Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Victor! A luat 6,95 la EN si media finala 7,45 |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ale a terminat cu 9, in conditiile in care ma asteptam la 10. E foarte bine, dar ea a ramas putin dezamagita pentru ca anul acesta a avut note foarte mari , cu exceptia educatiei fizice ( cea mai mare medie a fost 8, fiica-mea a luat 7) si a desenului unde a luat 8. . In rest 9 si 10. Examenul de stat l-a dat in scris la 4 obiecte: italiana, matematica + stiinte , limba engleza si limba franceza. Apoi a avut oralul unde a preagatit o teza despre imperfectiune. In aceasta teza a trebuit sa faca legaturi interdisciplinare . In timpul prezentarii tezei in power point profesorii au dreptul sa iti puna intrebari. Totul a durat 40 de minute, apoi a trebuit sa cante la un instrument, pianul in cazul nostru. Dupa toate aceste examene profesorii se reunesc si decid nota. De exemplu stim ca a luat 10 atat la matematica, cat si italiana, de asta nu inteleg acest 9. Oricum, ca sa-i treaca dezamagirea am iesit la shopping...chiar functioneaza |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc/multumim Adriana..... Eu sunt multumita...Se putea si mai bine numai ca este foarte puturos.... Acum asteptam cu emotii repartizarea.... Felicitari Aleeeeee |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mioara, |