Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2011 Mesaje: 94
| Sau ultimele perle...."ma doale de nu mai pot....""ce te doare Eva?""calul ma doale" |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rares (5 ani) imi zice zilele trecute:
Mami,sa stii ca eu sunt suparat pe tine! Eu: Pai de ce,puisor? El: Ca Geogeaniei i-ai facut un fratior si mie nu!
Cand eram la medic,cu o raceala de-a lui: Mami,cand o sa fii si tu racita o sa merg si eu cu tine la doctor.
M-a lasat fara cuvinte
Sau cand Georgi a facut varicela,el a pus mana pe fruntea ei,ca avea febra si zice: Au!(s-a ars ) G: Ce au? R: Au! G: Cine? R: Ce grea esti de cap...te-a afectat febra!!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In seara asta,vine bunicul de la tara cu niste lapte de oi,cateva sticle . Punem masa,suntem toti in familie (eu,tati,bunicul,bunica si copiii),si tati ii pune baiatului o cescuta cu lapte de oi... el fiind invatat cu lapte de vaca,zice: -Biaaacs!!! Asta are gust de oi! Nu- bun!Rares nu bea lapte cu gust de oaie!
Ce sa va mai zic,bunicul si bunica vin cam rar pe aici...
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Bogdanel
Fiica-mea il intreba foarte serios pe taica-su daca e capabil sa tina limba intre dinti asa cum face ea.De fapt ea doar tinea limba intre dinti , nimic special, dar tonul pe care l-a intrebat suna a provocare.Asa ca tati, fara sa banuiasca nimic, isi baga si el una bucata limba intre dinti.Atunci Ale, nici una nici doua, ii da un pumn sub barba de era sa ramana ta-su fara varful limbii.Am ras de numa'de cat de usor e de pacalit. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| carla wrote:Bogdanel:"Mami,mai tarziu e mai repede decat imediat?" Ai de capul meu!Si ce ai raspuns la asa intrebare!Ca eu zau ca m-am pierdut.. |