Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Doamne-dumnezeule... zau asa, iar m-a certat mama... m-am suparat. Am o shurubica (piulita) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Draga de ea!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Nepoata-mea, de 3 ani si 3 luni, si-a uitat intr-o seara ursuletul preferat la o prietena de-a sora-mi. Pe drum, cand a realizat asta a inceput sa spuna catre mama-sa: "ma simt ingrozitor....cine o sa aiba grija la noapte de puiul meu???.....sunt o mama rea, simt ca mor" |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Nu i-am dat voie Anastasiei sa iasa afara in pijama, replica ei: "ies carei pobema ta?"
Eram la rand si in fata noastra era un tanar, i-am spus Anastasiei ca intram dupa ce iasa nenea, ea imi zice: "asta nu e nenea, e baiat" |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Tatal meu ajunge acasa si e intampinat de Albert: Tata: "Dar tu de unde ai venit mai baiatel?" Albert: "Pai....am venit pe robinet?" Tata: " Mai nu mai spune....dar ce smecher esti tu!" Albert: "Da! Sunt smecher!" |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Pentru prima data dupa 15 ani, am vazut dvd-ul de la nunta noastra. Irina, draga de ea, foarte atenta la toate, m-a intrebat: - ''Mami, da' tu in ce te-ai costumat?'' |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Azi de dimineata,imi zice : -Mami,sa stii ca ai cea mai frumoasa oglinda! Eu,ma uit la ea si ii multumesc,iar ea zice : -Cand m-am uitat la ea mi-a venit s-o pup!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| A mai scos una azi,stand pe olita :
-Eu acum stau pe olita,si bebe o sa cada din burta mea !
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

| Mami: "Albert, nu ti-au inghetat manutele?" Albert: "Nu mi-au inghetat mainile mama, dar mi-a inghetat limba. Cred ca o sa-mi cada de tot" |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

| Week-endul asta, tati si-a dus baiatul la un concert de colinde; nu dupa mult timp isi intreaba odorul: -Albert, iti plac cantecelele? -Daaaaaa..... dar cand se termina? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Angelica este foarte interesata de litere si de pozitia lor pe tastatura. Eu o tot intreb , prin sondaj, ce litera este aia sau ailalta. Intr-o zi i-am aratat litera K. Ea s-a uitat descumpanita la mine si mi-a zis: "Ce-i aia?" "Litera K",ii spun eu. La care ea obiecteaza: " Nuuuuuuuu, este Kapa, mama, nu K!" |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sunt atat de scumpi!
A venit vorba de bebelusi si cum stau ei in burtica o perioada sa mai creasca la caldurica. Si piticutza mea foarte mirata, desi a mai auzit povestea: "In burtica?", sta cateva secunde si apoi serioasa "Dar de ce m-ai mancat?". |
|
|