Copiii spun lucruri traznite
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Thursday, June 9, 2011 1:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 2252
Editura Litera va invita la concursul : Copiii spun lucruri traznite.

Premiul concursului :
Premiul consta in 3 volume Aventurile baronului Munchhausen scrisa de Rudolf Erich Raspe, cate unul pentru fiecare din primii trei castigatori.

Un mincinos fara pereche. Un batrânel uscativ, cu nasul lung si ascutit, sade lânga camin si-si povesteste peripetiile. Oamenii adunati în jurul lui râd în hohote: – Bravo, münchhausen! mai mare minciuna nici ca se putea! Dar el nu-i ia în seama si povesteste înainte: cum a zburat de doua ori pe Luna si ce-a mai patit. Un strain, care nu l-a mai auzit pâna acum, nu mai poate suporta si-i zice indignat: – minciuni sfruntate! cai verzi pe pereti! nimic din ceea ce spui nu-i adevarat! Îmbufnat, batrânelul îi raspunde cu emfaza: – Baronii, printii si sultanii, pe care am avut onoarea sa-i consider drept cei mai buni prieteni, mi-au spus întotdeauna ca n-au întâlnit om mai sincer, mai cinstit pe lume. hohotele de râs se întetesc si mai mult: – münchhausen – cel mai cinstit om pe lume! ha-ha-ha! ha-ha-ha! ha-ha-ha! ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic, münchhausen deapana alta poveste, despre un copac minunat care a crescut pe capul unui cerb. – copac!... pe capul unui cerb! – ce-i aici de mirare? Era un visin. cu visine coapte. mustoase si dulci de se topeau în gura!... Vei gasi în aceasta carte, draga cititorule, multe dintre istorioarele pline de haz ale baronului münchhausen. citeste-le si judeca si tu: a existat oare pe lume un mincinos mai mare decât el?

Regulamentul concursului :
Fiecare membru participant trebuie povesteasca un lucru haios spus de copii, fie ca este o exagerare, o minciuna nevinovata sau o interpretare gresita a lucrurilr.

Câstigatorii vor fi alesi prin votul membrilor înscrisi. Nu pot participa la concurs si vota decât membrii cu mai mult de 100 de postari. Perioada de înscriere este 9 -22 mai 2011. Perioada de votare este 23 - 26 mai 2011.

Mai multe detalii si conditiile de participare ale concursului.
Ange blanc
Scris: Thursday, June 9, 2011 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Mesaje: 4221
Mai sau iunie?
mikaela
Scris: Monday, June 20, 2011 4:54 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Mesaje: 2334
Nu ni se ofera nici o explicatie?? sorry1
delfinasa
Scris: Wednesday, June 22, 2011 6:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6852
Concursul a fost deschis pe 9 iunie, deci nu se putea organiza retroactiv. Pentru ca s-a creat confuzia asta, il rugam pe Tzepii sa-l prelungeasca.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.