Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Asteptam aici nazdravaniile copilasilor. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Karina , pui de Delfinasa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Victor, vineri la spectacolul Hansel si Gretel: sta concentrat si atent cam o jumatate de ora. Comentarii: asta e muzica, de la gaula (difuzor), asta e opela, e flumoasa opela...unde e muzica? Catre sfarsit izbucneste victorios: E PE SIDIU MUZICA!!!!:004: :004: :004: :004: si habar nu are ce fel de poveste a vazut, ca doar avea o problema de rezolvat, nu!?!?! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Victoras, , esti de coma! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sousourel wrote:Victor, vineri la spectacolul Hansel si Gretel: sta concentrat si atent cam o jumatate de ora. Comentarii: asta e muzica, de la gaula (difuzor), asta e opela, e flumoasa opela...unde e muzica? Catre sfarsit izbucneste victorios: E PE SIDIU MUZICA!!!!:004: :004: :004: :004: si habar nu are ce fel de poveste a vazut, ca doar avea o problema de rezolvat, nu!?!?!
era foarte ocupat cu recuzita
de o saptamana Leea canta "Multi ani tlaiasca!" cum intra pe usa si de o intrebi ce papa ea raspunde "bols si tolt" (a se citi borsh si tort) A ... si nu orice fel de bors, ci bors cu fasole ca la gradi. Miercuri au primit la gradi si a papat 3 portii de bors , acasa de abia inghite 2-3 linguri dintr-un castron de borsulet cu carnita |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Victoras ! E de admirat puiutul ca a avut rabdare sa urmareasca spectacolul atat de mult, ce mai conteaza ca l-au interesat mai mult aspectele tehnice! Leea, bravo! Si mie cand eram copil tot mancarea de la gradi imi placea mai mult! Mereu ceream supa cu galusti si chiftelute marinate, dar ca la gradi... si mama nu stia sa le faca ca la gradi! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Leea,Victoras bravo pitici!Tineti-o tot asa!
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Noi am fost la teatrul de papusi, si intrebarea Mirunei pe toata durata piesei a fost "si cine mai vine?", iar ceilalti copii intrebau "unde e soarele?" . (A fost piesa Fata mosului si fata babei, si la un moment dat a aparut soarele, dar l-a fugarit fata babei ) |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| perle din spital: la consultatie, trebuia vazut si gatutul ca doar eram cu amigdalita pultacee, medeea deschide gurita mare, cum i s-a spus dar n-a vrut sa scoata limba cica "medeea nu coate limba, nu-i tigana".(MEDEEA NU SCOATE LIMBA CA NU E TZIGANCA)
in ziua cand ne-am externat,s-a internat la noi in salon o fetita cu bunica ei.La un moment dat,bunica a inceput sa se plimbe prin salon iar medeea ma intreaba: unde se tot plimba baba?Eu nu puteam sa-i raspund ca-mi muscam limba sa nu se vada ca rad, iar medeea repeta intrebarea Norocul meu ca "baba" era unguroaica si nu stia romaneste, ca altfel ma bagam in pamant de rusine |
|

| Medeea |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Dulce mai esti! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Victoras, Leea, Miruna, Medeea sunteti niste scumpi. |
|

| MNiko wrote:Victoras, Leea, Miruna, Medeea sunteti niste scumpi.
multumim ii cam ducem dorul Cristinei, intr-un timp era cap de afis la "perle". |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Medeea, draga, cand spui una, rade tot satul Pupam fetita si ii dorim sanatate multa |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mariuta wrote:multumim  ii cam ducem dorul Cristinei, intr-un timp era cap de afis la "perle".
sa mi le aduc aminte pe toate si le postez. Inca spune foarte multe (ca traznai nu prea mai face), ma distrez de nu mai pot cand o aud, dar le cam uit pana ajung la calculator( apropo de el, ea ii spune "cacatol") |
|
|