Chestionar intrebare: V-ati lasa copilul sa mearga singur in tabara sau
Alegere Voturi Statistici
Da (dupa virsta de 7 ani , oricind) 10 58%
Nu 3 17%
Doar daca as fi si eu prezenta 2 11%
Doar dupa virsta de 14 ani 2 11%

Copilul merge in tabara sau excursie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 11, 2009 5:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Offf ! CE ti-e si cu lumea asta ! Se duce naibii totul de rapa ! Poate nu ar strica sa mai vina o catastrofa naturala si sa se mai cearna putin lumea ras.

Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 11, 2009 6:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:
Offf ! CE ti-e si cu lumea asta ! Se duce naibii totul de rapa ! Poate nu ar strica sa mai vina o catastrofa naturala si sa se mai cearna putin lumea ras.

off topic: eu cred ca acolo mergem!:011:
snowdrop
Scris: Tuesday, August 11, 2009 7:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
sorry1 O, Doamne!
Ce s-a intamplat cu taberele in care se faceau drumetii, focul de tabara, jocul de carti? Cat se schimba lumea asta ... si din pacate nu in bine!

Eu am fost in 5 tabere ... amintirea cea mai frumoasa ramane de la Bicaz ... cand am urcat Ceahlaul. Oare voi fi eu in stare sa-i ofer copilului meu aceeasi experienta cand o sa aibe 16 ani??? (Eu doar vreo 43 ...) O sa am curajul de a-l lasa singur in conditiile in care de la 7 ani se experimenteaza sexul oral??? uff
lori16ro
Scris: Wednesday, August 12, 2009 6:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
fetele mele au fost cu invatatoarele in clasa 1 si a 2 in excursii de 1 zi in a3 si 4 de 2 zile
au fost foarte fericite
in tabara de 5 zile a fost doar una care a castigat o tabara in Delta Dunarii pe un site pentru copii, am lasat-o deoarece am vazut contractul care a trebuit sa-l semnez , care prevedea exact si ce imbracaminte si ce pastile trebuie sa aiba la el copilul nimic in plus. Grupul a fost insotit de personal calificat pentru a supraveghea copii de clasa a 3 a si a 4 din toata tara si nu de "profa de mate". si au avut activitati pentru copii in fiecare zi doar 2 ore pauza pentru odihna ziua .
in rest tabere nu s- au facut la scolile ( cu clasa) lor deci nu am fost stresata
Eu am crescut cu parinti f "prapastiosi" care nu ma lasau nicaieri si din aceasta cauza am zis ca nu voi repeta aceasta greseala , este frustrant.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, August 12, 2009 6:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
si eu am crescut cu parinti restrictivi dar le multumesc pentru asta. stiu ca este frustrant dar eu nu am fost in nici o tabara in viata mea:018: si am ajuns bine, zic eu. prefer sa adun cativa prieteni si copiii lor si sa le facem noi o tabara decat sa ii las pe mana cine stie cui.sorry
manu
Scris: Tuesday, May 27, 2014 2:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Va asteptam in tabara intr-o frumoasa zona da munte din comuna Starchiojd,jud. Prahova, cu bunici/parinti sau d-na invatatoare.
mesaj editat de moderator: reclama!
alimami
Scris: Wednesday, May 28, 2014 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Da, am de gand s-o las acum in excursia de o zi de la terminarea gradinitei.Nu merge doar 1educatoare ci 2 si merg si alti parinti. Eu nu pot pleca de la servici ziua respectiva, dar nici nu vreau sa rapesc fiicei mele placerea de a fi cu colegele ei si de a vedea animalele de la Zoo. Pt tabara mi se pare deocamdata mult prea mica si as astepta pana prin liceu.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 28, 2014 11:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Cum stam cu taberele, excursiile?
TatyKS
Scris: Thursday, May 29, 2014 7:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Nimic la orizont ! In excursii o las, dar in tabere nu .
bereea
Scris: Thursday, May 29, 2014 10:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
In excursii da, tabere nu stiu sa fie.
IoanaAlexandra
Scris: Thursday, May 29, 2014 2:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...anul acesta Fabiana o sa mearga in prima ei tabara...e o tabara de religie...tine 4 zile...matusa mea este unul dintre coordonatori...si am destul de multa incredere dar si emotii...Fabiana se descurca cu imbracatul,spalatul si mancatul...deci nu ar trebui sa fie probleme...au sa mearga la o cabana...au sa fie jocuri,drumetii,foc de tabara,orar de respectat...sper sa se descurce...
kali
Scris: Thursday, May 29, 2014 3:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Anul asta sarim si noi peste tabara. Ne-am gandit foarte bine inainte de a lua decizia asta pentru ca tendinta initiala a fost sa-i las.

Vedem la anu'.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 29, 2014 4:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Eu ma pliez pe copil. Andrei a fost mereu in excursii si tabere, fara sa stau prea mult cu frica in san. E mai independent si mai descurcaret. Leea, in schimb e mai mamoasa, mai alintata si rasfatata si in tabere e exclus. In excursii a tot fost, daca punem la socoteala deplasarile la concursuri. Insa mai intotdeauna mai era cate un insotitor si coloana de masini cu parinti din spatele autocarului. Tot timpul coborau in coloaana de gimnastica, la masa in coloana, iar cele mari aveau in responsabilitate cate o fetita. A fost si cu scoala.
petronela_gav
Scris: Friday, May 30, 2014 12:08 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
Ai mei vor avea voie sa mearga in excursii si tabere. Chiar sambata merge Darius intr-o excursie. A mai fost si anul trecut. A mai stat si la tara fara noi, unde a ramas si peste noapte. E greu cand il stiu plecat fara nici unul dintre noi. El e mai mamos, cred ca Ana ar fi mult mai incantata sa plece singura si trebuie sa recunosc ca e mai descurcareata DistanceKiss
raly
Scris: Saturday, May 31, 2014 8:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Amandoi merg anul acesta in tabara cu domnul profesor de la dans,un fel de cantonament,Raul a fost si anul trecut!Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.