Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Buna!Copilul este sanatos,i-ai facut analizele?Ce greutate are?Daca nu are probleme de genul asta atunci nu-l mai stresa cand va fi flamand va manca sau va cere singur mancare.Este o varsta cat isi verifica limitele si sunt cunoscuti de al lua pe "nu vreau "in bratze. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pizza este considerata fast food , nu este potrivita pentru un copil atat de mic. Incearca sa-i aranjezi mancarea cat mai atractiv si sa ii prezinti procesul mancarii ca pe o joaca (desi nu-i ok).Cel putin eu asa am facut...e o perioda care va trece. Daca se dezvolta normal cred ca nu are de ce sa-ti faci griji.Eu nu sunt de acord cu vitaminile pentru pofta de mancare, e motivul pentru care multi au probleme cu greutatea mai tarziu. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2020 Mesaje: 6
| Vitaminele nu ne-au ajutat, fiul nostru pur ?i simplu a refuzat sa le ia. Am rezolvat problema în mod diferit, am început sa gatesc mâncaruri interesante în formele animalelor: un iepuras, un elefant, o pisica. Interesul copilului s-a trezit imediat ?i a început sa manânce oarecum normal. |