Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Si mie imi plac animalele foarte mult dar nu cred ca se potrivesc cu locuitul la bloc. Nici pentru ele, nici pentru noi... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| E un topic mai vechi dar vad ca multa lume crede ca animalele nu se potrivesc sa cresca impreuna cu copii intr-un apartament de bloc...Eu vin sa contrazic :
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| fiecare are propria scara de valori, difera stilurile de viata ....
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noi stam la casa si avem un iepuras mai nou.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bine ca nu-l vede Sara!Sigur i-ar trebui si ei unul!:018: |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Am avut si eu caine in casa dar cind am aflat ca sunt gravida l-am dat. Nu pot sa concep caine cu copil mic in casa. Oricit de curat ar fi par tot ii cade si sa il inghita copilul nu mi-ar placea. Deci un NU hotarit cainilor si pisicior in casa cu copil |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Fiecare are dreptul la propria parere...Noi am avut catzel, l-am tinut si cand am fost gravida si il avem in continuare, e incantarea copiilor care vin la noi.....Dar cum spuneam, fiecare e liber sa actioneze in conformitate cu propriile pareri.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vaai, Roxanel, ce fatzuca are! E super haios; iti vine sa-l smotocesti! Cum scapa de pupaceli?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Of! Am avut doua pisicute. Odata cu venirea lui Alex in viata noastra nu s-a schimbat nimic. Mi-era greu, dar erau copiii mei, toti. Acum pisicutele au plecat, undeva sus, si regret nespus ca Matei n-o sa poata sa se joace cu ele. Niciodata nu ne-am imbolnavit din cauza lor si nici Alex. Daaaaaaaar, pana la urma fiecare are dreptul la o opinie. Roxanel, ce l-as mai smotoci!!! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Imi primul rand apartamentele de la noi ,nu se pot compara cu cele din Romania la marime .Sunt foarte mici si impreuna cu toate jucariile copilului ce-ar iesi. Ai un baietel frumos sa-ti traiasca (deasemenea imi place si cainele).Asteptam sa impartasesti cu noi mai multe despre viata ta de tatic si binenteles mai multe poze cu frumuselul tau! |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Un pic off-topic Shirel, dar cu mare curiozitate. Unde sunt apartamentele mai mici, in Romania sau in Israel?
On topic, de 2 luni de zile ne-am facut si noi cu o pisicuta, dintr-un motiv copilaresc (si cica noi suntem adulti... ) Alexa ne-a dat de ales: mami, acum vreau pisica, caine sau bebe... Altfel ma supal lau.
Si ca sa nu se supere copila, :018: , am ales: pisica! Bebe nu se putea atunci pe loc (sper eu sa fie cat mai curand, ca acusica dau si eu pe la aspirante...), catel nu merge in garsoniera noastra de 23 metri patrati, plus ca nu are cine sa stea de codita lui, asa ca a doua zi am plecat undeva pe langa Ploiesti si i-am luat fetii o pisicuta, de care ne-am indragostit si noi.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cris, foarte frumoasa pisicutza... Oricum, variantele oferite de Alexa sunt beton |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Si noi ne-am ales cu un membru nou in familie Acum o saptamana, pe la 12 noaptea, eram cu Mariana in drum spre non-stop-ul din zona noastra cand auzim un "miau" chinuit. Am strigat pis pis si a iesit o mogaldeata neagra, vai de ea. I-am cumparat un pliculet cu mancare pentru pisici insa mi-a fost prea mila de ea asa ca am adoptat-o. A doua zi am fost la doctor, ne-a dat medicamente pentru raceala pe care o avea, ne-a facut carnet, pe 20 mergem la vaccin et voila. Avem pisicuta. Ghita si Tomy stau la birou Pisa sta cu noi. E tare jucausa, tratamentul si-a facut efectul, a luat in greutate iar fetele sunt topite dupa ea. Recunosc si eu mor de dragul ei. In seara asta a invatat sa se joace cu mingea:018: O sa-i fac maine niste pozici sa vedeti ce haioasa e, neagra neagra cu ochi verzi |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Cris, asa e, variantele oferite de Alexa sunt beton! Multumim si ne bucuram ca va place!
Katy, stii parerea mea: Pisa este absolut superba, si foarte tandra... Daca ai apucat sa pui un pic mana pe ea, nu mai scapi cel putin jumatate de ora. Si pe langa asta, pe cat e de mica, are un turbo-jet (tors) enorm. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cris....scuze ptr.off topic in Romania apartamentele de la bloc sunt foarte mici si neincapatoare,din ceea ce am vazut eu deci numai sa nu tii un caine in casa.
Katy,asteptam poze cu noul membru al familiei. |
|
|