Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Leea, esti tare...misto Alexandru, imi amintesti de Luana mea cand era mica, vorbea cu toate gazele Victoras, imi inchipui ce citea mami cu tine in burtica |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Leea esti tare dulce!!!! As fii vrut sa vad fata graficianului cand s-a intors de la tigara!!!
Alex pana la urma ti-a raspuns musca????
Victoras ia spune: l-ai convins pe tati sa mergeti la plimbare cu masina sau nu?!?!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pentru ca al meu e atat de incantat de cadourile de la Mos Craciun si Iepuras si i-ar place sa vina in fiecare saptamana, m-a batut la cap sa-i iau urechi de iepuras si a mers la matusica lui sa-i duca cadouri. Cu un zambet dulce pe fata, i-a zis: "Eu sunt Iepulasu, am adus cadouli la Tia (asa ii zice la sora-mea) !!!"
Si ca sa vedeti si voi ce iepuras am in casa:
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| pupam iepurasul scump |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Leea, Victoras, Gladi 
Karina ne recita poezioara pentru serbare:
"Tzus in pom i-o iiica, Gios in iaba i-o iiica, Sa nu manci puiciolu' Ca te bat cu betzisoru."
Avand in vedere ca are o luna jumate de vorbit numai in romana, eu ma declar multumita de romana vorbita de ea .
Altele din serialul perlutzelor delfinasei:
-De 1 iunie la gradi au dat cadouri fiecarui copil cate o punga cu goodies...pe care K le-a halit in aceeasi zi ...de atunci, in fiecare zi cauta punga intr-o debara si intreaba "undi e punga mea?" 
-Dupa o nunta, K este intrebata cine-a fost acolo...raspunsul: doua princess :003:...Si cine erau printesele?...K: Dana (mireasa) si cu mine . |
|

| K felicitari pt. progresele in romana! Pupam "princess" |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Karinutza , sa nu uiti engleza, iubita , pana te intorci acasa ! Pupam Princes ! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki, Mariuta, Katy, Elena, Mihaela,
Delfinaso ... si adevarul e ca ai dreptate, numai tu puteai fi una dintre printese
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| astazi darius mi-a cerut desene si i-am pus la calculator.el a zis ca nu,vrea la televizor.atunci i-am raspuns ca televizorul s-a stricat si nu pot pune acolo(e adevarat,nu l-am mintit )la care el raspunde ca vine grua dupa televizor??grua e camioneta de tractare(nu stiu cum le zice in ro) si stie ca grua duce masinile stricate |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Glad esti cel mai dulce iepuras pe care l-am vazut pana acum!!!!
Karina iti dorim mult succes la serbare!!!!! Pupam cu drag printesa Karina!!!!! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pe Alexia mea au apucat-o iubirile si grijile. Ma topesc dupa ea- e ca un fluturas plin de energie si de voie buna-... ... seara, cand vine Cata acasa il intampina : " Oooo, tzutzuleeee, ai venit! Vino sa te pup! Ce bun e pupul taaau!!"... ... "Mami, 'ubita mea, mumoasa (frumoasa) mea, eu te 'ubesc muuult- si ma strange de gat-. Spune, trebuie sa pup burtica? Doare? (ploaie de pupici gadilatori)Vrei sa faci nani? Iti pun Gegetzica (Degetica)?" etc., etc...
K, bravo pentru poezie! Asta da, realizare, fata de noi care zicem doar finalul stofelor... restul- in gand sau soptit.
|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Victoras, frumooooos! Glad, ce scump esti! Karinutza, te pupam dulce-dulce! Darius, sa le ceri celor de la service sa se grabeasca, da? Alexia, ce draga imi esti! Oana... cred ca fericirea s-a mutat toata-toata la tine acasa! |
|

| Alexia imi imaginez fatuca ta mica si angelica, multi pupici si de la noi |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| kali wrote:Pe Alexia mea au apucat-o iubirile si grijile. Ma topesc dupa ea- e ca un fluturas plin de energie si de voie buna-... ... seara, cand vine Cata acasa il intampina : " Oooo, tzutzuleeee, ai venit! Vino sa te pup! Ce bun e pupul taaau!!"... ... "Mami, 'ubita mea, mumoasa (frumoasa) mea, eu te 'ubesc muuult- si ma strange de gat-. Spune, trebuie sa pup burtica? Doare? (ploaie de pupici gadilatori)Vrei sa faci nani? Iti pun Gegetzica (Degetica)?" etc., etc...
K, bravo pentru poezie! Asta da, realizare, fata de noi care zicem doar finalul stofelor... restul- in gand sau soptit.
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| kali wrote:Pe Alexia mea au apucat-o iubirile si grijile. Ma topesc dupa ea- e ca un fluturas plin de energie si de voie buna-... ... seara, cand vine Cata acasa il intampina : " Oooo, tzutzuleeee, ai venit! Vino sa te pup! Ce bun e pupul taaau!!"... ... "Mami, 'ubita mea, mumoasa (frumoasa) mea, eu te 'ubesc muuult- si ma strange de gat-. Spune, trebuie sa pup burtica? Doare? (ploaie de pupici gadilatori)Vrei sa faci nani? Iti pun Gegetzica (Degetica)?" etc., etc...
|
|
|