Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mai ce pui frumosi !!! Unu si unu !!! La toti cate un dulce de la noi
Am fost iar la Timi si Glad al meu e din nou in mijlocul porumbeilor:
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Wow, Glad ce fain iti sta intre porumbei |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dariaaa,vai ce piscina misto ai!Ma primesti si pe mine la un scaldat? Miha ma bucur ca-ti place barca noastra,cu caiacul stii sa mergi deci cu barca ti-ar fi relativ usor!
Miru,ce frumos stii tu sa dansezi!
Glad,frumuselul mamei la joaca cu porumbeii!E amuzant asa e? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Glad, nici de tine nu fug porumbeii ca te vad asa dregut!
Kiki, nu vrea surioara acum, vrea fratior, dar sa vorbeasca intai cu tati iar ciresele la urechi nu a vrut sa le tina mult, ca " sunt de mancat, nu cercei". iar rochita aia de pe ea e de cnad eram eu mica, si sta toata ziua cu ea imbracata Cute |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| superbi copilasii!
Daria, vin si eu la voi, in piscina... ma primiti? hai, rectific, eu nu ca o desumflu, dar pe Andi il primesti? e foarte manierat cu domnisoarele, le saruta manutele, ba chiar si pe gurita, daca stau ele!
Tudorel, ce bun este porumbul fiert, si mie imi place! esti un finut si un scump, ai niste buzite atat de dragute si niste ochisori mama, mama! o sa faci ravagii cand mai cresti!
Miruna, stiam eu ca esti fetita cu personalitate, asa trebuie iubita, barbatii se domina de mici de femei: noi le cantam si joaca cum vrem noi! ai niste ochisori si tu, pazea baieti!
Glad, frumosule blondutz, tu si Andi iubiti porumbeii! cand vii in Brasov, te duce el in Piata Sfatului sa ii hraniti!
il arat si eu pe flacaul meu, la mare:
|
|
| Ce frumos se joaca Andy in nisip! |
|
| Anca Andi, ai luat acasa niste nisip? macar un pumn, in poseta la mama |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupici pentru frumushelul de Andi... |
|
| Andi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Tudorel, ce baiat frumos are mama Miruna, ai niste ochisor, ma topesc cand ii vad Daria, multumim de ceiut, a fost buuun! Frumoasa piscinuta ta, dar tu esti si mai si Glad, te invitam la Iasi, la o plimbare in Copou printre porumbei esti un scump Andi ce bronzulet frumos ai prins |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| ce mai pot sa zic? |
|
| cristina85, cred ca e raiul oricarui copil din lume (cel putin fiica-mea ar fi in culmea fericirii).Pupam piticii murdaricii! |
|
| Hi,hi Andrei,Daniel ce curatei sunteti! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Glad, iti sta foarte bine printre porumbei! Andi, ce curatel esti tu pe plaja! Bravo tie!!!!!! Andrei, Daniel, no comment! |
|
| Andrei si Daniel. va dstrati, baieti??? |
|
|