Copii 1-2 ani - Poze, traznai, perle ... partea a IV a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Monday, May 21, 2007 5:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Continuam aici ...... Sa va vedem , puitici !!!
mihaela75
Scris: Monday, May 21, 2007 7:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Incepem noi.Mami are o pasarica a ei pe creier, cand schimb nr. la scutece imi face poza in cutie hohot Avem dovada ca am trecut la nr 6 yes

Kiki
Scris: Monday, May 21, 2007 7:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Daria, ce ai crescut, frumusico! love love
Lasa, mami, ca e interesanta pasarica pe creier! dar ce cutii mari aveti voi pentru pampersi...
sousourel
Scris: Monday, May 21, 2007 7:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Daria, la mai mare thumright

Noi ne inscriem cu o bila neagra pe ziua de azi (ca mai nou semnam condica aproape zilnic)rambo ... si unde anume? Pe scari!!!!!nervi nervi nervi S-a lasat cu buza sparta, obrazul putin raschetat si vanatai pe mana si pe picior. Asta dupa ce dimineata i-am scos 4 aschii din deget, palme si antebratbanghead banghead banghead Si doar ce trecusera zgarieturile de saptamana trecuta facute in timp ce se catara pe gard impreuna cu un alt mititel din vecini.

Si cea mai noua inventie a lui V este sa-si puna nisip/ pietris, intentionat pe cap, dupa care isi indeasa repede sapca...nu cumva sa-i cada de acolowhat ...deci e clar ca trebuie sa facem baia zilnicaras
Kiki
Scris: Monday, May 21, 2007 7:40 PM
Nivel

Pupici lui V ca sa ii treaca vanataile si juliturile si buza sparta! Mai, dar ce nazdravan esti tu! what
sousourel
Scris: Monday, May 21, 2007 7:46 PM
Nivel

Pupacim inapoi cu o buzita amaratauff , dar duuuuuulcepupici
Lilly of the valley
Scris: Monday, May 21, 2007 7:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
sousourel wrote:
Si cea mai noua inventie a lui V este sa-si puna nisip/ pietris, intentionat pe cap, dupa care isi indeasa repede sapca...nu cumva sa-i cada de acolowhat ...deci e clar ca trebuie sa facem baia zilnicaras

Pupici lui V pe bubite. Lasa Sousourel ca daca nu baga sin-n pampers/chilotel ....pupici

Daria, ce fetita mare are mami!flowers pupici
delfinasa
Scris: Monday, May 21, 2007 8:20 PM
Nivel

Oaaa, Daria, se vede ce-ti place-n cutie ras...si ne-ai intrecut la numarul de la pampersi, Karinei inca ii vin numarul 4 what.

Victoras, esti zapacit tare de tot pale, numai in emotii o tii pe mami...pupam buzitele julite sa treaca repede pupici...cum e cu o dinamita de copilas, Madalina? Ca eu sincer nu stiu cat o sa-i mai fac fatza dinamitei mele banghead banghead banghead, bine ca-mi vin ajutoare alcool...ieri la picnic a scos untul din noi toata ziua, o secunda n-a stat locului toata ziulica, s-a pupat cu toti cateii in bot, a alergat dupa copii, dupa cateui, dupa baloane, se ducea la mesele altora si isi facea ochi dulci cu toata lumea ce-o baga-n seama, ii pupa, statea in brate la oricine, se ducea la jucariile altor copii si fugea cu ele, a mancat de la o bunicuta care se chinuia sa-si hraneasca nepoata, ca mancarea noastra, identica de altfel -cumparata de acolo, nu era buna maseluta, a cocosat-o pe fetita de 8 ani a unei prietene c-o lua in brate si-i placea, o lua de gat si-o pupa, a dansat si s-a pupat -pe gura ras- cu baietelul unor prieteni...ce sa mai, era o alta Karina, nici o rusine pe capul ei, s-a dus pe scena la Florian Pittis si Ducu Bertzi -a lasat-o taica-su ca nu se mai intelegea cu ea-, s-a bagat in hora, vroia sa se duca la gratare unde faceau mici si fripturi maseluta, s-a balacit si s-a udat toata la o cismea unde multi copii se jucau, fura mingiile de fotbal de langa terenul unde jucau echipele taticilor...la nasii ei, pe urma, a luat la rand statuetele de pe masute, de pe biblioteca, ramele foto, i-a gasit cutia cu oje a nasicii si vroia s-o imprastie pe jos, le-a dereglat tv-ul, vroia sa traga de firele de sub calculator, sa le dea jos cd-urile si dvd-urile din rafturi, pixurile din cana si cate si mai cate; eram toti in priza dupa ea, fiecare apuca cate ceva din calea ei fool...s-a incaltat cu adidasii nasicului de s-au cracanat de ras de ea, ca era prima data cand o vedeau incaltandu-se cu incaltaminte de adulti ras...am pazit canapeaua ca a mancat niste eclere cu inghetata cu ciocolata si era murdara tare si vroia in canapea, pe fotolii, am tinut-o in picioare in mijlocul livingului sa manance, dupa care la spalat pe maini...deci, i-a terorizat si pe nasi, saracii erau ei cam speriati de a face copii, cred ca le trece tot cheful sa mai faca cu fiecare vizita de-a finutzei lor -mica mare dinamita hohot.
sousourel
Scris: Monday, May 21, 2007 8:24 PM
Nivel

Mariuta pupici inapoi.

