Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Bineinteles ca este ok, toti copiii au avut sau au prieteni imaginari |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Am citit in graba si am raspuns la fel Vroiam sa zic ca e ok sa vorbeasca singuri cu personaje imaginare, sa inventeze tot felul de povesti. Baietelul meu se preface ca vorbeste cu prietenii lui cateodata (unii inventati). Nu o face des, asa ca nu as putea spune ca si-a facut un prieten imaginar. Daca ar face-o cred ca mi-as pune cateva intrebari, daca nu are destui prieteni sau daca are alta problema. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eden are si ea cred ca o zana imaginara numai a ei ,sau avea mai bine spus ca de mult timp nu am mai auzit-o povestind de ea.Era de fapt un bibelou zana cu care discuta intens despre problemele ei grave . Oshry nu are dar in schimb intra el in postura multor personaje si isi schimba si numele ,caracterul totul .Este un actor foarte iubit aici de copil si asa a fost cateva luni si-l chema yuval ,acuma este Sportakes(cred ca asa il cheama )dintr-un serial pentru copii. Si eu la randul meu am intrat in jocul lor cu acesti prieteni,mi se pare ceva foarte normal la aceste varste. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Daria pana la 3 ani si ceva a avut un prieten imaginar.Mai peste tot vorbea cu el si era asa hazlie.Nu mi am facut niciodata probleme pe tema asta caci de cum a inceput gradinita a disparut si acel prieten.Acum ce mai remarc e seara in pat inainte sa adoarma,sosoteste ea acolo singurica.Mi a spus ca doar vorbeste asa pur si simplu dar nu are pe nimeni |