Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Antonia imi pare bine sa te revad ochioasa mica . |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Antonici , numai zambet esti ! Pupam frumoasa ! Super foto !!! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Super fotografia! Iar Antonia e superba! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| am tras chiulul, dar revenim in forta
cum incepe dimineata? pai.... spal dintisorii

imi aranjez "pletele"

sunt gata pt. "papa"

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Antonia, esti tare frumoasa!
Finuta mea draga sa-i spui mamei tale ca iti sta superb cu pletele lasate si sa-ti mai lase moatele alea in pace... Felicitai pentru spalatul pe dinti si noua ne place! |
|

| taki wrote:Finuta mea draga sa-i spui mamei tale ca iti sta superb cu pletele lasate si sa-ti mai lase moatele alea in pace...  Felicitai pentru spalatul pe dinti si noua ne place!
merci nasica stie si mama k ii sta bine , dar se enerveaza k ii vine parul in fata si il tot da pe spate (iar mie imi e frica sa nu i se dezvolte un tic din cauza asta)....
si mai nou ADORA sa se spele pe dinti, mai ales daca ne spalam impreuna in acelasi timp |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| ira_tgr wrote:merci nasica stie si mama k ii sta bine  , dar se enerveaza k ii vine parul in fata si il tot da pe spate (iar mie imi e frica sa nu i se dezvolte un tic din cauza asta)....
N-ai pentru ce, isi merita aprecierile! Iar, cu moatele, ce sa-ti mai zic, tu stii mai bine doar esti mamica ei . |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Sonia, si eu zic ca iti sta foarte bine cu parul lasat pe spate! Felicitari si pentru spalatul pe dinti! Si Tudor se spala de vreo 10 ori pe zi! Cum aude usa de la baie, da buzna peste cine-o fi sa se spele pe dinti! Azi i-am schimbat pasta de dinti Chicco cu una Colgate, mentolata. Vaiii, ce dezamagire. Sa vezi cum scuipa si imi facea semne disperate sa o arunc la cos! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sonia Ce domnisoara frumoasa |
|

| Lenus, Rody - multumim mult pt. aprecieri
pupam si noi pe Tude mic si pe printesa cu ochisorii albastri |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| fetitza frumoasa, motata si ordonata! Felicitari Ira! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| cute_baby_of_mine wrote:Si Tudor se spala de vreo 10 ori pe zi! Cum aude usa de la baie, da buzna peste cine-o fi sa se spele pe dinti! Azi i-am schimbat pasta de dinti Chicco cu una Colgate, mentolata. Vaiii, ce dezamagire. Sa vezi cum scuipa si imi facea semne disperate sa o arunc la cos!
Si Miru e fan spalat pe dinti, si tot de vreo 10 ori pe zi, (chair si cand sta pe colacel ) Mai nou, imi cere sa ma spal si eu ca sa tina si ea de periuta mea, asa ca am asistenta la spalat pe dinti si ma spal la comanda.
Sonia, esti draguta si cu pletele lasate si cu codite.
Antonia, e super poza din cauza ta. Cand ma gandesc ce poze ne faceau noua la gradinita, drepti langa perete cu costumul portocaliu de soim.
Sa va aratam ce-am mai facut noi in ultimele zile:
I-am pozat mamei

Am pus rufe la uscat

Am dansat in duel

Am fost la petrecerea prietenei noastre, Ivona

Sper ca nu v-am obosit cu atatea poze. Va pupam dulce pe toti! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Numai fetite frumoase aici! Antonia, esti o scumpete! Sonia, votez si eu plete! Miru, esti o ochioasa scumpa foc! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mirunica mititica si harnicuta, nu mai zic si dansatoare ochisorii |
|

| Kiki, dana, mariuta - multumim mult ma bucur k va place "pletoasa" mea
Mirunica esti o dulce, ce ochisori mari si frumosi ai |
|
|