Copii 2 - 4 ani Perlute - vol. 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Wednesday, February 6, 2013 3:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
ras Matei intr-o seara, dupa baitza l-a adus tati in prosop langa mine, la care el ma intreaba:
-Mami, ma rezolvi tu? sic
Fluturas
Scris: Wednesday, February 6, 2013 4:29 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
tati nostru si-a dus baietii la tuns si cand s-au intors a zis Lukas "mami,m-a tundat..."
si astazi a mancat o bombonica dupa care spune ca el vrea 3 ca are "tres anys"(3 ani)
roxinthya
Scris: Wednesday, February 6, 2013 4:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Anelise wrote:
hohot Sunt atat de scumpi! coeur

A venit vorba de bebelusi si cum stau ei in burtica o perioada sa mai creasca la caldurica. Si piticutza mea foarte mirata, desi a mai auzit povestea: "In burtica?", sta cateva secunde si apoi serioasa "Dar de ce m-ai mancat?". hohot

hohot hohot hohot
fI-mea ma inteba cum a ajuns Petru in burta si cine il schimba de pampersras
cathy
Scris: Wednesday, February 6, 2013 6:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
L-am rugat azi pe Albert sa-si stranga singur jucariile insirate prin toata camera, la care el raspunde bosumflat: "Of...o sa dureze o vesnicie!"
ingerash
Scris: Wednesday, February 6, 2013 10:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Dragi de ei,ce ghidusi santangel hohot hohot hohot
Mikishor
Scris: Saturday, March 23, 2013 1:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/23/2013
Sii piticania mea,la 2 ani fix,dupa ce i-am cantat la multi ani si a urmat sa taiem totrul si sa il impartim invitatilor ,se trezeste si...:
Se urca in varful canapelei,ridica manecile camesei si isi regleaza vocea,tusind hohot ,spunand :
"Mami,nu copii,mami,totul meu!!" [in traducere : Mami,fara copii,mami,tortul e al meu! " hohot ] Lumanari
Dar in final,am putut imparti tortul egoistului asta' mic,fiindca se plimba prin toata casa cu jucariile primite cadou........ firstprize iloveyou

Mikishor attached the following image(s):
24febcipii.jpgcipiiii.jpgcipiiii.jpg

Anelise
Scris: Tuesday, April 2, 2013 9:32 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Imi pare rau ca nu am notat nicaieri toate perlutzele de-a lungul timpului, asa cum imi propusesem... Dar cu siguranta raman in suflet! coeur

Matusa mea ii tot povestea ieri despre Iepurasul de Paste, la care piticutza: "Ai vazut tu Iepuras cu bani? Numai parintii au bani!" Apropo de eventualele cadouri pe care le-ar putea aduce Iepurasul... sic
kali
Scris: Tuesday, April 2, 2013 9:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miu, SimplyLove
Anelise, le uiti cu timpul daca nu le notezi...
Aaaaa, da-i piticutei sa se uite la " 5 eroi de legenda "...
Ai mei cei mici nu sunt perlosi - probabil ca ii imita prea mult pe cei mari. Foarte, foarte rar mi-au auzi urechile cate o perlutza... ei mai mult sunt cu shotiile.
Anelise
Scris: Tuesday, April 2, 2013 9:38 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Kali, asa este, dar acum chiar nu mai are rost... pupici Cred ca se cam termina si la noi perlutzele. Ea nu a stalcit foarte tare cuvintele, iar acum are expresii care mai de care luate de la noi sau desene sau gradi. Pupa piticii pusi pe shotii! coeur
shirel
Scris: Tuesday, April 2, 2013 9:44 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Miu, SimplyLove
Anelise, le uiti cu timpul daca nu le notezi...
Aaaaa, da-i piticutei sa se uite la " 5 eroi de legenda "...
Ai mei cei mici nu sunt perlosi - probabil ca ii imita prea mult pe cei mari. Foarte, foarte rar mi-au auzi urechile cate o perlutza... ei mai mult sunt cu shotiile.

Exact ca si Shiraz a mea vorbeste exact ca un matur fiindca fura tot de la cei mari si care vorbesc foarte inteligent sic ras de asta tot ce spune ea ni se pare perlutze este o matura in miniatura.Ceva de genul tipic Eden 'Mami poti sa fii si tu putin serioasa? sau Of,nimeni nu ma intelege in casa asta! Crazy ras alcool La shoti prima la toate ,numai spun deabia o astept pe bebelusa poate ,poate schimba ea ceva cu venirea pe lume.sic alcool
petronela_gav
Scris: Tuesday, April 2, 2013 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
Anastasia mea ma inebuneste, are si ea "bebe in burta" si "cand o sa fiu racita si o sa merg la doctor, ii spun sa imi taie burta sa iasa bebele" SimplyLove
Ruth
Scris: Friday, April 26, 2013 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
tot am citit pe aici si ma gandeam "oare al meu cand o sa zica...", bine ca nici nu prea vorbeste corect, dar de cand e la gradi si-a dat drumul la vorbe, si acum sa vezi perlutze, am uitat dintre ele, dar una proaspata de marti:
mergem la magazin si doamna super dragutza ca intotdeauna ii da lui Abel 2 bombonici pe bat, una pt el una pt Beni(bine oricum nu ii dadeam), el le baga repede pe ambele in buzunar
doamna: Abel una e pt Beni
Abel: nu, nu (si face cu degetul ca nu e voie)
doamna: de ce nu vrei sa-i dai si lui fratiorul tau
Abel: nu(da din ala hotarat si raspicat), Beni nu papa bobo, Beni papa tzatza Crazy
ca sa vezi ca totusi am copil ascultator ras , eu ii tot ziceam ca Beni papa tzatza ca mai incerca el sa-i dea una alta
cathy
Scris: Friday, April 26, 2013 4:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Bravo Abel! hohot
kali
Scris: Friday, July 12, 2013 1:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
In sfarsit o perla pe care mi-o amintesc.
Ericut vrea sa fie cel mai mare dintre copiii din casa. Deci daca pana in iunie avea 8 ani, de atunci incoace a evoluat, deci are 10 ani, 3 luni, marti si miercuri.
alimami
Scris: Saturday, July 13, 2013 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Am si eu una simpatica: "Cum ai facut gaura la tzitzi sa iasa laptele cand eram bebe?" Mno..mai raspunde ceva..NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.