Copil indragostit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Wednesday, January 7, 2015 3:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Ce vremuri dom'le Crazy
La doispe ani ma jucam cu papusile...iar in primul an de facultate radeau de mine colegele ca nu am facut sex...
Eu am impresia ca la acest topic iar a aruncat cineva nada si noi ne batem capul aici sa dam raspunsuri sau sfaturi...
leila
Scris: Wednesday, January 7, 2015 3:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Roxinthya, nu e chiar asa.. Sor-mea are 13 si mi-a confirmat ca lucrurile astea se intampla! Chiar mi-a povestit despre o prietena de-a ei care anul trecut avea un iubit si la fel se sarutau, imbratisau, faceau poze si altele..acum probab a trecut la etapa urmatoare. Sa nu mai vb de cele care pleaca de acasa suparate ca nu sunt intelese de parintii care nu le lasa sa fumeze sau nu le cumpara ultimul tip de Iphone... E fff trist.
roxinthya
Scris: Wednesday, January 7, 2015 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Sunt constienta de ce se intampla si nu spun ca nu e adevarat dar cred ca noi toti ar trebui sa constientizam si sa incercam sa ne educam copiii sau sa ni-i indreptam catre activitati interesante si sa petrecem cat mai mult timp cu ei.
Cred ca aici se ajunge din cauza lipsei de timp sau implicare in viata copiilor.
Nici eu nu am prea mult si fac eforturi sa umplu aceste goluri - asa cum pot - si sa discut cat mai mult cu ei.
Acum de exemplu merg sa ma construiesc cu fi-mea un castel din lego.
Mai devreme i-am citit lui Petru "o mie de carti", ne-am jucat de-a doctorul - atat cat are el rabdare ca e mic.
Mai am si discutii serioase cu Maria legate de prieteni, comportament in societate, etc...- de cate ori am ocazia ii dau exemple pozitive dar si negative.
Nu sunt o mama exemplara - mereu imi reprosez ca as putea sa fac mai mult - dar incerc sa le tin minte ocupata.
De exemplu nu au prea mult timp voie sa se uite la desene - le opresc si organizam diverse jocuri - ne imaginam de toate - cate-n luna si in stele - de la clasicul joc "de-a doctorul", masina magica care calatoreste si in spatiu si in oceane la "v-ati ascunselea" in dulap , dupa usa sau mai stiu eu unde...
Anelise
Scris: Wednesday, January 7, 2015 9:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
roxinthya wrote:
La doispe ani ma jucam cu papusile...iar in primul an de facultate radeau de mine colegele ca nu am facut sex...

La fel si in cazul meu. Lol

roxinthya wrote:
Eu am impresia ca la acest topic iar a aruncat cineva nada...

Exact. hainoroc
Alina10
Scris: Saturday, January 10, 2015 11:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Va mul?umesc pentru sfaturi!Fata mea este in clasa a 5 a si are 12 ani.Noi comunicam foarte mult.Are note bune si invata foarte bine.S-a machiat o singura data,cu rimel si gloss,la banchet.Are iPhone 5 si nu mi se pare o problema.Verific telefonul si Facebook-ul saptamânal.Deci,sa clarificam,nu se crede la liceu.Intr-adevar,am pedepsit-o pentru ca a întârziat 3 ore.Acum ,dupa începerea ?colii se întâlne?te la scoala cu el.I-am zis sa se mai sarute la scoala si sa nu isi puna pozele pe care le face cu el pe Facebook.Am vorbit cu baiatul si mi-a zis ca va încerca si el,precum a zis si fata mea,sa nu întreaca limita.Am vorbit cu parin?ii lui.Fara saruturi!!!!Au voie sa iasa 2 l ore împreuna,sâmbata de la 3 la 6.Problema e ca are menstrua?ie si mi-e frica de ...
Alina10
Scris: Saturday, January 10, 2015 11:56 PM

praslea_cel_voinic wrote:
M-am exprimat gresit, vroiam sa spun ca am impresia ca fetita cu pricina a postat. Hilar

Nu,domn' Prâslea,nu posteaza o feti?a ,ci o mama si un judecator.Apropo,am uitat sa Men?ionez ca mai sunt înca 4 cupluri la ea in clasa,dintre care numai unul ac?ioneaza mai grav ca si Dani si Sophia.
Alina10
Scris: Sunday, January 11, 2015 12:01 AM

dana_h wrote:
Nu cred ca in stadiul asta interzicerra continuarii relatiei cu acest baiat e o solutie buna,mai ales daca are sentimente mai puternice.poti incepe sa faci cu ea educatie sexuala(da sunt fete gravide la 12 ani si mai bine previ decat sa tratezi),sa-i explici ca altele trebuie sa fie prioritatile ei si atata timp cat e o relatie nevinovata si se rezuma la pupaturi nu cred ca e vre-o problema.si ar trebui pedepsita pt intarzierea de 3 ore.

