|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel,Delfinasa,Kali,Mela,Maria& Mario multumim frumos ,ma bucur pentru cuvintele incurajatoare.  .
Karina a sosit cu bine ,obosita pupata de tantari , dar fericita si parca cu alta personalitate, mai sigura pe ea eu asa o vad acum sper sa nu ma insel .Tema excursiei a fost sa vada eclipsa de luna si tot ce se poate vede cu telescopul plus excursie in padure,joaca,diverse activitati.Totul a decurs foarte bine ,dupa spusele Karinei si al educatoarei,dar si al celorlalti copii. Aici este si linkul cu excursia pentru cine vrea sa vada cam cum a fost.Poze cu Kari din excursie nu am deocamdata. http://www.elpinar.cat/ |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Asa se invata sa nu mai fie dupa fusta mamei si pantalonii lui tati tot timpul ...ma bucur ca s-a distrat in excursie Karinutza! La cat mai multe iesiri de-astea cu copiii cu gradi/scoala! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Azi au plecat si Alexia cu Eric intr-o excursie de o zi, singurei. Sunt curioasa cum s-or descurca... |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Kali,ce-au zis copiii,cum a fost in excursie?
saptamana viitoare merg si ai mei in excursii,i-am inscris de luni pana vineri,ii duc dimineata la 8,ii aduc dupa-masa,la 5.ma intreb daca am facut o alegere buna,daca nu-s prea mici pentru asta...nu-si cunosc inca monitorii si copiii cu care vor merge,se au doar unul pe altul si sper ca asta sa le fie suficient pentru prima zi,care cred ca o sa fie cea mai grea. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| S-au intors super incantati! Cu siguranta e o alegere buna; din pacate la noi nu se organizeaza suficient de des excursii din astea. Nici ai mei nu-si cunosteau supraveghetorii ( sunt alti educatori la scoala de vara ) dar a fost super ok. Sa ne spui cum a fost, da? |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Daycare-ul unde merge K numeste excursii/field trips toate iesirile in afara gradinitei care dureaza o zi sau mai putin. De ex. se duc saptamanal la piscina, au mai fost la un muzeu, la bowling, la ferma, la Chuck-e-cheese (un loc de joaca pentru copii cu jocuri) si saptamana urmatoare urmeaza sa plece o zi mai departe intr-o excursie- asa cum o consideram noi- la o pestera la munte ~2h dus/2h intors. Fii-mea e mare (~6 ani ), nu-mi fac probleme deloc ca nu s-ar simti bine in timpul iesirilor cu daycare-ul; din contra, abia asteapta zilele de excursii. Ei pleaca cu microbuzele proprii ale gradinitei, conduse de educatoarele lor, cu care-i iau si de la scoli si-i aduc la centru in timpul anului scolar. Am incredere deplina in doamne ca au grija la condus si de ei pe unde se duc. Sa va povestesc o faza haioasa dupa ce s-a intors de la fabrica de dulciuri cu o punguta cu bombonele. Traduc: "mami, miss Lisa e tare bogata, are foarte multi bani "..."de unde stii tu Karina ca e bogata?"..."pai ne-a dat la toti copiii cate 5$ sa ne cumparam ce dulciuri vrem de la magazin" . Ce sa-i tai elanul copilului sa-i explic ca de fapt aia 5$ sunt din banii platiti de noi parintii la costul saptamanal al gradinitei . Am lasat-o asa, ca era asa de convinsa ca ma contraziceam cu ea fara rost . |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| prima zi a fost ok,i-am dus dimineata la 8,i-am luat acasa la 5.ma asteptam ca ceva,cat de mic,sa nu le fi placut dar cred ca-s eu o mama prea...nici nu stiu cum sa ma numesc...poate panicoasa? au fost la mare,s-au declarat multumiti,Mihaita a avut un kilogram de nisip in ghiozdan si si-a pierdut o masina,Lara avea geanta uda toata si si-a pierdut palaria de soare,nici macar nu le-a parut rau dupa ele. azi au in program excursie la un loc de joaca la vreo 40 de km de Antwerpen,sunt convinsa ca se vor distra,am vazut pe site poze de-acolo si e tocmai pe gustul unor pici ca ei |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna seara! Va trimit o oferta pentru o tabara speciala! Daca puteti promova proiectul printre prieteni, contribuiti la dezvoltarea grupului de initiativa din satul nostru. Multumesc! mesaj editat de moderator: reclama! |
|
|