Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetelor Karina trebuie sa mearga in excursie pentu 2 zile si o noapte.Ei au mai fost in mici excursii ,dar s-au intors pana la 5 seara cand se termina programul.1 sau 2 copii nu merg.Acum nu stiu ce sa fac sa o las pe Karina sau nu ,cu toate ca deja am fost de acord si am semnat ca am zis sa nu fim altfel decat ceilalti parinti,sa mearga cu copiii.Si totusi ma intreb oare o sa stea fara noi,ar fi prima data cand doarme departe de noi.Ea este cea mai mica din grupa ,limba nu o stie ca ceilalti ,nu comunica bine mai mult intelege.Nici nu stiu ce sa fac .Maine trebuie sa dam un avans pentru rezervare ,dar nu sunt inca convinsa ca vreau sa o las.Plus ca nici eu nu cred ca am sa dorm in acea noapate cu gandul la ea.Voi mamici ce a-ti face in locul meu? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu m-as duce cu ea. Mai ales daca zici ca nu stie bine limba, ca ceilalti. Sa nu aiba probleme in a comunica educatoarei daca are o problema. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Si eu m-as duce cu ea, singura parca nu as lasa-o |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu as trimite-o Du-te cu ea,cel mai bine ,daca ea tine neaparat sa mearga |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ely,daca poti merge si tu..la fel zic si eu ca fetele,sa mergi.dar stiu ca aici la noi nu lasa parintii sa mearga in excursii.daca e asa si acolo,vezi cum ii place karinei la gradinita,cum se intelege cu colegii,cu educatoarea,si ia hotararea in functie de asta.ca normal,daca copilul nu se simte bine in compania lor sa nu o lasi.eu l-as lasa pe darius,DAR stiu de el ca e foarte incantat in compania celor de la gradinita si stiu ca nu ar avea probleme nici cu somnul |
|
| Mamici va multumesc frumos pentru raspuns. Am sunat-o si pe maica-mea si la fel mi-a zis sa nu o las.Sa merg cu ea nu se pune problema,deoarece nu merge nici un^parinte ,doar 3 saau 4 reprezentanti.Aseara eram hotarata ca nu o mai las,dar de dimineata m-am razgandit in momentul cand m-am intalnit cu o mamica si mi-a zis ca merg toti copiii 20.Am stat si m-am gandit putin ca doar Karina sa nu mearga sunt asa de nehotarata,iar sotul care si el era cat de cat impotriva a zis ca se poate descurca atata timp cat se descurca in fiecare zi la gradinita de ce nu s-ar descurca si in excursie. Am sa o intreb diseara pe educatoare cum a evoluat cu limba catalana si apoi decidem probabil in functie de raspunsuul ei.Ea canta prin casa in limba lor,,dar as vrea sa o vad comunicand. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ely,dar nu poti sa iti rezervi camera separata in hotelul sau motelul unde stau copiii? sau macar in apropiere?
eu o sa o las pe fata dupa ce mai creste,deocamdata nici nu se culca seara daca nu ma simte lipita de ea.daca nu pot sa merg cu ea,ramane acasa. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ely, sunt sigura ca vei gasi solutia cea mai buna, in cele din urma...Pupam mamica nehotarata!
In alta ordine de idei, Sara nu vrea sa mearga in excursie luni, de 1 Iunie, cu gradinitza...e de acord sa-i pun pachetel, e de acord ca e frumos, ca e cu copiii, ca se joaca, ca e la "apa mare"....dar cand o intreb daca merge imi raspunde hotarata"NU"!
|
|
| Uite ca deja a trecut un an .Anul trecut nu am lasat-o pe Kari sa mearga in excursie,dar maine merge ,tati s-a hotarat a zis ca e fetita mare si sa vada si ea cum este.Asa ca avem rucsacul facut maine dimineata gata de drum pentru 2 zile si o noapte.Am ceva emotii ,speram sa se simta bine. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Kari drum bun,lasa mami ca acum e mare se descurca!!!Asteptam sa ne dai vesti cand se intaorce,distractie placuta gagico !!! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Drum bun, Karina! Sa ai o excursie frumoasa!
Ely, daca va merge cu educatoarea cu care este obisnuita la gradinita nu cred ca vor fi probleme. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Doamne de ce nu se organizeaza si aici excursii fara parinti mama ce as trmite-o pe Eden singura.Problema este ca aici nici un parinte nu si-ar lasa copilul singur la varsta asta in excursie si de obicei trebuie sa fie si cativa parintii insotitori din care unul cu arma.Va dati seama. Ely,foarte bine ca ati lasat-o trebuie si ea sa se obisnuiasca sa fie independenta si plus de asta este deja mare sunt sigura ca se va intoarce super fericita de minunata excursie! drum bun,Karina distreaza-te cat poti si deabia asteptam sa auzim cum a fost! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Karina , distractie frumoasa , iubita mica !!!! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Karina, distractie placuta, frumusico! |
|
| Multumim mult pentru urari mamici .Gata s-a intors sanatoasa si voiaoasa Doamne ajuta cu un chef de vorbaaa .Mi-a zis ca a fost frumos parea tare incantata, data viitoare a zis sa mergem si noi excursie ca autocarul are scaun langa ea si ca am loc si are si televizor A cam plouat sper maine sa aflu mai multe despre activitatile lor,pana atunci pun linkul unde au fost.Aici excursia se numeste colonie.Sper ca am voie sa pun linkul.El Pou del Glaç. http://www.el-pou.com/es/ |
|
|