Nivel: Membru
Inregistrat: 4/9/2009 Mesaje: 61
| Ce draguta esti Sami, iti multumim frumos... Deja incep sa ne cresaca cornitze de atatea complimente, nici nu ma asteptam... Ruxandra are 3 ani si 2 luni...e berbecuta, nascuta in aprilie...Deja avem foarte multe divergente de opinie, dar, e si varsta "de vina"...
:923:
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| danaratis,ai o printesa tare frumoasa! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| danaratis wrote:Ce draguta esti Sami, iti multumim frumos... Deja incep sa ne cresaca cornitze de atatea complimente, nici nu ma asteptam... Ruxandra are 3 ani si 2 luni...e berbecuta, nascuta in aprilie...Deja avem foarte multe divergente de opinie,  dar, e si varsta "de vina"... :923:
e o domnisoara cu personalitate si parul cret ,de la cine il mosteneste? |
|
| Tati e de vina pentru parul cret... As sunt toti in ziua de azi, cu multa personalitate... |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vai,DANARATIS,...ai o frumusete,o papusa vie!ESTE SUPERBA!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii;are niste ochi minunati.Te imbolnaveste cred cand se uita la tine,... |
|

| Mai postez si eu cateva pozici de la serbarea de sfarsit de an.Mi-am vazut copilul ca fiind cel mai minunat,cel mai frumos ,puteti sa radeti de mine dar cred casa simte orice mama,pt.puiul ei in momentele cele mai deosebite si nu numai.
 |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| pupici tuturor copilasilor |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Victor,ce zambet cuceritor ai! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Victor, esti tare frumusel. Cred ca mami este foarte mandra de tine |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Victor , de mic e dupa fete , e tare sugubat |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Victor tare frumos mai esti! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| danaratis wrote:Sper ca de data aceasta sa reusesc, multumesc mult ELENA pentru sfat...
.....
Cu multa placere!!!! Printesa ta e adorabila!!!!! are un cret atat de frumos si niste ochi mari, iar de gene ce sa mai zic?!?!?!? Nici ca-i va trebui rimel vreodata!!!!!
Victoras, ce elegant ai fost tu la serbare!!!!! Si ce gropite dulci ai!!!!! |
|
| DRAGELE MELE,
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE COMPLIMENTELE FACUTE PENTRU FETITA MEA, NICI NU M-AM GANDIT IN MOMENTUL IN CARE AM PUS CELE CATEVA POZE CA VOM "STARNI" ATATA ADMRATIE. SINCER M-ATI FACUT SA ROSESC DAR SI SA ZAMBESC DE PLACERE LA FIECARE MESAJ PRIMIT... MULTUMIM DIN SUFLET CA SUNTETI ASA DE DRAGUTE SI CA M-ATI FACUT , DACA MAI ERA NEVOIE , INCA O DATA SA REALIZEZ CU CE MININATIE DE COPIL M-A INZESTRAT DUMNEZEU...
UREZ SI EU TUTUROR COPILASILOR SA FIE SANATOSI CA ASTA ESTE CEL MAI IMPORTANT, SI SA-SI BUCURE ZI DE ZI PARINTII SI BUNICII CU ZAMBETUL SI CANDOAREA LOR...MICILE SUPARARI TREC, RAMANE IN SCHIM DRAGOSTEA IMENSA PE CARE FIECARE MAMICA O POARTA IN SUFLET PUISORULUI EI...
VA IMBRATISEZ PE TOATE SI VA MULTUMESC PENTRU COMPLIMENTELE SINCERE SI FRUMOASE PRIMITE LA ADRESA FETITEI MELE...

|
|

| Va multumim fetelor pt.complimente si da,Mariuta,este tare admirat la gradinita de fete.Am ras acum la serbarea sfarsitului de an,...Doamne,era bataie pe el intre fete ca toate voiau sa faca poze cu ele.Cu fetita care am postat poze cred ca e o prietenie mai spre admiratie,caci amandoi se cauta unul pe altul si se joaca tare frumos impreuna.Iar noi parintii si parintii fetitei ne invartim in aceleasi cercuri de prieteni ca sa zic asa,si de aceea se cunosc mai bine.Oricum daca il vedeati dupa serbare ce dorit era de fete erati pe jos de ras. Va sarut pe toate! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Domnisoara mea:

|
|
|