Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Copiii vostri se duc cu drag la scoala? Ce e de facut daca unui copil nu ii place la scoala? Cum poti sa il determini sa ii placa?
Noi ne incadram la capitolul "Asa si asa", in sensul ca se duc la scoala pentru ca stiu ca trebuie sa mearga, dar nu le place cand vine vorba de teme sau de lucrat in plus |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexia adora scoala. Lui Eric ii place si atat. Desi a avut un start mai dificil, acum e super ok. Cred ca depinde de invatator. Ai mei sunt indragostiti de doamna lor. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Domnisoara mea inca merge cu drag la scoala, dar macar acum nu mai plange sambata ca nu este scoala. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noi ne incadram la asa si asa ... are zile cand abia asteapta si zile cand abia o sculam. Temele le facem dar nu pot sa spun ca e innebunita , le face ca trebuie si fara ele facute nu s-ar duce . Kari nu e indragostita de doamna si nici nu are cum ...
Bere, imi aduc aminte cand si noi invatam sambata ... dar pentru noi era o placare sa plecam la scoala . Nici nu prea aveam ce face pe vremurile alea. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si ai mei au zile in care se trezesc greu, dar asta tine de gradul de oboseala - in special dupa un we. mai activ, de ex.
In ceea ce o priveste pe Alexia, dragostea este reciproca. Deja fac ele doua planuri de mers la praji in vacanta - ca cica le va fi dor una de cealalta. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eden este innebunita dupa scoala ,se trezeste cu chef si placere numai ca sa mearga la scoala unde este super admirata pthiu,pthiu sa nu o deochi dar m-a si surprins cu asta.Toate cadrele didactice cu care are legatura inclusiv directoarea o adora si Eden este foarte mandra de asta.Depinde mult de felul copilului as spune si binenteles de invatoare . (aici au mai multe cadre didactice in functie de obiect sport de exemplu ,comportament ,conduita au niste ore mai diferite fatza de cele din Romania ,plus ca au o zi pe saptamana cineva care o inlocuieste pe invatatoarea ei) Invatatoarea lui Eden este tinerica ,mama a doua fetitze mici o scumpa si prietena buna cu toti copii aaaa si prietena de suflet cu mami. (mai vine la mine in serile pe care le organizez sau cel putin venea la inceput. Deci multumesc lui D-zeu si ma rog sa fie asa si in continuare nu am ce comenta Eden iubeste scoala ,isi adora invatatorii si-si iubeste toti colegii fiind dupa cum am inteles prietena buna atat cu baieti cat si cu fetele (ceva c-am ciudat ptr unele fetitze din clasa ei care deja fac mutre in legatura cu baietii din clasa) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Cred si eu ca depinde de invatator/oare. Noi suntem apropiati cu doamna noastra, ne stim dinainte de a merge la scoala (sotul ei a fost invatatorul lui tati), am si iesit/plimbat impreuna; este o draguta, are lipici la copii, dar stie sa se si impuna in fata lor, iar Deea o place foarte mult. Si doamna pe Deea, ca-i un copil bun (o citez pe doamna acum si-ii dau si dreptate) -este foarte, chiar exagerat de constiincioasa, nu concepe sa ia decat fb, nu vrea sa greseasca si se mai intampla sa mai si greseasca, ca doar e omenesc (explicatie ce i-a fost data continuu, dar...). Chiar am avut probleme cu ea pe tema asta cand a luat un minus fb... insa a stat de vorba si doamna cu ea si s-a mai domolit in inversunarea ei, sa nu greseasca.
Merge cu drag la scoala, se trezeste repede, uneori si singurica; bine, mai o apuca uneori ca vrea vacanta...
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ai mei se duc cu drag la scoala ca e singurul loc unde socializeaza ...ma indoiesc ca le e draga tare cartea nu vad pe nici unul sa sufere ca vine week-endul |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si noi votam tot la capitolul socializare. Cand e vorba de trezit si de teme, eventual in plus....pfui! |
|
|