Copii de gradinita in tabere si excursii fara parinti.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Tuesday, May 26, 2009 8:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Fetelor Karina trebuie sa mearga in excursie pentu 2 zile si o noapte.Ei au mai fost in mici excursii ,dar s-au intors pana la 5 seara cand se termina programul.1 sau 2 copii nu merg.Acum nu stiu ce sa fac sa o las pe Karina sau nu ,cu toate ca deja am fost de acord si am semnat ca am zis sa nu fim altfel decat ceilalti parinti,sa mearga cu copiii.Si totusi ma intreb oare o sa stea fara noi,ar fi prima data cand doarme departe de noi.Ea este cea mai mica din grupa ,limba nu o stie ca ceilalti ,nu comunica bine mai mult intelege.Nici nu stiu ce sa fac .Maine trebuie sa dam un avans pentru rezervare ,dar nu sunt inca convinsa ca vreau sa o las.Plus ca nici eu nu cred ca am sa dorm in acea noapate cu gandul la ea.Voi mamici ce a-ti face in locul meu?uff uff pupici
Kiki
Scris: Tuesday, May 26, 2009 8:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu m-as duce cu ea. Mai ales daca zici ca nu stie bine limba, ca ceilalti. Sa nu aiba probleme in a comunica educatoarei daca are o problema.uff
TeosOf
Scris: Tuesday, May 26, 2009 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Si eu m-as duce cu ea, singura parca nu as lasa-ouff angel
t-mihaela
Scris: Tuesday, May 26, 2009 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu as trimite-o uff Du-te cu ea,cel mai bine ,daca ea tine neaparat sa mearga grup
Fluturas
Scris: Tuesday, May 26, 2009 11:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ely,daca poti merge si tu..la fel zic si eu ca fetele,sa mergi.dar stiu ca aici la noi nu lasa parintii sa mearga in excursii.daca e asa si acolo,vezi cum ii place karinei la gradinita,cum se intelege cu colegii,cu educatoarea,si ia hotararea in functie de asta.ca normal,daca copilul nu se simte bine in compania lor sa nu o lasi.eu l-as lasa pe darius,DAR stiu de el ca e foarte incantat in compania celor de la gradinita si stiu ca nu ar avea probleme nici cu somnul
Ely
Scris: Wednesday, May 27, 2009 3:20 PM
Nivel

Mamici va multumesc frumos pentru raspuns.pupici pupici Am sunat-o si pe maica-mea si la fel mi-a zis sa nu o las.Sa merg cu ea nu se pune problema,deoarece nu merge nici un^parinte ,doar 3 saau 4 reprezentanti.Aseara eram hotarata ca nu o mai las,dar de dimineata m-am razgandit in momentul cand m-am intalnit cu o mamica si mi-a zis ca merg toti copiii 20.Am stat si m-am gandit putin ca doar Karina sa nu meargauff sunt asa de nehotarata,iar sotul care si el era cat de cat impotriva a zis ca se poate descurca atata timp cat se descurca in fiecare zi la gradinita de ce nu s-ar descurca si in excursie.
Am sa o intreb diseara pe educatoare cum a evoluat cu limba catalana si apoi decidem probabil in functie de raspunsuul ei.Ea canta prin casa in limba lor,,dar as vrea sa o vad comunicand.floare3 floare3 floare3
Mela
Scris: Wednesday, May 27, 2009 3:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Ely,dar nu poti sa iti rezervi camera separata in hotelul sau motelul unde stau copiii? sau macar in apropiere?

eu o sa o las pe fata dupa ce mai creste,deocamdata nici nu se culca seara daca nu ma simte lipita de ea.daca nu pot sa merg cu ea,ramane acasa.
Miri
Scris: Wednesday, May 27, 2009 5:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ely, sunt sigura ca vei gasi solutia cea mai buna, in cele din urma...Pupam mamica nehotarata!

In alta ordine de idei, Sara nu vrea sa mearga in excursie luni, de 1 Iunie, cu gradinitza...e de acord sa-i pun pachetel, e de acord ca e frumos, ca e cu copiii, ca se joaca, ca e la "apa mare"....dar cand o intreb daca merge imi raspunde hotarata"NU"!rambo
Ely
Scris: Sunday, June 13, 2010 11:25 PM
Nivel

Uite ca deja a trecut un an .Anul trecut nu am lasat-o pe Kari sa mearga in excursie,dar maine merge ,tati s-a hotarat a zis ca e fetita mare si sa vada si ea cum este.Asa ca avem rucsacul facut maine dimineata gata de drum pentru 2 zile si o noapte.Am ceva emotii ,speram sa se simta bine.hearts
KRYS85
Scris: Sunday, June 13, 2010 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
firstprize Kari drum bun,lasa mami ca acum e mare se descurca!!!Asteptam sa ne dai vesti cand se intaorce,distractie placuta gagicocool cool !!!computerlove computerlove computerlove computerlove
danab
Scris: Monday, June 14, 2010 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Drum bun, Karina! Sa ai o excursie frumoasa!majoreta coeur

Ely, daca va merge cu educatoarea cu care este obisnuita la gradinita nu cred ca vor fi probleme.
pupici
shirel
Scris: Monday, June 14, 2010 9:48 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Doamne de ce nu se organizeaza si aici excursii fara parinti mama ce as trmite-o pe Eden singura.Problema este ca aici nici un parinte nu si-ar lasa copilul singur la varsta asta in excursie si de obicei trebuie sa fie si cativa parintii insotitori din care unul cu arma.Va dati seama.
Ely,foarte bine ca ati lasat-o trebuie si ea sa se obisnuiasca sa fie independenta si plus de asta este deja mare sunt sigura ca se va intoarce super fericita de minunata excursie!
drum bun,Karina distreaza-te cat poti si deabia asteptam sa auzim cum a fost! computerlove computerlove
Maria & Mario
Scris: Monday, June 14, 2010 10:20 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Karina , distractie frumoasa , iubita mica !!!! majoreta
katy_lumika
Scris: Monday, June 14, 2010 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Karina, distractie placuta, frumusico! dance campfire
Ely
Scris: Tuesday, June 15, 2010 10:57 PM
Nivel

Multumim mult pentru urari mamicicomputerlove computerlove coeur .Gata s-a intors sanatoasa si voiaoasa Doamne ajuta cu un chef de vorbaaa .Mi-a zis ca a fost frumos parea tare incantata, data viitoare a zis sa mergem si noi excursie ca autocarul are scaun langa ea si ca am loc si are si televizoruff hearts A cam plouat sper maine sa aflu mai multe despre activitatile lor,pana atunci pun linkul unde au fost.Aici excursia se numeste colonie.Sper ca am voie sa pun linkul.El Pou del Glaç.
http://www.el-pou.com/es/
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.