Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
|
Asa si Ioan, stie cand a facut ceva rau si incepe sa isi dea na-na la fundulet Ce sa-i mai zici? |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Reactia fetitei mele de 1 an si 8 luni cand i-am dat primul ou rosu in mana: Bigea! (tradus mingea) si poc una pe jos in camera mare. |
|
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Darius al meu a devenit o broscuta, mare iubitor de apa. Asa ca in fiecare seara, daca i se pare ca a trecut de ora de baita vine si ma ia de mana si zice: "Mami, pute!" Si cand il intreb ce pute imi arata funduletul: "Ete olo! Ai baie!" (Uite acolo, hai la baie!) |
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Darius , programul e program, atunci cand vrei tu !
Ioan, Edy, simpatici foc sunteti cu autopalmuitul  |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Noi incercam sa scapam de olita, ca fiica-mea s-a facut cucoana mare si isi aduce oala in sufragerie, la desene animate, si face de toate. Eu incerc pe partea psiholigica - mami, esti fetita mare, nu mai e nevoie sa faci la olita, de acum poti sa faci doar la... (si o las pe ea sa continue)... raspuns: la olita ... si rade |
|
| Miruna, mami nici acum nu vrea sa inteleaga avantajul principal al olitei: e wc portabil:003:.
Acum 2 saptamani a venit Cenusareasa la gradinita la Karina. I-a pictat pe fata, le-a dat tatuaje, le-a cantat, au vorbit, le-a dat diplome de printese si printi..In fine, cand am luat-o acasa, mi-a povestit ca sclipiciul de pe fata e din pantoful spart de cristal al Cenusaresei si ca trebuie neaparat sa mergem la castelul ei ca ne-a invitat pe toti la ea. "Cand mergem, mami? Mergem maine?"...Buuun, am uitat partea asta si saptamana trecuta m-am dus cu ea la un magazin de appliances. Intamplarea a facut ca magazinul sa fie exact in fata unei gradinite Minnieland care e construita exact ca un castel . Cand l-a vazut Karina, a facut niste ochi maaaari: "mami, uite castelul Cenusaresei...este adevarat...hai sa mergem inauntru sa ti-o prezint pe Cinderella . Se joaca frumos cu tine, nu e rea si-ti da si tie diploma de printesa" . |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ati mers sa va dea diploma? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| Ei...la mine in casa se pare ca cineva isi dezvolta abilitatile in materie de bussines de la varste fragede! Sa va povestesc: fica mea cea mare Claudia impreuna cu o verisoara de aceeasi varsta cu ea s-au gandit ele ca ar putea face bani si s-au apucat dragutele sa deseneze de zor,(au stat cam o ora la masa de afara de pe terasa si au muncit) apoi le-au asezat frumos intr-o tipla si au iesit din curte si s-au apucat sa strige la vecina de alaturi sa ii vanda un desen.Vecina saraca ,femeie invarsta, a ramas socata initial, a luat desenul s-a uitat si le-a sfatuit sa se intoarca in alta zi cand vine postasul cu pensia. Cand le-am observat eu deja se pregateau sa strige la alta poarta |
|
| Simpatice foc..businesswomen in formare |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Scumpelele |
|
| Una tare de tot scoasa de K aseara. Karina se juca cu taica-su Connect4 si a observat ca am disparut din bucatarie. -Maaaaamiiii, unde esti? -La baie. -Vii repede inapoi? Te caching mult?  |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| delfinasa wrote:Una tare de tot scoasa de K aseara. Karina se juca cu taica-su Connect4 si a observat ca am disparut din bucatarie. -Maaaaamiiii, unde esti? -La baie. -Vii repede inapoi? Te caching mult? 
Bravo, K!!!!!!!!!!!
si Miruna, de cand face engleza cu Janet din Kong-Kong englezeste cuvintele si le pronunta cu accent. Ii spuneam ca Sunday - duminica se traduce ca ziua soarelui, sa tina minte mai usor. Concluzia: soarele primeste tort in fiecare duminica. Ma intreaba cum se spune la frunza, frunzdei? iar, pe acasa imi cere : furculeishn, lingureishn |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| delfinasa wrote:Una tare de tot scoasa de K aseara. Karina se juca cu taica-su Connect4 si a observat ca am disparut din bucatarie. -Maaaaamiiii, unde esti? -La baie. -Vii repede inapoi? Te caching mult? 
Am murit de ras... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Simpatice traznai
Azi ma plimbam cu Ale si adia un vantisor tare placut.La un moment dat mandra imi spune -Ce bine ca ne-a dat doamne-doamne un pic de aer conditionat ca nu se respira afara. Eu o intreb ce aer condtionat ne-a dat, la care ea imi spune: -Vantul , mami |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Karina,Miruna,pup eu englezoaicele micute si simpatice foc
Bereea,Ale e asa isteata,ii merge mintea brici |
|
|
|