COPILUL ANULUI 2007 - ales in 2008
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Tuesday, June 17, 2008 8:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Oana, tot dragi ne ramaneti si tu si Alexia, asa ca nu schimb votulpupici love
katy_lumika
Scris: Tuesday, June 17, 2008 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Diploma a fost deja data la printatuff
kali
Scris: Tuesday, June 17, 2008 10:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
katy_lumika wrote:
Diploma a fost deja data la printatuff

Asa de repede? Tu ai fost prima care ai stiut, de ieri, la nici 2 ore dupa ce ai anuntat castigatorul. Oricum, credeam ca e vorba de diplome virtuale; nici nu am stiut ca se dau unele reale.

Imi pare rau pentru incurcatura... cred ca de acum o sa ne tinem departe de orice fel de concurs.
Eventual trimite-o oricum daca nu mai e nimic de facut si o platesc eu (si manopera, si hartia sau ce mai trebuie...)pe cea a copilasului care are numarul cel mai mare de voturi. Nici nu stiu cum e mai bine... ca oricum efortul tau nu poate fi compensat...

Dana, pupici
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, June 17, 2008 10:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Kali, eu sper sa te razgandesti in privinta concursurilor in general si a astuia in particular desi iti inteleg decizia uff
offffffffffff plans plans plans
petro
Scris: Tuesday, June 17, 2008 10:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Credeam ca sunt for fun concursurile astea. cry
katy_lumika
Scris: Tuesday, June 17, 2008 10:48 AM
Nivel

kali wrote:

Asa de repede? Tu ai fost prima care ai stiut, de ieri, la nici 2 ore dupa ce ai anuntat castigatorul. Oricum, credeam ca e vorba de diplome virtuale; nici nu am stiut ca se dau unele reale.

Imi pare rau pentru incurcatura... cred ca de acum o sa ne tinem departe de orice fel de concurs.
Eventual trimite-o oricum daca nu mai e nimic de facut si o platesc eu (si manopera, si hartia sau ce mai trebuie...)pe cea a copilasului care are numarul cel mai mare de voturi. Nici nu stiu cum e mai bine... ca oricum efortul tau nu poate fi compensat...

Dana, pupici

Te-am sunat, azi am vazut motivul pentru care nu ai putut sa raspunzi.
In fine...chestia cu platitul e o si mai mare jignire decat cea de ieri, nu ma asteptam de la tine...
Eu ma retrag usor, usor, de la orice fel de concurs, de la orice fel de diplome si filmulete, cu siguranta pana la sfarsitul anului de pe forum...
Pentru ca toata lumea sa fie lamurita, nu vad nimic rau in a incerca sa o ajut pe Oanalaurisa sa duca la capat niste concursuri; la topicul "Mamica anului" chiar am fost suparata de atitudinea ei, asta nu inseamna ca deciziile celorlalte fete le-am privit cu mare stima. Singura chestie care m-a bucurat a fost ca facand ceva frumos se aplaneaza poate niste discutii care nu-si aveau rostul, insa nu am primit decat trageri de maneca de genul "de ce faci tu asta?". Eu incerc sa nu ma bag la discutii aprinse nici pe forum nici in privat, daca am ceva de spus, spun persoanei respective.
petro
Scris: Tuesday, June 17, 2008 11:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Daca si Katy s-a suparat, e gravpale
bulibuli
Scris: Tuesday, June 17, 2008 11:23 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ce s-a intamplat fetelor, de ce v-ati suparat, ca nu mai inteleg nimic!!!??
ia sa ma apuc eu de citit de unde am ramas sa ma lamurescscratch
katy_lumika
Scris: Tuesday, June 17, 2008 1:31 PM
Nivel

Avand in vedere ca Oana a retras-o pe Alexia din concurs, urmatorii copii sunt la egalitate: Alexandra (Leut), Mariuca (Maria&mami) si Mayut a mea.
Eu nu ma mai bag si voi lasa concursul asa pana se intoarce Oana si decide ea ce si cum.
Nici cu filmuletul nu stiu cum sa fac...mi-ar fi placut sa fie toti copiii care au participatuff
kali
Scris: Tuesday, June 17, 2008 1:53 PM
Nivel

katy_lumika wrote:

Te-am sunat, azi am vazut motivul pentru care nu ai putut sa raspunzi.
In fine...chestia cu platitul e o si mai mare jignire decat cea de ieri, nu ma asteptam de la tine...
Eu ma retrag usor, usor, de la orice fel de concurs, de la orice fel de diplome si filmulete, cu siguranta pana la sfarsitul anului de pe forum...
Pentru ca toata lumea sa fie lamurita, nu vad nimic rau in a incerca sa o ajut pe Oanalaurisa sa duca la capat niste concursuri; la topicul "Mamica anului" chiar am fost suparata de atitudinea ei, asta nu inseamna ca deciziile celorlalte fete le-am privit cu mare stima. Singura chestie care m-a bucurat a fost ca facand ceva frumos se aplaneaza poate niste discutii care nu-si aveau rostul, insa nu am primit decat trageri de maneca de genul "de ce faci tu asta?". Eu incerc sa nu ma bag la discutii aprinse nici pe forum nici in privat, daca am ceva de spus, spun persoanei respective.

Ar fi pacat sa renunti sa te implici in concursuri, mai ales daca-ti face placere... pentru ca stiu ca tot ce faci este apreciat... iar mie imi place mult ce-ti iese...
Imi pare rau ca te-am jignit, mai ales ca nu asta a fost intentia mea.
Oricum, sper ca noi ne-am lamurit...

Pentru celelalte fete: decizia de a ma retrage nu are nicio legatura cu persoana care a initiat concursul si nici cu motivul de la care au plecat discutiile aprinse. In momentul in care concursul nu a mai fost "for fun" pentru mine si nu m-am mai simtit ok pe topicul cu pricina... in momentul in care iar s-au iscat discutii si s-au repetat chestii care m-au deranjat si alta data, am considerat ca trebuie sa ma retrag. Este optiunea mea, asa cum tot alegerea mea a fost si cand am hotarat sa particip.

Probabil ca neintelegerea de acum ar fi fost rezolvata daca as mai fi intrat pe topicul respectiv pentru ca as fi vazut interventia- eleganta- a Adrianei si cu siguranta nu mi-as fi mentinut atitudinea "razboinica".
... Dar atata vreme cat nu ne-am lamurit inainte... cat scrie negru pe alb ca eu ma retrag... mi se pare- repet- ipocrit din partea mea sa accept premiul.

oanalaurisa
Scris: Thursday, June 26, 2008 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
kali wrote:

Ar fi pacat sa renunti sa te implici in concursuri, mai ales daca-ti face placere... pentru ca stiu ca tot ce faci este apreciat... iar mie imi place mult ce-ti iese...
Imi pare rau ca te-am jignit, mai ales ca nu asta a fost intentia mea.
Oricum, sper ca noi ne-am lamurit...

Pentru celelalte fete: decizia de a ma retrage nu are nicio legatura cu persoana care a initiat concursul si nici cu motivul de la care au plecat discutiile aprinse. In momentul in care concursul nu a mai fost "for fun" pentru mine si nu m-am mai simtit ok pe topicul cu pricina... in momentul in care iar s-au iscat discutii si s-au repetat chestii care m-au deranjat si alta data, am considerat ca trebuie sa ma retrag. Este optiunea mea, asa cum tot alegerea mea a fost si cand am hotarat sa particip.

Probabil ca neintelegerea de acum ar fi fost rezolvata daca as mai fi intrat pe topicul respectiv pentru ca as fi vazut interventia- eleganta- a Adrianei si cu siguranta nu mi-as fi mentinut atitudinea "razboinica".
... Dar atata vreme cat nu ne-am lamurit inainte... cat scrie negru pe alb ca eu ma retrag... mi se pare- repet- ipocrit din partea mea sa accept premiul.