Da,a fost pedepsita.Si eu cred ca de acum faptul e consumat si trebuie sa o las in aceasta rela?ie.Relatia nu e nevinovata...Se tin de mâna,baiatul o aduce pana acasa,de?i el sta in alta direc?ie,ii aduce saptamânal flori...Dar,mi se pare ceva normal.Si eu la 12 ani aveam iubit si maica-mea nu ?tia...Trebuie sa am grija la anturajul ei.
Alina10
Scris: Sunday, January 11, 2015 12:02 AM

Alina10 wrote:
Va mul?umesc pentru sfaturi!Fata mea este in clasa a 5 a si are 12 ani.Noi comunicam foarte mult.Are note bune si invata foarte bine.S-a machiat o singura data,cu rimel si gloss,la banchet.Are iPhone 5 si nu mi se pare o problema.Verific telefonul si Facebook-ul saptamânal.Deci,sa clarificam,nu se crede la liceu.Intr-adevar,am pedepsit-o pentru ca a întârziat 3 ore.Acum ,dupa începerea ?colii se întâlne?te la scoala cu el.I-am zis sa se mai sarute la scoala si sa nu isi puna pozele pe care le face cu el pe Facebook.Am vorbit cu baiatul si mi-a zis ca va încerca si el,precum a zis si fata mea,sa nu întreaca limita.Am vorbit cu parin?ii lui.Fara saruturi!!!!Au voie sa iasa 2 l ore împreuna,sâmbata de la 3 la 6.Problema e ca are menstrua?ie si mi-e frica de ...

Scuze ,am vrut sa zis de la 3 la 5.
t-mihaela
Scris: Sunday, January 11, 2015 12:12 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Oi fi tu judecator dar stai prost de tot cu judecata .Sunteti nebune de legat si tu si mama baiatului.Relatie???Cuplu??O sa culegeti ce saditi amandoua .NuImiPasa Sunteti niste parinti tampiti.bataus
zaza_
Scris: Sunday, January 11, 2015 12:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Si daca n-ar avea menstruatie ar fi "mai ok" ?????
Alina10
Scris: Sunday, January 11, 2015 10:44 AM

zaza_ wrote:
Si daca n-ar avea menstruatie ar fi "mai ok" ?????

Intr-un fel da ,pentru ca nu ar putea ramâne gravida.Acesta e motivul de care imi e frica cel mai mult.
Alina10
Scris: Sunday, January 11, 2015 3:31 PM

Wow Wow Mi-am propus sa ma duc sa vorbesc cu diriginta despre atitudinea,comportamentul si notele ambilor copii.De asemene,vreau sa ii cer parerea despre caz,Daca a mai avut genera?ii unde au existat astfel de cupluri înca din clasa a 5 a,daca ai ei copii au fost îndragosti?i atât de devreme,daca este normal sa faca ceea ce fac si sa întocmim o lista de reguli ...
1.Intalnirile de sâmbata sunt valabile numai daca ambii copii au ob?inut cel putin un 10 in saptamana cu pricina,nu si note mai nice de 10!
2.Nu au voie sa faca sex la scoala!
Si asa mai departe...
Cred ca un telefon nu ajunge,si ma voi intâlni in cursul saptamânii urmatoare la o cafea cu mama pu?tiului
pale sorry1 sorry stop nono nono cearta
aurishta
Scris: Sunday, January 11, 2015 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Alina, scuza-ma, dar tu glumesti cumva?????
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, January 11, 2015 4:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Alina10 wrote:

Nu,domn' Prâslea,nu posteaza o feti?a ,ci o mama si un judecator.Apropo,am uitat sa Men?ionez ca mai sunt înca 4 cupluri la ea in clasa,dintre care numai unul ac?ioneaza mai grav ca si Dani si Sophia.

Imi pastrez opinia, sunt si eu mama a doi copii si oricat de libertina as fi, nu as putea gandi asa cum te exprimi in postari...mai ales ca mama de fetita... Plus, vocabularul din postari nu prea suna a adult...
leila
Scris: Sunday, January 11, 2015 5:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Sunt oripilata!!! Fara sex la scoala? Dar unde au voie? Sambata de la 3 la 5 pe unde apuca???
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.