Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Scumpilor
Ieri, dupa mancare, Victor incerca sa multumeasca pentru masa si a iesit "salumana pentu masa ca a fost sanatos si bun" |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Azi i-a iesit pe gura Leei un "mishto" de toata frumusetea. Am luat-o cu mine la serviciu ca aveam cate ceva neterminat de ieri. La prima ora erau veniti si promoterii, isi probau costumele. Lee zareste un morcov si o portocala uriasa si striga in gura mare "Ce mishto!!!". Promoterii se urca in masini si pleaca si Leea striga dupa "heeeei molcov, poltocala cu sucul meu cum lamane? Vleaaaaau si eu, galtzitzilor!!!!"
Si tot azi o las in birourile graficienilor, unul din graficieni face schite din creioane, ii da o foaie Leei, ii deseneaza ceva si apo isi vede de treburile lui. La un moment dat tipul merge la o tigara si o lasa pe Leea singura cu toate schitele lui pe masa, se intoarce si-si gaseste toate schitele "colectate". Cica "a glesit" |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Auch! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Tareee, Bravo Leea ! Te incadreaza la profesionisti firma urgent ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leea, mi-a placut aia cu "galtzitzilor" Dar cu schitele, cred ca graficienii nu au foarte incantati! Asa le trebuie daca nu si le-au asigurat de mica graficiana |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Bravo Leea, esti fata isteata, desenezi frumos, chiar si schitele graficienilor
Zilele trecute, Alexandru vede zburand in jurul lustrei o musca. Foarte serios, i se adreseaza pe o moldoveneasca autohtona: " Si fasi muca? Ti pimbi? Si eu ma duc a pimbae cu tati" |
|

| Alex |
|

| Laura wrote:... Zilele trecute, Alexandru vede zburand in jurul lustrei o musca. Foarte serios, i se adreseaza pe o moldoveneasca autohtona: " Si fasi muca? Ti pimbi?  Si eu ma duc a pimbae cu tati"
Super tare! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Tare de tot Leea. Asa imi pazesc si eu lucrarile si tezele. Alexandru, bravo, pui. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Leea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mariuta wrote:Azi i-a iesit pe gura Leei un "mishto" de toata frumusetea. Am luat-o cu mine la serviciu ca aveam cate ceva neterminat de ieri. La prima ora erau veniti si promoterii, isi probau costumele. Lee zareste un morcov si o portocala uriasa si striga in gura mare "Ce mishto!!!". Promoterii se urca in masini si pleaca si Leea striga dupa "heeeei molcov, poltocala cu sucul meu cum lamane? Vleaaaaau si eu, galtzitzilor!!!!" Si tot azi o las in birourile graficienilor, unul din graficieni face schite din creioane, ii da o foaie Leei, ii deseneaza ceva si apo isi vede de treburile lui. La un moment dat tipul merge la o tigara si o lasa pe Leea singura cu toate schitele lui pe masa, se intoarce si-si gaseste toate schitele "colectate". Cica "a glesit" Leea, esti fenomenala. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Leea bravo pui mic , se vede ca ai sa iti faci o cariera frumoasa in viatza si deja sti ce vrei si cum sa obtii. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cunoastem tehnica Leei, de aceea mami fereste toate hartiile importante, desi uneori mai patim accidente
Alexandru Cred ca esti tare dulce
Relatarea lui Victor:
Victor:-Tata, tata, vei sa conduci? Tata:- Ce sa conduc? Victor: - Masina albastra...dai cu spatele, tii de volan... (ca sa o scoata din garaj, desigur ) Tata: - Unde sa mergem? Victor: - La apa...inaltam sus-sus (zmeul )...ai papat tot-tot-tot (deci, merita sa mearga) |
|

| Eh, Victoras, la negociere esti tare! |
|

| sousourel wrote:... Relatarea lui Victor: Victor:-Tata, tata, vei sa conduci? Tata:- Ce sa conduc? Victor: - Masina albastra...dai cu spatele, tii de volan... (ca sa o scoata din garaj, desigur  ) Tata: - Unde sa mergem? Victor: - La apa...inaltam sus-sus (zmeul  )...ai papat tot-tot-tot  (deci, merita sa mearga)
Se pare ca Victoras a luat ceva lectii de manipulare si influentare |
|
|