Imi pare rau ca s-a ajuns aici,insa mie nu mi se pare deloc ipocrit sa accepti premiul,dar refuzul de a-l accepta mi se pare ca si cum i-ai lua din manute micutei Alexia,diploma pe care o merita.
Nu vad nici o legatura intre discutiile noastre ,ale adultilor si aprecierile pe care copilasii nostri inocenti si draguti le primesc din partea tuturor.
Te rog sa treci peste toate chestiile astea,sa lasi mandria la o parte,Alexia e o minune de fetita si nu are rost sa ii iei bucuria asta. Sa nu amestecam copilasii in neintelegerile noastre!
Cu asta am spus tot ce am avut de spus! Tu decizi!
kali
Scris: Friday, June 27, 2008 10:55 AM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Imi pare rau ca s-a ajuns aici,insa mie nu mi se pare deloc ipocrit sa accepti premiul,dar refuzul de a-l accepta mi se pare ca si cum i-ai lua din manute micutei Alexia,diploma pe care o merita.
Nu vad nici o legatura intre discutiile noastre ,ale adultilor si aprecierile pe care copilasii nostri inocenti si draguti le primesc din partea tuturor.
Te rog sa treci peste toate chestiile astea,sa lasi mandria la o parte,Alexia e o minune de fetita si nu are rost sa ii iei bucuria asta. Sa nu amestecam copilasii in neintelegerile noastre!
Cu asta am spus tot ce am avut de spus! Tu decizi!

Daca pui problema asa, chiar ma simt naspa. Si asa am o stare...plans
Nu e vorba de mandrie- chiar nu e cazul- dar asa mi s-a parut corect; pentru mine, cuvantul e cuvant.

O sa primesc premiul Alexiei pentru a vedea ca nu sunt rau intentionata si chiar nu vreau alte discutii sau sa complic situatia (si mai tare)- bine, deja am facut-o....alcool

Multumim inca o data, tuturor, pentru voturi... si tie, pentru diplomatie.
Ely
Scris: Friday, June 27, 2008 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Kali ma bucur ca ai acceptat diplomafirstprize ,si eu sunt o persoana care este hotarata cand spune ceva,dar mesajul Oanei si pe mine m-ar fi facut sa dau inapoi adica sa accept diploma.bravo
Felicitari Alexia esti o scumpa si sigur o sa fii mandra mai tarziu cu flowers diploma ta.pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Friday, June 27, 2008 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
kali wrote:

Daca pui problema asa, chiar ma simt naspa. Si asa am o stare...plans
Nu e vorba de mandrie- chiar nu e cazul- dar asa mi s-a parut corect; pentru mine, cuvantul e cuvant.

O sa primesc premiul Alexiei pentru a vedea ca nu sunt rau intentionata si chiar nu vreau alte discutii sau sa complic situatia (si mai tare)- bine, deja am facut-o....alcool

Multumim inca o data, tuturor, pentru voturi... si tie, pentru diplomatie.

N-ai complicat nici o situatie,stai linistita...sa ne bucuram de copiii nostri,ca uite cum vine necazul,cand nici nu ne asteptam...si sa apreciem eforturile lui Katy,careia tin sa-i multumesc pentru ajutorul enorm pe care mi l-a oferit din proprie initiativa!
katy_lumika
Scris: Friday, June 27, 2008 3:10 PM
Nivel

Diplomele vor fi trimise in felul urmator: Lenus si Kali vor primi personal dilpomele cand ajung saptamana viitoare in zona, cu Mihaela am vorbit si voi trimite diploma Dianei iar Shirel o va primi zilele urmatoare, insa astept mesaj cu adresa ei ca nu o mai am -iarta-ma, scumpa- sau o trimit prin Dana in luna august.
Sa ma dezmeticesc si voi pune si pe site, din pacate filmuletele nu m-a lasat photobucket-ul sa le incarc, m-a acuzat de plagiat, cu siguranta din cauza melodiilor puseuff insa le voi copia pe cd-uri si le voi trimite sau le pot trimite pe mess.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.