, nu luna asta.
Cu referire la test, nu stiu daca pot ajunge la doctor saptamana asta. Si evit acele cat pot . ( imi e frica, mi se face rau)
Mai astept saptamana asta. Daca tot nu apare CM sau un test pozitiv. O sa apelez la testul beta hcg si la doctor..

Ma rog sa fie bebe Hands
Postat: Sunday, December 6, 2015 8:31 PM
Buna fetelor.
Numele meu este Cora. Am 23 de ani.
Vreau sa ma alatur si eu voua. Pt mamica aspiranta.DistanceKiss
Am o situatie, care eu nu o inteleg. Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.
De o luna, eu si sotul meu ne-am apucat de bebelit. Ovulatia ar fi trebuit sa o am pe pe 10 noiembrie.( nu am folosit test de ovulatie. M-am luat dupa calendar.. tinand cont ca am un cm punctual)
Si cm trebuia sa apara pe 24 noiembrie.
Am un cm de 28 de zile. Nu imi intarzie niciodata. ( cu +- o zi)
Nici pana in ziua de azi nu mi-a venit.
M-am gandit ca am ramas. Am facut test chiar in ziua in care trebuia sa vina. Si dupa inca alte 3 zile.
Ambele au iesit negative plans
M-am uitat la conversatiile voastra, si am inteles ca testele pot aparea pozitive si mai tarziu. majoreta
M-am decis astazi, sa fac testul. Foarte nerabdatoare... Si ce sa vezi. Un al 3-lea negativ. ( Azi este a 12-a zi de intarziere)
Nu mi-a mai intarziat asa mult.
Sa fie totusi o sarcina? Si sa nu o depisteze testele?
Mi-a mai intarziat o singura data asa mult, anul trecut. Am fost la doctor..mi-a facut analizele. Au iesit foarte bine. Si a fost de la stres.
Ce credeti? Sa mai sper?