Copilul meu - Traznai, perle si patanii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Tuesday, April 6, 2010 10:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
cristinaflorina wrote:
Eu de obicei pe Edy ii mai dau cite o palmuta la fund daca umbla a calculator sau combina muzicala. Azi dimineata eu in bucatarie in living iniste deplina cind ma duc sa vad ce fac el tragea de cd-righter-ul de la pc. Il inchidea deschidea mai turna un pic de ceai iar inchidea.Si m-am dus la e hotarita sa il cert am zis sa nu ii mai dau l;a fund ca poate intelege dc il cert. La care el asa capul in jos ridica doar ochii si incepe sa isi dea singur palme la fund ca si cind "hai da si nu mai trancani atit". M-a bufnit rasulhohothohot hohot

Asa si Ioan, stie cand a facut ceva rau si incepe sa isi dea na-na la fundulet hohot hohot hohot Ce sa-i mai zici?
Iuli
Scris: Wednesday, April 7, 2010 2:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Reactia fetitei mele de 1 an si 8 luni cand i-am dat primul ou rosu in mana: Bigea! (tradus mingea) si poc una pe jos in camera mare.
petro
Scris: Wednesday, April 7, 2010 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Darius al meu a devenit o broscuta, mare iubitor de apa. Asa ca in fiecare seara, daca i se pare ca a trecut de ora de baita vine si ma ia de mana si zice: "Mami, pute!" Si cand il intreb ce pute imi arata funduletul: "Ete olo! Ai baie!" (Uite acolo, hai la baie!)ras
delfinasa
Scris: Thursday, April 8, 2010 4:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
hohot Dariuspupici, programul e program, atunci cand vrei tu ras!

Ioan, Edy, simpatici foc sunteti cu autopalmuitul ras pupici
danab
Scris: Thursday, April 8, 2010 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Noi incercam sa scapam de olita, ca fiica-mea s-a facut cucoana mare si isi aduce oala in sufragerie, la desene animate, si face de toate. Eu incerc pe partea psiholigica - mami, esti fetita mare, nu mai e nevoie sa faci la olita, de acum poti sa faci doar la... (si o las pe ea sa continue)... raspuns: la olita ... si rade ras
delfinasa
Scris: Thursday, August 5, 2010 5:55 PM
Nivel

hohot Miruna, mami nici acum nu vrea sa inteleaga avantajul principal al olitei: e wc portabil:003:.

Acum 2 saptamani a venit Cenusareasa la gradinita la Karina. I-a pictat pe fata, le-a dat tatuaje, le-a cantat, au vorbit, le-a dat diplome de printese si printi..In fine, cand am luat-o acasa, mi-a povestit ca sclipiciul de pe fata e din pantoful spart de cristal al Cenusaresei si ca trebuie neaparat sa mergem la castelul ei ca ne-a invitat pe toti la ea. "Cand mergem, mami? Mergem maine?"...Buuun, am uitat partea asta si saptamana trecuta m-am dus cu ea la un magazin de appliances. Intamplarea a facut ca magazinul sa fie exact in fata unei gradinite Minnieland care e construita exact ca un castel ras. Cand l-a vazut Karina, a facut niste ochi maaaari: "mami, uite castelul Cenusaresei...este adevarat...hai sa mergem inauntru sa ti-o prezint pe Cinderellasic. Se joaca frumos cu tine, nu e rea si-ti da si tie diploma de printesa"rassic.
sweet angel
Scris: Thursday, August 5, 2010 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
hohot ati mers sa va dea diploma?
claudiana
Scris: Thursday, August 5, 2010 9:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/30/2009
Ei...la mine in casa se pare ca cineva isi dezvolta abilitatile in materie de bussines de la varste fragede! Sa va povestesc: fica mea cea mare Claudia impreuna cu o verisoara de aceeasi varsta cu ea s-au gandit ele ca ar putea face bani si s-au apucat dragutele sa deseneze de zor,(au stat cam o ora la masa de afara de pe terasa si au muncit) apoi le-au asezat frumos intr-o tipla si au iesit din curte si s-au apucat sa strige la vecina de alaturi sa ii vanda un desen.Vecina saraca ,femeie invarsta, a ramas socata initial, a luat desenul s-a uitat si le-a sfatuit sa se intoarca in alta zi cand vine postasul cu pensia.angel Cand le-am observat eu deja se pregateau sa strige la alta poarta ras
delfinasa
Scris: Friday, August 6, 2010 4:17 PM
Nivel

ras Simpatice foc..businesswomen in formarecool
Ana
Scris: Friday, August 6, 2010 5:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Scumpelelehearts hearts
delfinasa
Scris: Thursday, August 12, 2010 5:40 PM
Nivel

Una tare de tot scoasa de K aseara.
Karina se juca cu taica-su Connect4 si a observat ca am disparut din bucatarie.
-Maaaaamiiii, unde esti?
-La baie.
-Vii repede inapoi? Te caching mult?hohot hohot hohot
danab
Scris: Friday, August 13, 2010 7:28 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
delfinasa wrote:
-Maaaaamiiii, unde esti?
-La baie.

hohot hohot Bravo, K!!!!!!!!!!!

si Miruna, de cand face engleza cu Janet din Kong-Kong englezeste cuvintele si le pronunta cu accent. Ii spuneam ca Sunday - duminica se traduce ca ziua soarelui, sa tina minte mai usor. Concluzia: soarele primeste tort in fiecare duminica. Ma intreaba cum se spune la frunza, frunzdei? ras iar, pe acasa imi cere : furculeishn, lingureishn ras
mommy
Scris: Friday, August 13, 2010 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
delfinasa wrote:
-Maaaaamiiii, unde esti?
-La baie.

hohot hohot hohot Am murit de ras... hohot hohot hohot
bereea
Scris: Friday, August 13, 2010 5:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Simpatice traznaihohot hohot

Azi ma plimbam cu Ale si adia un vantisor tare placut.La un moment dat mandra imi spune
-Ce bine ca ne-a dat doamne-doamne un pic de aer conditionat ca nu se respira afara.
Eu o intreb ce aer condtionat ne-a dat, la care ea imi spune:
-Vantul , mami
Mela
Scris: Friday, August 13, 2010 5:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Karina,Miruna,pup eu englezoaicele micute si simpatice foc iloveyou

Bereea,Ale e asa isteata,ii merge mintea brici newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.