Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cristy,primim si noi pupicii dulci de la domnisoarele tale si le intoarcem cu mare drag.frumoase domnisoare elena ai un baiat elegant.la cravata....si e frumos.si si dansator,cred ca esti tare mandra de el |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| butterfly wrote: elena ai un baiat elegant.la cravata....si e frumos.si si dansator,cred ca esti tare mandra de el
sigur ca sunt, si tu ai fi la fel in locul meu!!!!!!! |
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| butterfly |
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cristy, ai niste fete de ciocolata. Elena, esti o mamica implinita, ti se citeste fericirea pe fata. Cat despre Robert, numai cuvinte de lauda. Bravo, pui. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eden, Shachar, pupici si de la noi.
Robert, un adevarat cavaler. Mami ai doi copii foarte frumosi.Ai de ce sa fii mandra. |
|

| Alina wrote: Elena, esti o mamica implinita, ti se citeste fericirea pe fata. Cat despre Robert, numai cuvinte de lauda. Bravo, pui.
Multumim mult pentru cuvintele (de lauda) spuse la adresa noastra!!!! Ma "chinui" sa fie totul bine, cu toate ca, uneori, am impresia ca pe undeva gresesc!!!!(am dezbatut acest subiect mai in vara, la alt topic ) Si tu ai o familie reusita si implinita din toate punctele de vedere!!!
MNiko wrote: Robert, un adevarat cavaler. Mami ai doi copii foarte frumosi.Ai de ce sa fii mandra.
Multumim din suflet pentru cuvintele adresate!!!!!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Robert - iti sta super in costum, felitari pt. petrecerea si pt. interpretatea pe scena |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce tip serios esti tu Robert!si dansezi foarte frumos SHAHAR si EDENsi de la noi pupicii . Sinteti tare dulcii(yami.yami) |
|

| Alina, Mihaela, Shirel intoarcem pupicii
Si mai venim cu ceva poze
Shachar mandra de cadourile primite de la mosu'

Eden, suparata ca i-a iesit un corn pe buza, chipurile nu poate rade

|
|
| Pupam fetele sa treaca orice suparare. |
|

| ira_tgr wrote:Robert - iti sta super in costum, felitari pt. petrecerea si pt. interpretatea pe scena
Shirel wrote: Ce tip serios esti tu Robert!si dansezi foarte frumos
|
|

| Alina wrote:Pupam fetele sa treaca orice suparare.
Intoarcem pupicii putin durerosi, speram sa treaca cat mai repede si cornuletul de pe buze
Suntem cam disperati, cel putin eu, cosulete de la aceasta varsta Eden tot pune strugurel si spera ca trece mai repede |
|
| Cristy wrote:Suntem cam disperati, cel putin eu, cosulete de la aceasta varsta 
Cristy, relax, dear, perioada pubertatii a inceput deja. Ai fata mare, |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Bravo pitici si mamici ! Felicitari !
Cristy, ai 2 fete frumoase foc ! Sa va traiasca !
Si printesa mea, in seara de revelion, cu o parte din cadourile primite de la mosul Taki (o curea Barbie si parfum Barbie ). Multumim mult ! :

Concentrata sa termine mai repede tortuletul 
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alice cocheteaza si ea cu moda, e domnisoara acum. Ce mai?! E frumoasa foc! |
|
|
|