Copii 2 - 4 ani - Perlute - vol. 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Sunday, June 8, 2008 8:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Leea, esti tare...mistoras pupici
Alexandru, imi amintesti de Luana mea cand era mica, vorbea cu toate gazeleras pupici
Victoras, imi inchipui ce citea mami cu tine in burticaangel pupici
S.ELENA
Scris: Sunday, June 8, 2008 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Leea esti tare dulce!!!! As fii vrut sa vad fata graficianului cand s-a intors de la tigara!!!hohot

Alex pana la urma ti-a raspuns musca????scratch

Victoras ia spune: l-ai convins pe tati sa mergeti la plimbare cu masina sau nu?!?!!thumleft
fdianamaria
Scris: Monday, June 9, 2008 6:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Pentru ca al meu e atat de incantat de cadourile de la Mos Craciun si Iepuras si i-ar place sa vina in fiecare saptamana, m-a batut la cap sa-i iau urechi de iepuras si a mers la matusica lui sa-i duca cadouri. Cu un zambet dulce pe fata, i-a zis: "Eu sunt Iepulasu, am adus cadouli la Tia (asa ii zice la sora-mea) !!!"

Si ca sa vedeti si voi ce iepuras am in casa:

Lilly of the valley
Scris: Monday, June 9, 2008 5:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
pupam iepurasul scump pupici
delfinasa
Scris: Monday, June 9, 2008 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Leea, Victoras, Gladi cool pupici pupici pupici

Karina ne recita poezioara pentru serbare:

"Tzus in pom i-o iiica,
Gios in iaba i-o iiica,
Sa nu manci puiciolu'
Ca te bat cu betzisoru."

Avand in vedere ca are o luna jumate de vorbit numai in romana, eu ma declar multumita de romana vorbita de ea firstprize.

Altele din serialul perlutzelor delfinasei:

-De 1 iunie la gradi au dat cadouri fiecarui copil cate o punga cu goodies...pe care K le-a halit in aceeasi zi essen...de atunci, in fiecare zi cauta punga intr-o debara si intreaba "undi e punga mea?" ras

-Dupa o nunta, K este intrebata cine-a fost acolo...raspunsul: doua princess :003:...Si cine erau printesele?...K: Dana (mireasa) si cu mine angel.
Lilly of the valley
Scris: Monday, June 9, 2008 5:28 PM
Nivel

K felicitari pt. progresele in romana!bravo bravo bravo Pupam "princess"pupici angel
Maria & Mario
Scris: Monday, June 9, 2008 7:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Karinutza , sa nu uiti engleza, iubita , pana te intorci acasa ! hohot Pupam Princes ! pupici pupici pupici
sousourel
Scris: Monday, June 9, 2008 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki, Mariuta, Katy, Elena, Mihaela, pupici

Delfinasobravo ... si adevarul e ca ai dreptate, numai tu puteai fi una dintre printeseras pupici

Fluturas
Scris: Monday, June 9, 2008 11:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
astazi darius mi-a cerut desene si i-am pus la calculator.el a zis ca nu,vrea la televizor.atunci i-am raspuns ca televizorul s-a stricat si nu pot pune acolo(e adevarat,nu l-am mintit ras )la care el raspunde ca vine grua dupa televizor??grua e camioneta de tractare(nu stiu cum le zice in ro) si stie ca grua duce masinile stricate
S.ELENA
Scris: Tuesday, June 10, 2008 12:13 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Glad esti cel mai dulce iepuras pe care l-am vazut pana acum!!!!love love love

Karina iti dorim mult succes la serbare!!!!! Pupam cu drag printesa Karina!!!!!pupici pupici
kali
Scris: Tuesday, June 10, 2008 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Pe Alexia mea au apucat-o iubirile si grijile. Ma topesc dupa ea- e ca un fluturas plin de energie si de voie buna-...
... seara, cand vine Cata acasa il intampina : " Oooo, tzutzuleeee, ai venit! Vino sa te pup! Ce bun e pupul taaau!!"...
... "Mami, 'ubita mea, mumoasa (frumoasa) mea, eu te 'ubesc muuult- si ma strange de gat-. Spune, trebuie sa pup burtica? Doare? (ploaie de pupici gadilatori)Vrei sa faci nani? Iti pun Gegetzica (Degetica)?" etc., etc...

K, bravo pentru poezie! Asta da, realizare, fata de noi care zicem doar finalul stofelor... restul- in gand sau soptit.

cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, June 10, 2008 8:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Victoras, frumooooos!
Glad, ce scump esti!
Karinutza, te pupam dulce-dulce!
Darius, sa le ceri celor de la service sa se grabeasca, da?
Alexia, ce draga imi esti! Oana... cred ca fericirea s-a mutat toata-toata la tine acasa!
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, June 10, 2008 10:30 AM
Nivel

Alexia imi imaginez fatuca ta mica si angelica, multi pupici si de la noi pupici
danab
Scris: Tuesday, June 10, 2008 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
kali wrote:
Pe Alexia mea au apucat-o iubirile si grijile. Ma topesc dupa ea- e ca un fluturas plin de energie si de voie buna-...
... seara, cand vine Cata acasa il intampina : " Oooo, tzutzuleeee, ai venit! Vino sa te pup! Ce bun e pupul taaau!!"...
... "Mami, 'ubita mea, mumoasa (frumoasa) mea, eu te 'ubesc muuult- si ma strange de gat-. Spune, trebuie sa pup burtica? Doare? (ploaie de pupici gadilatori)Vrei sa faci nani? Iti pun Gegetzica (Degetica)?" etc., etc...

K, bravo pentru poezie! Asta da, realizare, fata de noi care zicem doar finalul stofelor... restul- in gand sau soptit.

love love love
Maria & Mario
Scris: Tuesday, June 10, 2008 5:37 PM
Nivel

kali wrote:

bravo bravo bravo bravo pupici pupici pupici pupici pupici pupici ras ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.