Mihaela, cred ca V si Karina sunt pe o minte, exact asa face si el, se pupa cu catelul in bot, daca are o bucatica de ceva i-ar da si cainelui si apoi ar manca dupa el, se incalta cu slapii mei..e de coma!etc...etc..etc....ma intreb daca ar fi impreuna ce ar mai iesi?scratch
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 21, 2007 8:29 PM
Nivel

ooooo, Kari, mami, ia-o mai usurel ca am ametit eu citind ce zice mami ca faci, darmite ei saracii cand le dai tu "de furca"!pupici angel

V, fii cuminte puiule si ai mare grija cu buzitele ca tre' sa fii mumos, sa te pupe fetele, da?pupici sic love

Daria
, te-ai facut fetita mare si frumoasa! maine-poimaine o ajuti pe mami cu fratiorul tau!love angel

si, pentru ca tot zicea Mada despre nisip si trazanai cu el, zicem si noi ca azi, in parcul pt copii, in locul cu nisip, Pepsi s-a pus pe mancat nisip...si macar de ar fi din ala mic si fin... e din cel cu pietricele si a papat ce a papat pana am vazut ca are si in maselute si intre dintisori...what bataus i-am dat niste suc, ca sa se duca mai usor pe gat!alcool alcool dance asta dupa ce l-am curatat pe limba cu un servetel umed!ras

citind ce a scris Mariuta, referitor la nisip in pampers...mi-am amintit ca la pranz, cand ne-am "improspatat" la scutec ras , am gasit ghiciti ce...nisip!cyclops
Kiki
Scris: Tuesday, May 22, 2007 5:59 AM
Nivel

K, dinamita, nu alta! what what

Pepsi, a fost bun nisipul? hohot
delfinasa
Scris: Tuesday, May 22, 2007 6:00 AM
Nivel

Andi, cred ca incepi si tu sa prinzi experienta de pe forum ras.

sousourel wrote:
Mihaela, cred ca V si Karina sunt pe o minte, exact asa face si el, se pupa cu catelul in bot, daca are o bucatica de ceva i-ar da si cainelui si apoi ar manca dupa el, se incalta cu slapii mei..e de coma!etc...etc..etc....ma intreb daca ar fi impreuna ce ar mai iesi?scratch

Asa ca-n poza face si Victoras, da? Atunci directia in care mergem e...Sapoca maseluta ...o trag o data, de doua ori, ea se intoarce si tot in bot cu catelul e, isi baga mainile direct in gura lui si trebuie sa sar imediat cu hand sanitizer, servetele, ca iau directia gura ei banghead! Acasa o mai ard la fund daca ii repet de multe ori ceva ce stie ca nu are voie si tot o tine pe-a ei, afara ma abtin ca e lume si astia sunt tampiti cu plesnitul copiilor in public, o iau de mana si plec cu ea taras, urland "papi-papi"...in gandul meu: sa vezi ce papi-ti dau acasa toanerele! Ma calmez pana acasa, bineinteles, realizez ca fata nu stie de microbi si alte boli, dar pe moment simt ca-mi arde fatza de nervi cand o tarasc efectiv pe jos...am ajuns s-o las sa se pupe cu cateii-n bot, ma consolez ca are ceva anticorpi si cateii aici sunt toti vaccinati si prietenosi...sper sa treaca mai repede perioada asta si sa devina si ea un copil mai cuminte...sper sa nu visez cai verzi pe pereti fool fool fool

delfinasa attached the following image(s):
dog kiss.jpg

Kiki
Scris: Tuesday, May 22, 2007 6:10 AM
Nivel

Super poza, Delfinasa! hohot
Si lui Dav ii plac cateii, dar inca nu are treaba sa ii pupe in bot...prima oara cand a vazut catel, a fost anul trecut la tzara si dupa ce l-a tras bine de labute l-a muscat de bot maseluta S-a mai intalnit cu catei in parc, dar s-a uitat la ei si a incercat sa ii traga de coada...cam atat...sper sa nu scriu si eu din astea la topicul asta uff
Miri
Scris: Tuesday, May 22, 2007 6:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Karinutza, avem si noi catzel...cand vii sa-l vezi?sic
delfinasa
Scris: Tuesday, May 22, 2007 6:26 AM
Nivel

Miri, tu faci misto de mine?...sa nu te-auda fii-mea ca e prezenta la voi la usa ras: "bibi, papi, hai, bai, bai" ras...mai mergem la vecina-mea Allysa si ea are o pisica persana; cred ca-ti inchipui cat o fugareste fii-mea prin casa, saraca iese afara sa scape de copilul nebun...eu ma gandesc ca atunci cand o sa mergem in tara la ai nostrii, ca si-ai mei, si-ai lui Dan au cateluse in casa, cel putin pe Nory a mea s-o tin departe de Karina, ca musca daca nu-i convine ceva, nu e asa prietenoasa ca astea de aici sa ii dai suturi si sa nu muste uff (deocamdata Karina ii mangaie si-i pupa, se poarta frumos cu ei, dar presimt ca trasul de par, coada nu sunt departe).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.