Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru wrote:Bravo, Dav, stelist convins, ca tati, nu? Mihaita va fi sigur rapidist, tot ca tati, care l-a pozat infasurat in steagul visiniu inca de pe la 6 luni.
Pai da sigur ca stelist ca asa sunt barbatii de la noi din familie de vreo 4 generatii....incluzandu-l si pe Dav fireste... Ca si Mihaita, are si Dav o poza cu o bandana cu Steaua, berea in mana (cutie inchisa, fireste) si uitandu-se la tv la meci...tot pe la 6 luni cred...tot opera lu' ta-su, of course... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
pai cred,....daca piticii fac multe la fel, trebuie ca si taticii sa le urmeze exemplul, nu? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| M-ati amuzat cu florile
Noi semnam condica la vorbit "up" cand vrea sa urce undeva sus, "ait" ( light)si arata sa aprind lumina ,ea e "Daiia" si-si pune degetelul pe piept sa-mi arate ca-i ea. Deci acum la un an si 4 luni pot spune ca a inceput sa vorbeasca cu inteles |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| O explicatie interesanta pentru intrebarea : De ce primul "cuvânt" al bebelusilor din toata lumea este "mama"?
Quote: ... Dar de ce graviteaza copiii în jurul consoanei „m”? Din cauza sânilor. Sunetul „m” este cel mai usor de produs de bebelusi atunci când sug lapte de la mama si simt placerea gustului. Chiar si la maturitate, oamenii au tendinta de a asocia „mmm” cu ceva bun sau gustos. ...
De aici : http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/familie/de-ce-primul-cuvant-al-bebelusilor-din-toata-lumea-este-mama-301841.html |