|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Matei intr-o seara, dupa baitza l-a adus tati in prosop langa mine, la care el ma intreaba: -Mami, ma rezolvi tu? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| tati nostru si-a dus baietii la tuns si cand s-au intors a zis Lukas "mami,m-a tundat..." si astazi a mancat o bombonica dupa care spune ca el vrea 3 ca are "tres anys"(3 ani) |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Anelise wrote: Sunt atat de scumpi! A venit vorba de bebelusi si cum stau ei in burtica o perioada sa mai creasca la caldurica. Si piticutza mea foarte mirata, desi a mai auzit povestea: "In burtica?", sta cateva secunde si apoi serioasa "Dar de ce m-ai mancat?".
fI-mea ma inteba cum a ajuns Petru in burta si cine il schimba de pampers |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| L-am rugat azi pe Albert sa-si stranga singur jucariile insirate prin toata camera, la care el raspunde bosumflat: "Of...o sa dureze o vesnicie!" |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dragi de ei,ce ghidusi sant |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2013 Mesaje: 3
| Sii piticania mea,la 2 ani fix,dupa ce i-am cantat la multi ani si a urmat sa taiem totrul si sa il impartim invitatilor ,se trezeste si...: Se urca in varful canapelei,ridica manecile camesei si isi regleaza vocea,tusind ,spunand : "Mami,nu copii,mami,totul meu!!" [in traducere : Mami,fara copii,mami,tortul e al meu! " ] Dar in final,am putut imparti tortul egoistului asta' mic,fiindca se plimba prin toata casa cu jucariile primite cadou........ Mikishor attached the following image(s):
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Imi pare rau ca nu am notat nicaieri toate perlutzele de-a lungul timpului, asa cum imi propusesem... Dar cu siguranta raman in suflet!
Matusa mea ii tot povestea ieri despre Iepurasul de Paste, la care piticutza: "Ai vazut tu Iepuras cu bani? Numai parintii au bani!" Apropo de eventualele cadouri pe care le-ar putea aduce Iepurasul... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miu, Anelise, le uiti cu timpul daca nu le notezi... Aaaaa, da-i piticutei sa se uite la " 5 eroi de legenda "... Ai mei cei mici nu sunt perlosi - probabil ca ii imita prea mult pe cei mari. Foarte, foarte rar mi-au auzi urechile cate o perlutza... ei mai mult sunt cu shotiile. |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kali, asa este, dar acum chiar nu mai are rost... Cred ca se cam termina si la noi perlutzele. Ea nu a stalcit foarte tare cuvintele, iar acum are expresii care mai de care luate de la noi sau desene sau gradi. Pupa piticii pusi pe shotii! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Miu, Anelise, le uiti cu timpul daca nu le notezi... Aaaaa, da-i piticutei sa se uite la " 5 eroi de legenda "... Ai mei cei mici nu sunt perlosi - probabil ca ii imita prea mult pe cei mari. Foarte, foarte rar mi-au auzi urechile cate o perlutza... ei mai mult sunt cu shotiile.
Exact ca si Shiraz a mea vorbeste exact ca un matur fiindca fura tot de la cei mari si care vorbesc foarte inteligent de asta tot ce spune ea ni se pare perlutze este o matura in miniatura.Ceva de genul tipic Eden 'Mami poti sa fii si tu putin serioasa? sau Of,nimeni nu ma intelege in casa asta! La shoti prima la toate ,numai spun deabia o astept pe bebelusa poate ,poate schimba ea ceva cu venirea pe lume. |
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Anastasia mea ma inebuneste, are si ea "bebe in burta" si "cand o sa fiu racita si o sa merg la doctor, ii spun sa imi taie burta sa iasa bebele" |
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| tot am citit pe aici si ma gandeam "oare al meu cand o sa zica...", bine ca nici nu prea vorbeste corect, dar de cand e la gradi si-a dat drumul la vorbe, si acum sa vezi perlutze, am uitat dintre ele, dar una proaspata de marti: mergem la magazin si doamna super dragutza ca intotdeauna ii da lui Abel 2 bombonici pe bat, una pt el una pt Beni(bine oricum nu ii dadeam), el le baga repede pe ambele in buzunar doamna: Abel una e pt Beni Abel: nu, nu (si face cu degetul ca nu e voie) doamna: de ce nu vrei sa-i dai si lui fratiorul tau Abel: nu(da din ala hotarat si raspicat), Beni nu papa bobo, Beni papa tzatza ca sa vezi ca totusi am copil ascultator , eu ii tot ziceam ca Beni papa tzatza ca mai incerca el sa-i dea una alta |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Bravo Abel! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| In sfarsit o perla pe care mi-o amintesc. Ericut vrea sa fie cel mai mare dintre copiii din casa. Deci daca pana in iunie avea 8 ani, de atunci incoace a evoluat, deci are 10 ani, 3 luni, marti si miercuri. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am si eu una simpatica: "Cum ai facut gaura la tzitzi sa iasa laptele cand eram bebe?" Mno..mai raspunde ceva.. |
|
|