Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| COPILUL LUNII IULIE 2018 - CATEGORIA 7-14 ANI TOP 7 PITICI
Va invit sa postati cate 1-3 poze facute in luna IULIE 2018, cu copilul vostru.
Topicul se adreseaza numai copiilor cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani.
Postarea se poate face pana la data de 5 AUGUST 2018, urmand ca pana pe 10 AUGUST 2018 sa fie votat copilul lunii IULIE 2018, la categoria 7-14 ani.
Nu exista niciun criteriu de votare, pur si simplu votati copilul care va place cel mai mult.
Asteptam poze cu copiii vostri!
La sfarsitul anului vom face un "tablou" cu copiii castigatori la aceasta categorie din fiecare luna. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Si Andrei - 12 ani si 7 luni

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa-ti traiasca Adriana...... Clasa a VIII a-14 ani si 8 luni

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Flacau mare de acum! |
|

| Daaaaa A mai crescut putin..... Are mama baiat mare
|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce frumosi si mari au crescut copiii!!! Am sa particip si eu cu Eden a mea!! shirel attached the following image(s):

|
|

| Doamneee,ce mare s-a facut si cat s-a schimbat. Sa fie sanatoasa.....sa va traiasca! |
|

| Sa-ti traiasca Adriana...... Clasa a VIII a-14 ani si 8 luni

PS.Nu am buton de a aduce modificari la subscrieri,de aceea am re-postat cu corectura de rigoare:postasem 5 fotografii si am citit acum ca trebuia sa postez 1-3 fotografi.Imi cer scuze si am lasat decat 3.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu am lesinat! Andrei si Victor ( pup frumosii! ), parca au crescut constant si sunt cum mi i-as fi imaginat!
Insa Eden?!!! Eden?! OMG, nu-mi vine sa cred! De unde a rasarit, ca parca acum vreo 2 ani era asa copil cum o stiam eu, iar acum e... waw!!? Shirel, cat a trecut de la ultima noastra intalnire? Nu-mi vine a crede! |
|

| kali wrote:Eu am lesinat!  Andrei si Victor ( pup frumosii!  ), parca au crescut constant si sunt cum mi i-as fi imaginat! Insa Eden?!!! Eden?! OMG, nu-mi vine sa cred! De unde a rasarit, ca parca acum vreo 2 ani era asa copil cum o stiam eu, iar acum e... waw!!? Shirel, cat a trecut de la ultima noastra intalnire? Nu-mi vine a crede! Copiii nostri au crescut,noi imbatranim...si imbatranim frumos..... Acum in august pe 7 implinesc 11ani pe forum.....WHAT?Despre ce vorbim? Asta se intampla cand dincolo de desk dai de oameni frumosi la suflet,cu care te intalnesti live sau online....dar ce conteaza cel mai mult:pastrarea prieteniilor.....si asta am facut noi aici.Aici vom fi poate si la pensie |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Eu am lesinat!  Andrei si Victor ( pup frumosii!  ), parca au crescut constant si sunt cum mi i-as fi imaginat! Insa Eden?!!! Eden?! OMG, nu-mi vine sa cred! De unde a rasarit, ca parca acum vreo 2 ani era asa copil cum o stiam eu, iar acum e... waw!!? Shirel, cat a trecut de la ultima noastra intalnire? Nu-mi vine a crede!
Kali,am stiut ca va fi soc!!Noi cred ca nu ne-an vazut de 3 ani.Eden este tare schimbata,matura si nebunatica in perioada de adolescentza...foarte ,foarte inalta 1,68 chiar si mai mult poate.Aici era la serbarea de sfarsit a clasei a 6 .Aici merg la o alta scoala ptr inca 3 ani si pe urma la liceu.Indata sarbatorim bat mitzva ..12 ani cand la evrei fetitza intra la maturitate ...ca un fel de majorat in Romania.Kali stai sa-i vezi pe toti ...lesini . Eu una de multe ori nu cred ca sunt ai mei...au crescut prea repede. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| marivic wrote:...noi imbatranim...
Eu nu! Mari, multi ani inainte si aici si in real life!
Shirel, cresc prea repede, asa-i! Nu pot spune, parca mie mi-a placut fiecare varsta a lor fix atunci cand a fost cazul, asta insemnand ca ma bucur de ei asa cum sunt acum... am nostalgii foarte rar si mi-e dor de ei mici, uneori, insa nu pot spune ca mi-as dori sa fie altfel. Groaza ma ia doar cand ma gandesc - da' incerc sa nu gandesc prea mult - ca mai am 6 ani si-mi zboara 2 pui din cuib. Ce-o sa ma fac fara ei, nu stiu... |
|

| kali wrote:Eu nu! Mari, multi ani inainte si aici si in real life! Shirel, cresc prea repede, asa-i! Nu pot spune, parca mie mi-a placut fiecare varsta a lor fix atunci cand a fost cazul, asta insemnand ca ma bucur de ei asa cum sunt acum... am nostalgii foarte rar si mi-e dor de ei mici, uneori, insa nu pot spune ca mi-as dori sa fie altfel. Groaza ma ia doar cand ma gandesc - da' incerc sa nu gandesc prea mult  - ca mai am 6 ani si-mi zboara 2 pui din cuib. Ce-o sa ma fac fara ei, nu stiu... Doamne-ajuta!
....Referitor la zburat din cuib...e naspa ... Doar atat zic. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ar trebui sa votam,nu?! Eu votez pe Eden..e tare frumoasa! |
|

| Si Eden este minunata....dar este tare greu de hotarat...... Eu pe Andrei! |
|
|