Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Super tare!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sunt mandra de copii mei,care nu vor sa doarma fara sa facem Doamne-Doamne.seara ne punem in pat,le citesc o poveste,dupa care ori karina,ori darius imi spune "acuma Doamne Doamne?".ne punem frumos in genunchi,si cu karina o rugaciune mai scurta,iar cu darius spunem "Tatal nostru".mai nou vor si dupa masa cand se pun in pat |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| butterfly wrote:sunt mandra de copii mei,care nu vor sa doarma fara sa facem Doamne-Doamne.seara ne punem in pat,le citesc o poveste,dupa care ori karina,ori darius imi spune "acuma Doamne Doamne?".ne punem frumos in genunchi,si cu karina o rugaciune mai scurta,iar cu darius spunem "Tatal nostru".mai nou vor si dupa masa cand se pun in pat
O invatatura foarte buna.Si noi tot "tatal nostru" dupa care cerem binecuvantarea lui Dumnezeu pentru cei dragi noua. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Spuneam rugaciune inainte de somn iar Ionut zicea,...Amin!Acum el se roaga si cand se aseaza la masa,soacra mea se roaga des si el o imita |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Si noi spunem rugaciunea impreuna in fiecare seara.Noi suntem ortodocsi practicanti si am invatat-o rugaciunile copiilor iar acuma le spune singura |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| sunt seri in care adormim fara sa ne spunem rugaciunea, cu toate ca Darius stie sa spuna "tatal nostru". l-a invatat soacra mea, nu il spune chiar clar dar il spune. uneori il mai spune si acasa, dar daca noi uitam uita si el. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Noi cand ne punem la masa ne rugam si m-am emotionat intr-o zi cand m-am pus sa ma rog cu sotul la masa si Riki langa noi sia impreunat mainile si a inchis ochii ...si s-a "rugat".....Doamne cata bucruie iti poate aduce acest mic gest |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nici noi nu spunem tot timpul,chiar daca Daniel stie mai multe rugaciuni... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu cu Eden aprindem lumanariile de sambata (shabat)si ne rugam impreuna ,iar seara inainte de culcare avem o carticica despre D-zeu pe care Yohanan o citeste si daca nu am adormit ne spunem si rugaciunea"Asculta Israelule"---in ebraica "Shma Israel" |
|
| Nici la noi nu lipseste rugaciunea de seara , este ceva care se face in familie.De asemnea, se multumeste la masa si Ale se roaga ori de cate ori simte ca are nevoie de ajutor.De exemplu, cand a avut concursul de inot s-a rugat ca Doamne-doamne sa o ajute sa fie brava. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Nici la noi nu lipseste rugaciunea de seara , este ceva care se face in familie.De asemnea, se multumeste la masa si Ale se roaga ori de cate ori simte ca are nevoie de ajutor.De exemplu, cand a avut concursul de inot s-a rugat ca Doamne-doamne sa o ajute sa fie brava.
Ale ,iubita mica mereu sa te ajute D-zeu toata viatza ta !!Amin! |
|
| shirel wrote:
Ale ,iubita mica mereu sa te ajute D-zeu toata viatza ta !!Amin!
Amin si pe voi la fel |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| La noi nu se roaga nimeni decat tati si o face pentru toti, cu disciplina, in fiecare zi de trei ori Eu il incurajez si-l sustin , ma abtin de la a-mi exprima ideile mele despre divinitate ca nu vreau sa-i zdruncin echilibrul ,prefer sa ma bucur si sa ma minunez cum un barbat poate avea atata credinta |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru isi spune singura "ingerasul" si "Tatal nostru", cateodata le si canta, cum a mai auzit ea prin biserica. M-am bucurat asa tare cand am vazut ca invatase rugaciunea "Tatal nostru" ascultadu-ma pe mine, si o spunea inca stalcit si dupa ureche (la vreo 3 ani) de-mi venea s-o mananc |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Noi nu avem in program nici o rugaciune, Luana stie de la scoala dar le stie doar pentru note.
|
|
|