Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Continuam aici . Pitici, : Adunareaaaaa ! Sa va vedem !
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| nu prea ne mai intelegem cu sonia de cand a inceput sa mearga, o ia doar pe unde EA STIE, si ne si trage dupa ea... daca o las din manuta, se duce pe unde o "taie" capul
masinutele din parc o sperie mai nou, prin urmare dak o pun in ele trebuie sa merg (a se intelege sa alerg) pe langa ea ....
si evident, luam jucarii de la copii urland in acelasi timp: "MA, MA", la inceput am zis k spune "mama", acum insa am ajuns la concluzia k incearca sa zica "meu"
in alta ordine de idee, tot fetita darnica este, prin urmare "hraneste" bebelusi (cu mancarea lor evident)

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sonia, ce darnica esti si ce grija ai tu de Sasha !!! unteti doua papusele frumusele foc
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sonia, asa-i ca e mai buna plimbarea pe jos decat in carut? Pupici! |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| cris22tyna, kiki, multumim mult
intradevar e mult mai bine fara carut (pt. Sonia, k poate merge pe unde crede ea k trebuie sa ajunga neaparat) |
|

|
Cunoastem...cand se plimba prin parc al meu zici ca e scapat din lesa |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Doua printese...sunteti foarte frumoase....un pupic de la un alt print |
|

| Ce preocupari are ficiorul meu

Nu-i place neam sa stea pe trici....drept dovada ca a inceput sa se dea jos singur

|
|

| Ce scump e! dar mare atentie cu catzaratul in sertare, sa nu se rastoarne peste el comoda aia....Fi-miu a patit-o de vreo 3 ori ... |
|

| Stiu KiKi era sa o patesc eu care nu faceam de cat sa o mut un pic ,toata ziua e pe langa comoda dar nu-l las sa deschida sertarele,am vrut doar sa-i fac niste poze sa i le trimit lui tatsu' sa vada ce fecior are (nu la vazut de 2 luni) |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Sasha, Sonia, sunteti doua minuni! Nico, nu-i asa ca e tare bine sa te cateri peste tot pe unde poti??? A crescut mami, puiul tau! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| SONIA ce grija ai tu de nasica ta!!!!! 
NICO ai avut loc in sertar pui?!?!?!
Pupici ptr toti piticutii scumpi de pe forum!!!!!! |
|

| Multumim..... Isi face loc pe unde vede cu ochii....trebuie sa fiu foarte atenta cu el
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Azi am fost la balta
un pic de balaceala la apa mica

lectia de inot cu tati

mami a vrut relaxare nu i-a mers unde-i ea sunt si eu

pap inghetata, tati ranjeste nu stiu la ce ,mami vezi ca stai cam cracanata , nu e frumos
 |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha, super frumos ! Daria, buna inghetata, inotatoareo ???? Pupam Doua frumoase si un pasarel ! |
|
|