Copii 2 - 4 ani Poze 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Sunday, December 7, 2008 7:17 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mariuca,cede daruri ti-a adus mosul,inseamna ca ai fost tare cuminte!computerlove computerlove computerlove
Maria & Mario
Scris: Sunday, December 7, 2008 8:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Multumim, Miha , Raly si Sami ! computerlove computerlove computerlove
Miha , il spal cu sampon de bebe de la Johnson de doua ori pe saptamana si il pieptanam dimineata cu o periutza de copil, cu par . Si al ei e incalcit si nu sta neam la pieptanat , insa i-am spus ca o tundem si ramane fara par de printesa, asa ca strange din dinti ! Am inteles ca gasesti in magazine de cosmetice spray-uri pentru detangle girly hair ! (Daca asa s-o scrie - spray de descalcit parul , e ca un conditioner spray pentru fetite , care nu necesita clatire ). Pupacim brunetica ochioasa ! computerlove
S.ELENA
Scris: Sunday, December 7, 2008 11:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Daria, Arti ce mari v-ati facut!!!!love love Sunteti doi scumpi!!!!!computerlove

Maria, a stiut Mosul ce domnisoara cocheta esti tu si de aceea ti-a trimis masuta de toaleta ca sa nu o mai folosesti pe-a mamei, sa ai tu masuta ta proprie!!!! Pupacim domnisoara frumoasa si burtica lu' mami (si pe mami bineinteles)!!!pupici pupici pupici
t-mihaela
Scris: Monday, December 8, 2008 3:47 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Maria & mami wrote:
Multumim, Miha , Raly si Sami ! computerlove computerlove computerlove
Miha , il spal cu sampon de bebe de la Johnson de doua ori pe saptamana si il pieptanam dimineata cu o periutza de copil, cu par . Si al ei e incalcit si nu sta neam la pieptanat , insa i-am spus ca o tundem si ramane fara par de printesa, asa ca strange din dinti ! Am inteles ca gasesti in magazine de cosmetice spray-uri pentru detangle girly hair ! (Daca asa s-o scrie - spray de descalcit parul , e ca un conditioner spray pentru fetite , care nu necesita clatire ). Pupacim brunetica ochioasa ! computerlove

Mami, noi folosim spray detangler ca altfel ar fi ciuma ciumelor dar si asa se formeaza un gogoloi in spate si de multe ori numai cu foarfeca scap de el hohot Insa cred ca tu ai dreptate, periatul cu peria de bebelus poate da rezultate.Mersi de pont pupici
Kiki
Scris: Monday, December 8, 2008 7:19 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mariuca, ce frumoasa esti! Imi place la nebunie poza aia in fata oglinzii cu domnisoara picior peste picior! love love love love
Cat despre papatul singurica, esti adorabila. Pupam nasucul murdar de spaghete!
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, December 8, 2008 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Mariuca, esti adorabila!love love love love
Fluturas
Scris: Monday, December 8, 2008 12:39 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
daria si arti,dormiti acolo pe jos??sunteti tare frumosi

mariuca computerlove computerlove

si noi
Cris-DL
Scris: Monday, December 8, 2008 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Mariuca, te admiram mereu -esti frumoasa, eleganta si tot timpul ai lucrusoare si cadouri deosebite ! newclap newclap ...am pus ochii pe rochita rosie :018:

Fluturash, ai cu ce te mandri -Karinutza si Darius ! angel
Kiki
Scris: Monday, December 8, 2008 2:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fluturash, ai doi copii frumosi foc! love love
Mela
Scris: Monday, December 8, 2008 2:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Karina,Darius, computerlove computerlove
petro
Scris: Monday, December 8, 2008 2:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Karina, Darius sunteti doi puiuti de fluturash foarte frumosi pupici computerlove
Maria & Mario
Scris: Monday, December 8, 2008 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
S-Elena , as vreau si eu masa de toaleta a mea , personalaaaa, dar nu am . Asa ca poate atentez eu la a ei ! hohot computerlove cavalerii ! Si mamica !
Miha , dimineata incearca sa o perii bine si incearca sa i-l prinzi intr-o codita , poate asa , strans , nu se mai incalceste ! Noi oricum avem programata o tunsoare dupa ce revenim de-acasa , sa se regenereze putintel parul ! :018: Pupacim pe ciufulici ochios ! computerlove
Kiki, sa o vezi ce " aere " are , cred ca de la camin i se trage . Pupacim voinikul. computerlove
Cute , computerlove
Fluturas, pupacim o Karina dulce tare . Are asa o fatuzca de strengarita ! computerlove
Criss, e tinuta de petrecere de Craciun la Camin ! :018: Ca mai avem inca una alcool computerlove Pupacim trupa ! computerlove computerlove
bereea
Scris: Monday, December 8, 2008 6:48 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mariuca este o fetita superba.si pe cat creste tot mai frumoasa se face.si are aceeasi papusa barbie - Liana, nu-i asa - care este si preferata alessandrei.newclap

Karina, Darius nu mai pot dupa boalfele voastre.De la cine le-ati mostenit?pupici
S.ELENA
Scris: Monday, December 8, 2008 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Karina & Darius, nazdravanii mei va trimit cate un pupic dulce-dulce!!!!pupici pupici computerlove
raly
Scris: Tuesday, December 9, 2008 6:28 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Karina ,Dariuscomputerlove computerlove

Ne mai aratam si noi

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.