Copii 2 - 4 ani - Perlute - vol. 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Sunday, February 3, 2008 2:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Asteptam aici nazdravaniile copilasilor. yes yes yes
Laura
Scris: Sunday, February 3, 2008 3:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Karina , pui de Delfinasa cool pupici pupici pupici flowers flowers flowers
sousourel
Scris: Sunday, February 24, 2008 4:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Victor, vineri la spectacolul Hansel si Gretel: sta concentrat si atent cam o jumatate de ora. Comentarii: asta e muzica, de la gaula (difuzor), asta e opela, e flumoasa opela...unde e muzica? Catre sfarsit izbucneste victorios: E PE SIDIU MUZICA!!!!:004: :004: :004: :004: si habar nu are ce fel de poveste a vazut, ca doar avea o problema de rezolvat, nu!?!?!flowers
Kiki
Scris: Sunday, February 24, 2008 5:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Victoras, hohot hohot hohot , esti de coma! alcool alcool
Lilly of the valley
Scris: Sunday, February 24, 2008 7:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
sousourel wrote:
Victor, vineri la spectacolul Hansel si Gretel: sta concentrat si atent cam o jumatate de ora. Comentarii: asta e muzica, de la gaula (difuzor), asta e opela, e flumoasa opela...unde e muzica? Catre sfarsit izbucneste victorios: E PE SIDIU MUZICA!!!!:004: :004: :004: :004: si habar nu are ce fel de poveste a vazut, ca doar avea o problema de rezolvat, nu!?!?!flowers

hohot hohot hohot era foarte ocupat cu recuzita

de o saptamana Leea canta "Multi ani tlaiasca!" cum intra pe usa si de o intrebi ce papa ea raspunde "bols si tolt" (a se citi borsh si tort)alcool A ... si nu orice fel de bors, ci bors cu fasole ca la gradi. Miercuri au primit la gradi si a papat 3 portii de bors what cyclops , acasa de abia inghite 2-3 linguri dintr-un castron de borsulet cu carnitabanghead
mommy
Scris: Sunday, February 24, 2008 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Victoras hohot hohot hohot ! E de admirat puiutul ca a avut rabdare sa urmareasca spectacolul atat de mult, ce mai conteaza ca l-au interesat mai mult aspectele tehnice!
Leea, bravo! Si mie cand eram copil tot mancarea de la gradi imi placea mai mult! Mereu ceream supa cu galusti si chiftelute marinate, dar ca la gradi... si mama nu stia sa le faca ca la gradi! essen
raly
Scris: Sunday, February 24, 2008 8:41 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Leea,Victoras bravo pitici!Tineti-o tot asa!thumright thumright thumright
pupici pupici
danab
Scris: Sunday, February 24, 2008 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Noi am fost la teatrul de papusi, si intrebarea Mirunei pe toata durata piesei a fost "si cine mai vine?", iar ceilalti copii intrebau "unde e soarele?" . (A fost piesa Fata mosului si fata babei, si la un moment dat a aparut soarele, dar l-a fugarit fata babei ras )
codruta
Scris: Sunday, March 2, 2008 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
perle din spital:
la consultatie, trebuia vazut si gatutul ca doar eram cu amigdalita pultacee, medeea deschide gurita mare, cum i s-a spus dar n-a vrut sa scoata limba cica "medeea nu coate limba, nu-i tigana".(MEDEEA NU SCOATE LIMBA CA NU E TZIGANCA)

in ziua cand ne-am externat,s-a internat la noi in salon o fetita cu bunica ei.La un moment dat,bunica a inceput sa se plimbe prin salon iar medeea ma intreaba: unde se tot plimba baba?Eu nu puteam sa-i raspund ca-mi muscam limba sa nu se vada ca rad, iar medeea repeta intrebareabanghead banghead Norocul meu ca "baba" era unguroaica si nu stia romaneste, ca altfel ma bagam in pamant de rusineuff
Lilly of the valley
Scris: Sunday, March 2, 2008 7:43 PM
Nivel

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot Medeeapupici
kali
Scris: Sunday, March 2, 2008 7:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Dulce mai esti!hohot
MNiko
Scris: Sunday, March 2, 2008 8:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Victoras, Leea, Miruna, Medeea sunteti niste scumpi.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, March 2, 2008 8:35 PM
Nivel

MNiko wrote:
Victoras, Leea, Miruna, Medeea sunteti niste scumpi.

multumimpupici ii cam ducem dorul Cristinei, intr-un timp era cap de afis la "perle".
sousourel
Scris: Sunday, March 2, 2008 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Medeea, draga, cand spui una, rade tot satulhohot hohot hohot Pupam fetita si ii dorim sanatate multapupici
MNiko
Scris: Sunday, March 2, 2008 8:45 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mariuta wrote:

multumimpupici ii cam ducem dorul Cristinei, intr-un timp era cap de afis la "perle".

sa mi le aduc aminte pe toate si le postez. Inca spune foarte multe (ca traznai nu prea mai face), ma distrez de nu mai pot cand o aud, dar le cam uit pana ajung la calculator( apropo de el, ea ii spune "cacatol")
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.