Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu:"Cristian,cat de mult o iubesti tu pe mami?" Raspuns: "Pana ies din realitate" |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| carla wrote:Eu:"Cristian,cat de mult o iubesti tu pe mami?" Raspuns:  "Pana ies din realitate" Ce dulce si haios Cristian! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si n-are dreptate? Cam asa e cand iubesti, nu mai vezi pe unde mergi . |
|

| are,m-a uimit raspunsul,e prea profund desi nu a realizat asta,totusi,faptul ca ales acest raspuns... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mai spun perle gradinarii vostrii?darius nu mi-a fost prea cu multe perle,era mai tacut in vorbe,insa karina ne scoate zambetul pe buze cand spune cate una. astazi am rugat-o sa imi faca loc sa stau si eu langa ea,la care imi raspunde:"si eu unde sa stau,pe tavan?" sau mai are ea 2 griji....sa nu ma fac batrana si deseori ma intreaba ca daca mai implinesc un an o sa fiu batrana? si ca nu vrea copii cand va fi mare ca o doare |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| KArina scumpa mai esti.
|
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mihaita,cand e suparat pe mine,cand nu-i fac pe plac,imi spune "te iubesc numa' pana la scoala" (stie ca nu e mult de mers pana acolo) iar cand da pe-afara de atata iubire cica "te iubesc paaaana in Japonia,mami" |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ce copii iubareti! Tudor, pictand: "mami, mami, pictez! Si o sa-ti placa lucrarea mea si o sa fii atat de fericita pentru copilul tau, ca o sa-ti vina sa-i iei o acadica!" |
|
| Dragii de ei
Fii-mea nu prea a mai scos perlutze in ultimul timp...dar ieri dupa cursul de inot, zgribulita cu prosopul pe ea ca au facut cursul cu toate ca plouase si era frig afara si apa receee, in drum spre masina imi zice (traduc): "mami, pune mana pe pielea mea sa vezi ce rece e...are 100 de mii de grade" |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Doamne cat sunt de dulci Alessia , cand i-am pus ca mami are un bebe in burtica: "Mami si eu am un bebe in burtica, nu vezi ce mare mi-a crescut?!" si dupa ce isi bea lapticul ma intreaba disperata " Mami dar nu se ineaca bebe cu lapticul?" Azi manca guma si din greseala a inghitit-o. Bineinteles ca am certat-o sa nu mai inghita guma ca o sa o doara burtica ,la care ea imi zice: " Stai linistita ca nu patesc nimic, pt ca bebe din burtica mea a cascat gurita si a inghitit-o el" |
|

| Ieri:"Cristian,azi e ziua lui mami" Raspuns:"Si ne dai tort?" Ce"La Multi Ani!"...prostii,..."unde-i tortul?" |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am si eu ceva perle recente. Daria si Arti la balaceala in curte ,Arti gol pusca o face pe catelul ham ham la Daria.Daria vine la el(traducere) "Oh,catelus saracul de tine esti cam ciudat cu codita in fatza" Mi-am dat seama ca Arti nu mai trebuie lasat cu " codita" la vedere , e baiat mare.
Intr-o seara plec la munca ii pup pe toti.Daria ii zice lu' Kaze " Baba,o iubesc pe mami, ai ales fata potrivita " |
|
| Trebuie sa incepi sa ascunzi codita din fatza, Arti . |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Carla , baiatul e sincer, trece direct la subiect Miha ai grija cu catelusul |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Myha,ce haioasa e Alessia
Delfinasa ce scumpa e draguta
Carla unde-i tortul?
T-mihaela vai sunt adorabili!
Ieri la ecografie,doctorul ma invita in rezerva cu ecograful,apoi il cheama pe Vasi...Madalina a ramas pe scaun in cabinet si striga:"maaaam aaaaaai waittting for maaaaaaaiiii baby here,ok?!?!" da ea astepta bebele ei....si ce ochi a facut cand a vazut ca am iesit din rezerva tot cu burtica,mai am de lamurit cum e treaba. |
|
|