Chestionar intrebare: Va inchinati copilul seara la culcare?
Alegere Voturi Statistici
nu, niciodata 7 18%
uneori, spunem rugaciunea impreuna 5 13%
uneori, dupa ce adoarme 3 7%
zilnic, spunem rugaciunea impreuna 22 57%
zilnic, dar dupa ce adoarme 1 2%

Copilul si rugaciunea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Friday, May 16, 2008 9:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
katy_lumika wrote:

Super tare!!! cool
Fluturas
Scris: Saturday, September 13, 2008 9:10 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
sunt mandra de copii mei,care nu vor sa doarma fara sa facem Doamne-Doamne.seara ne punem in pat,le citesc o poveste,dupa care ori karina,ori darius imi spune "acuma Doamne Doamne?".ne punem frumos in genunchi,si cu karina o rugaciune mai scurta,iar cu darius spunem "Tatal nostru".mai nou vor si dupa masa cand se pun in pat
bereea
Scris: Saturday, September 13, 2008 2:56 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
butterfly wrote:
sunt mandra de copii mei,care nu vor sa doarma fara sa facem Doamne-Doamne.seara ne punem in pat,le citesc o poveste,dupa care ori karina,ori darius imi spune "acuma Doamne Doamne?".ne punem frumos in genunchi,si cu karina o rugaciune mai scurta,iar cu darius spunem "Tatal nostru".mai nou vor si dupa masa cand se pun in pat

O invatatura foarte buna.Si noi tot "tatal nostru" dupa care cerem binecuvantarea lui Dumnezeu pentru cei dragi noua.
ingerash
Scris: Sunday, September 14, 2008 2:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Spuneam rugaciune inainte de somn iar Ionut zicea,...Amin!Acum el se roaga si cand se aseaza la masa,soacra mea se roaga des si el o imitaangel yes
dari
Scris: Sunday, June 20, 2010 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Si noi spunem rugaciunea impreuna in fiecare seara.Noi suntem ortodocsi practicanti si am invatat-o rugaciunile copiilor iar acuma le spune singura angel
petronela_gav
Scris: Sunday, June 20, 2010 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
sunt seri in care adormim fara sa ne spunem rugaciunea,sorry cu toate ca Darius stie sa spuna "tatal nostru". l-a invatat soacra mea, nu il spune chiar clar dar il spune.
uneori il mai spune si acasa, dar daca noi uitam banghead uita si el.
Ana
Scris: Sunday, June 20, 2010 3:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Noi cand ne punem la masa ne rugam si m-am emotionat intr-o zi cand m-am pus sa ma rog cu sotul la masa si Riki langa noi sia impreunat mainile si a inchis ochiicoeur coeur coeur coeur ...si s-a "rugat".....Doamne cata bucruie iti poate aduce acest mic gestangel angel angel
KRYS85
Scris: Sunday, June 20, 2010 4:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
sorry Nici noi nu spunem tot timpul,chiar daca Daniel stie mai multe rugaciuni...sorry banghead banghead
shirel
Scris: Sunday, June 20, 2010 5:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu cu Eden aprindem lumanariile de sambata (shabat)si ne rugam impreuna ,iar seara inainte de culcare avem o carticica despre D-zeu pe care Yohanan o citeste si daca nu am adormit ne spunem si rugaciunea"Asculta Israelule"---in ebraica "Shma Israel"
bereea
Scris: Sunday, June 20, 2010 6:06 PM
Nivel

Nici la noi nu lipseste rugaciunea de seara , este ceva care se face in familie.De asemnea, se multumeste la masa si Ale se roaga ori de cate ori simte ca are nevoie de ajutor.De exemplu, cand a avut concursul de inot s-a rugat ca Doamne-doamne sa o ajute sa fie brava.
shirel
Scris: Sunday, June 20, 2010 6:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Nici la noi nu lipseste rugaciunea de seara , este ceva care se face in familie.De asemnea, se multumeste la masa si Ale se roaga ori de cate ori simte ca are nevoie de ajutor.De exemplu, cand a avut concursul de inot s-a rugat ca Doamne-doamne sa o ajute sa fie brava.

Ale ,iubita mica mereu sa te ajute D-zeu toata viatza ta !!Amin!
bereea
Scris: Sunday, June 20, 2010 6:44 PM
Nivel

shirel wrote:

Ale ,iubita mica mereu sa te ajute D-zeu toata viatza ta !!Amin!

Amin si pe voi la felpupici
t-mihaela
Scris: Monday, June 21, 2010 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
La noi nu se roaga nimeni decat tati si o face pentru toti, cu disciplina, in fiecare zi de trei ori alcool Eu il incurajez si-l sustin , ma abtin de la a-mi exprima ideile mele despre divinitate ca nu vreau sa-i zdruncin echilibrul ,prefer sa ma bucur si sa ma minunez cum un barbat poate avea atata credinta angel
danab
Scris: Tuesday, June 22, 2010 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miru isi spune singura "ingerasul" si "Tatal nostru", cateodata le si canta, cum a mai auzit ea prin biserica.
M-am bucurat asa tare cand am vazut ca invatase rugaciunea "Tatal nostru" ascultadu-ma pe mine, si o spunea inca stalcit si dupa ureche (la vreo 3 ani) de-mi venea s-o mananc ras
katy_lumika
Scris: Tuesday, June 22, 2010 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Noi nu avem in program nici o rugaciune, Luana stie de la scoala dar le stie doar pentru note.chitara
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.