Profil: copiidepoveste
Despre
Utilizator: copiidepoveste
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, November 13, 2013
Ultima vizita: Thursday, June 12, 2014 3:25 PM
Numarul de postari: 16
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Unde gasesc program si rezultate la campionatul de fotbal 2014?
Postat: Thursday, June 12, 2014 3:25 PM
Daca baietii au nevoie de surse de rezultate la fotbal si program sa intre pe https://www.facebook.com/cupamondiala/app_659736500749082. Au si o aplicatie pentru mobil, deci vor fi si mai in tema si vor avea acces la informatii rapid.
Subiect: Unde gasesc program si rezultate la campionatul de fotbal 2014?
Postat: Tuesday, June 10, 2014 2:51 PM
Sotul meu este fan al fotbalului, insa nu prea le are cu internetul si search-uupa informatii. Stie cineva un program de meciuri si rezultate pe net, undeva?? Sper sa fie pe aici cineva care se pricepe si urmareste campionatul mondial 2014, ma refer la baietii din cercul vostru sau din familie..
Subiect: Dictionarul viselor
Postat: Monday, June 2, 2014 2:48 PM
Eu ma tot gandeam de unde vin aceste interpretari? Adica de unde stim ca sunt adevarate? Eu am citit la randul meu ca depinde de ce tip de vise este ca sa poti spune cu exactitate ce tvrea sa zica acel vis. Am citi detaliat explicatii si difeirte categorii, plus ca am hgasit foarte multe articole cu informatie foarte bine structurata despre interpreytarea veiselor, are un aspect amplus si te lamureste foarte mult despre cauze si efecte ale viseor de diferite tipuri, dreamgeek.ro e. Poate va ajuta sava mai linistiti, pe mine m-a ajutat cand aveam un vis repetitiv in care cadeam intr-un abis in timp ce bunica mea era langa mine...atat imi aduc aminte ...m-a marcat.
Subiect: Interviu pt angajarea unei bone
Postat: Wednesday, March 19, 2014 10:57 AM
:))) asa e, toate detaliile astea pot parea multe dar exact aastea iti denota profilul de om si apoi de bona pentru copilul tau. Vrei ca copilul sa imite sau sa invete nou, mai bun, mai bine si nu sa regreseze din cauza greselilor ei de exprimare sau de educare.
Subiect: Cat se mai da la o bona?
Postat: Wednesday, March 19, 2014 10:45 AM
Mi se par pertinente conditiile si pe de alta parte mi se pare ca e exagerat putin. Ca sa ai incredere in ea si sa stii ca poti conta pe ea fara sa stai cu stres, cel mai bine e sa apelezi la cunostinte, recomandari din gura in gura. O firma sau o agentie, in Romania cel putin, nu cred ca se preocupa de tot ce spui tu, si e normal, si cred ca mai bine te bazezi pe tine. Agentiile au interes iar tu altul, evident. E normal sa existe toate acestea pe care le spui pentru ca o mare parte din ele tin de bunul simt al ei si de iginea sa. Daca e o femeie normala, iti dai seama destul de repede. Insa sa te comporti chiar ca si cu o sclava cu ea, mi easa imi suan tonul tau din text :P, nu cred ca e ok. Toate aptitudinile pe care trebuie sa le aiba o bona trebuie verificate. II psui ce ai nevoie de la ea iar ea va fi sau nu de acord cu asta si cu salariul pe care vrei sa il dai.
Subiect: De luat aminte - cum se rapesc copiii
Postat: Wednesday, March 19, 2014 10:34 AM
:))) dar cred ca nu e ceva ciudat pentru ca facem totul pentru siguranta lor. Uitati-vaputin la filmueltul asta scurt si cred ca va insenineaza ziua, cat de scumpa poate fi micuta!! http://metropotam.ro/La-zi/viralul-saptamanii-mama-care-si-invata-fetita-sa-nu-accepte-dulciuri-de-la-straini-video-art7710193441/. Legat de discutie si de masurile de precautie, cred ca e cumva legat de cel de sus.
Subiect: De luat aminte - cum se rapesc copiii
Postat: Tuesday, March 18, 2014 3:58 PM
Este foarte bun filmuletul si ideea. Si in Romania se intampla atatea tragedii de genul acesta, iar in orasul meu a fost o targedie de genul asta mediatizata, nu vreau sa ma gandesc cate sunt necunoscute. Era vorba de o fetita de 11 ani dintr-un mediu sarac, cel care a comis niste fapte oribile era chiar tatal vitreg. Nu vreau sa continui, dar e ingrozitor cum exista asemenea exemplare. Mi-e teama si mie de situatii de genul acesta.
