|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Au cont amandoua Cea mica este ocupata cu WhatsApp mai putin cu FB ( mai mult ne urmareste pe noi :-) ) si cea mare nu's ce face! Si-a facut si cont pe Twitter si nici nu pot monitoriza ca nu stiu numele ei acolo ... Nu imi place dar asta este decat sa am incredere in ele ... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Nici eu n-as fi de acord, dar ce te faci cand iti vine cu argumentul "toti din clasa au, numai eu nu" (cont fb, tableta, etc.) Chiar si acum, in anturajul nostru, bibi e singurul copil care nu are tableta, nu stie sa se joace pe calculator, telefon sau tableta. Si aud mame care se lauda cu aptitudinile copiilor capatate cu ajutorul gadget-urilor, parca ar sugera ca al meu e ramas putin in urma... pe mine personal ma doare fix in cot, iar pe bibi nici atat... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
|
Ce inseamna de fapt "precocitatea" acelor copii de care povestea Buli si cat de inconstienti sunt parintii care permit televizorul, computerul si alte lucruri pentru care copilul nu este pregatit:
http://www.youtube.com/watch?v=BrmwCimHKoo&feature=share |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote:Nici eu n-as fi de acord, dar ce te faci cand iti vine cu argumentul "toti din clasa au, numai eu nu" (cont fb, tableta, etc.)
Le gestionezi, ca pana la urma nu te lasi manipulat de copil. Vrea sa-ti inteleaga argumentele si motivele, bine; daca nu, tot bine.
Sa spunem ca noi avem " noroc " pentru ca au existat situatii in care nu au ascultat si s-a si intamplat lucrul pe care am incercat sa-l evit, deci am exemple in care nu mi-au dat credit si au regretat dupa. Fiecare parinte are resursele lui, fii fara grija. Nu merge cu santajul. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Un mare exemplu ptr copii suntem noi parinti ,cei care sunt dependenti de facebook pun fotografii mai zilnic si asta si folosesc facebook alaturi de copii sa nu aiba pretenti ca copii lui sa nu vor sa-si faca si ei cont .Daca te vad pe tine dependent de cal.,sau telefon este clar ca si ei vor fi la fel.Trebuie de explicat ca sunt atatea lucruri frumoase in afara de lumea virtuala. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/31/2015 Mesaje: 19
| Noi am facut o regula in casa:dupa 10 ani.Fata mea are 11 si are Facebook,Twitter,Ask.fm,Instagram,Google,WhatsApp,Messanger,Skype,Mail si Viber....Sunt multe dar mailul este strict necesar,Messangerul Skypeul,WhatsAppul si Viberul le folose?te sa vorbeasca cu rude din strainatate si colegi in vacante,Googleul il folose?te ca pagina de artist ,Ask.fmul si Twitterul le deschide din Paste-n Craciun si Facebookul si Instagramul ....pe ele este activa zilnic.Cu toate acestea este un copil normal,face canto,volei si meditatii la engleza ,franceza si germana ca activitati extracuricculare si are in prezent (clasa a V a )media semestriala 10,cu 3 note de 9 la diferite materii.Citeste foarte mult si are o viata intr-un bun demers.Pe conturi posteaza ce poze vrea ea,scrie ce ii place,da like la orice,este AL EI,FACE CE VREA!!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Dupa parerea mea sunt cam multe pt un copil de numai 11 ani, iar daca face meditatii la 3 limbi straine si mai pui si pe celelalte activitati, mai are timp liber? Nu e obosita? Poate ii cereti prea mult, si ea nu stie cum sa va spuna asta, si accepta libertate de stat in fata unui calculator, telefon sau tableta care sincer sunt foarte nocive pt varsta ei...Dar voi decideti! |

| Dar cu papusile se mai joaca? Ca doar are abia 11 ani... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/31/2015 Mesaje: 19
| Mul?umesc pentru grija,dar sunt activita?i pe care ea le vrea.Ea insista sa le faca.Sunt multe,dar ?tie sa isi gestioneze timpul.Cand am zis ca sta pe Facebook si Instagram mereu,m-am referit ca intra 20 de minute pe zi,pune o poza,doua,trei,mai vede actualizari si ce au mai pus prietenii si atât....Bereea,fara suparare,fata mea nu se mai joaca cu papu?ile de la 8 ani si nu e doar cazul ei ,ci al tuturor colegelor ei. |
|

| Si lucrul acesta nu-ti spune nimic? |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Daca ai scris cu majuscule, inteleg ca ti se pare excelent, poate chiar o recomandare pentru alti parinti, mai restrictivi! Pai daca-i asa, ce-am mai putea spune?! Bafta la drum lung! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Iar au scapat fetitzele la internet. Se vede ca Paula e o copilitza care se plictiseste. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|

| leila wrote:Iar au scapat fetitzele la internet. Se vede ca Paula e o copilitza care se plictiseste.
Da, e "doamna judecatoare" sau Alinus 10.... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
|