Copilareste si daruieste - eveniment caritabil de 1.06.2013
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Friday, May 24, 2013 1:08 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 2200
Bucuria de a face bine de Ziua CopiluluiCopilareste si daruieste este un eveniment caritabil destinat celor 100 de copii de la gradinita din comuna Vadu-Pasii, situata în judetul Buzau, care au nevoie de hainute, jocuri educative, jucarii, carti de colorat si de povesti.

Te asteptam sa ne jucam si sa donam unul dintre aceste lucruri pentru a-i ajuta pe cei 100 copiii de la gradinita din Vadu-Pasii, sâmbata de 1 iunie, orele 14:00-20:00 la Caffe D' arthe, str. Popa Nan, nr 7.

La evenimentul caritabil Copilareste si daruieste va lua parte Corul Solemnis de la Biserica Delea Veche din Bucuresti, care va cânta un amplu repertoriu de piese ale copilariei.


Streetcats, proiectul urban pentru ajutorarea pisicilor strazii, va sustine o lectie educativa despre interactiunea dintre copil si pisica.

De asemenea, partasii la fapte bune îi pot admira pe artistii lor preferati într-o expozitie cu fotografii din copilaria lor.

De ziua lor, copilasii vor avea parte de multe surprize la Caffe D’arthe, vor avea ocazia sa se joace cu puiuti de pisica, sa devina personajul preferat din desene animate sau povesti prin face-painting si sa cânte piesele lor preferate la karaoke. Iar toata aceasta veselie speram sa o transferam la Gradinita de la Vadu-Pasii prin donatiile de hainute, jocuri si carti pentru copii cu vârste cuprinse între 3 si 6 ani.

Toate donatiile vor fi transportate duminica, 2 iunie, la Buzau în comuna Vadu-Pasii, iar copiii celor trei grupe ale gradinitei locale urmeaza sa primeasca luni, 3 iunie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.