Subiect: De ce sunt copiii necooperanti?
Postat: Tuesday, March 18, 2014 3:50 PM
E exact asa cum spui. Inca persista mentalitata conform careia copilul nu are voie sa vorbeasca liber, sa isi spuna parerea sau sa vina cu idei, atunci cand adultul se simte ofensat, cand i se spune adevarul in fata sau cand ii sunt scoase in evidenta unele greseli care, pana la urma, sunt umane si i se pot intampla oricui. Sigur, atata timp cat le expune cu bun-simt si respect, se poate impune si asa, cred ca trebuie lasat sa simta ca e liber si iubit asa cum este. Pana la urma in viata, cpilul va avea nevoie de aceasta calitate de a fi el insusi, de a se simti liber sa spuna ce gandeste, de a sti sa taca sau sa vorbeasca cand este momentul. Daca el este criticat si ironizat de mic, va creste cu o frustrare permanenta si cu faptul ca el nu are voie sa spuna nimic pentru ca e prea mic sau prost ca sa conteze parerea lui. O spun din propria experienta de copil dintr-o familie normala, dar in care urletele si ironiile erau la ordinea zilei, fara ca parintii mei sa sesizeze macar ca fac rau si nu ca corecteaza ceva ce ii deranjeaza. Copilul devine cooperant atunci cand se simte linistit si liber sa vorbeasca cu parintii sai despre aproape orice, fara teama de a fi judecat, ironizat sau fara sa se strige la el pe motive prostesti.
Subiect: "Nu stau cu nimeni"
Postat: Tuesday, March 18, 2014 3:39 PM
Si cumnata mea se afla in situatia in care cea mare are 3 ani si cea mica are 1 an. Nu s-a concfruntat cu asa ceva, tot o intrebam cum se descurca, cujm stie ce si cum sa faca ca sa nu apara divergente si gelozie din partea celei mari si, adevarul e ca ea sta acasa de cand a nascut-o pe cea mare. E in maternitate de mai bine de 2 ani si sta in Italia. Nu ii e usor, mi-a spus, insa mai ales ca sunt singuri ei patru acolo, ea e impacata si linisitita. Cea mare sigur ca mai vorbeste urat cu cea mica sau o cearta cand o trage cea mica de par, dar nu manifesta gelozie pentru ca o implica in tot ce se poate in casa, vorbeste mult cu ea si atunci cand se poate, imediat isi rezerva putin timp sa stea numai ele 2. Se straduieste foarte mult sa nu creeze diferente intre cele doua, iar daca face galagie cand cea mica doarme parintii o duc in alta parte, vorbesc cu ea sau ii spun ca cea mica doarme si ca trebuie sa fie liniste, asa cum e si cea mica cand ea doarme, adica toate lucrurile se intampla in mod egal. Faptul ca dai vina chiar si cu ceva mic pe ea, o ia foarte trist si tragic, si ei mereu spun ca vorbesc cu ele in asa fel incat sa nu iasa urat pentru una sau pentru alta. Nu e usor, si cred ca trebuie multa rabdare. Ea oricum e un om cu multa rabdare. Tu esti si mult mai stresata pentru ca muncesti, vi incarcata psihic si emotional de acolo si se aduna toate. E bine sa ai grija sa nu izbucnesti, sa nu blamezi, mai ales ca nici nu-ti dai seama.
Subiect: Botosei crosetati
Postat: Wednesday, January 22, 2014 1:26 PM
copiidepoveste wrote:
Sunt superbi, si eu m-am apucat de crosetat de mana niste hainute, seturi pentru iarna pentru copilasi si site-ul pentru vanzare va fi gata in curand. :) Ma bucur sa stiu ca mai sunt femei care mai fac asa ceva. M-a invatat strabunica mea si ii sunt foarte recunoscatoare pentru aceste lucru. Daca, poti pune un tutorial despre cum se pot face, as fi prima care ar invata. Felicitari! Off-topic, in cazul in care aveti idei, va rog spuneti-mi si mie niste firme de hosting pentru site-ul meu online. Vreau sa il pun online si as vrea o colaborare nu prea scumpa, stiu ca free nu e ok. Multumesc!

....Voi mai cauta tutoriale, pe alte site-uri sau comunitati. Daca mai are cineva idei asemanatoare cu ale mele, ii sugerez sa aleaga sau sa cumpere spatiu la Claus Web.ro. Pentru cativa euro, merita si iti si permiti sa iti faci un site destul de complex, trebuie doar sa ai rabdare cu traficul. Ajutor pentru el poti cere de la altii care se pricep si care vor sa te ajute, mai ales cu uploadatul pozelor si schimbarea marimilor lor. ..