Copilul si prietenii imaginari
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, May 9, 2012 3:00 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Daca va gabditi ca aveti un copil care vorbeste singur, urmariti-l totusi cu atentie si vedeti ce vorbeste.
S-ar putea sa constatati ca vorbeste cu un prieten imaginar...

Copilul vostru are un prieten imaginar? Ce vorbeste cu el si cat de des?

Este OK sa aiba un prieten imaginar sau este un semnal care ar trebui sa ne dea de gandit?
vanina
Scris: Wednesday, May 9, 2012 4:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Bineinteles ca este ok, toti copiii au avut sau au prieteni imaginari hainoroc
kali
Scris: Wednesday, May 9, 2012 7:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ai mei nu au avut. Mai degraba au intrat ei in pielea unui personaj imaginar.
vanina
Scris: Wednesday, May 9, 2012 8:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Am citit in graba si am raspuns la fel sorry1
Vroiam sa zic ca e ok sa vorbeasca singuri cu personaje imaginare, sa inventeze tot felul de povesti. Baietelul meu se preface ca vorbeste cu prietenii lui cateodata (unii inventati). Nu o face des, asa ca nu as putea spune ca si-a facut un prieten imaginar. Daca ar face-o cred ca mi-as pune cateva intrebari, daca nu are destui prieteni sau daca are alta problema.
shirel
Scris: Wednesday, May 9, 2012 9:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eden are si ea cred ca o zana imaginara numai a ei ,sau avea mai bine spus ca de mult timp nu am mai auzit-o povestind de ea.Era de fapt un bibelou zana cu care discuta intens despre problemele ei grave .sic ras
Oshry nu are dar in schimb intra el in postura multor personaje si isi schimba si numele ,caracterul totul ras ras .Este un actor foarte iubit aici de copil si asa a fost cateva luni si-l chema yuval ,acuma este Sportakes(cred ca asa il cheama alcool alcool sic ras )dintr-un serial pentru copii.
Si eu la randul meu am intrat in jocul lor cu acesti prieteni,mi se pare ceva foarte normal la aceste varste.
giulia_mamik
Scris: Wednesday, May 9, 2012 10:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Daria pana la 3 ani si ceva a avut un prieten imaginar.Mai peste tot vorbea cu elhohot si era asa hazlie.Nu mi am facut niciodata probleme pe tema asta caci de cum a inceput gradinita a disparut si acel prieten.Acum ce mai remarc e seara in pat inainte sa adoarma,sosoteste ea acolo singurica.Mi a spus ca doar vorbeste asa pur si simplu dar nu are pe nimeni hohot sic
roxinthya
Scris: Monday, May 14, 2012 11:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Maria vorbeste f mult cu jucariile. Bine ar trebui sa spun doar simplu - Maria vorbeste - de cand se trezeste pana cand adoarme - ba chiar si in somn. Fara oprire.
Are mai multe scenarii pe care le roteste in functie de locul unde ne aflam si jucariile pe care le are la dispozitzie.
In cele mai multe cazuri este printzesa (sau regina), Dna doctor sau Dna educatoare.
De foarte multe ori am si eu rolul meu de zana-mama, pacient sau elev hohot Si sa vedetzi ce patzesc daca nu dau raspunsurile potrivite...hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.