Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cristian,esti un dragut
e tare poza,imi place ca esti imbracat de parca ai fi venit de la o petrecere si imediat te-ai si apucat de ingrijit gainuse |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cristian ce dor ne era de tine,baiatule.Pupicii dulce de la Eden. Dau oua gainele astea sau nu?
[cum arata.Ce zici Cristian o primesti la curte la tine?color=red]P.S.si fiindca a venit vorba de gospodarii i-a uitati ca vine si taranca mea care cocheta cum este direct la oglinda a vrut sa vada
 |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Raul iti sta super in rosu. Madalina la ce te gindeai tu , pui mic.... Cristian ce faci tu acolo , certi gainile ca nu au ouat??? Eden iti sta foarte bine cu baticutzu. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dya,Madalina memora toate animalutele de la zoo |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Eden,tarancuta,tarancuta,sa-ti pap bujorii din obrajori |
|

|
Si noi pupam inapoi! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eden te pupam dulce .Esti tare draguta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eden, zi-i lui mami sa te nvete si poezia "la oglinda". Pupici micii cochete. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| MNiko wrote:Eden, zi-i lui mami sa te nvete si poezia "la oglinda". Pupici micii cochete.
Subscriu
Ce de copilasi frumosi pe aici |
|

| Ce poezie?oglinda,oglindjoara cine este cea mai frumoasa din tara! chiar se potriveste cu cocheta mea care se crede cineva de pe acuma! |
|
| Nu mai, poezia lui Cosbuc " la oglinda" Stai sa vad daca o gasesc pe net.
Gata, uite aici http://ro.wikisource.org/wiki/La_oglind%C4%83
Era si cantecel facut pe versurile astea. |
|

| O stiu si eu dar nu eram sigura ca despre ea este vorba.Dar poezii si cintece in romineste chiar nu-i prea spun doar cintecele din Cutiutza Muzicala. Ce ma apuc acuma sa-i citesc lui fiica mea George Cosbuc? |
|
| shirel wrote:O stiu si eu dar nu eram sigura .Dar poezii si cintece in romineste chiar nu-i prea spun doar cintecele din Cutiutza Muzicala. Ce ma apuc acuma sa-i citesc lui fiica mea George Cosbuc? Glumeam mami. Cand am vazut-o pe Eden asa cu broboada si la oglinda mi-am adus aminte de poezie si ca mi-a placut mult poezia asta in scoala generala cand am studiat-o. |
|

| Si mie tare mi-a placut,am avut-o la o olimpiada de romana.Superba din popor.Offff topic ,scuze! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| [quote=shirel]Cristian ce dor ne era de tine,baiatule.Pupicii dulce de la Eden. Dau oua gainele astea sau nu? Bine ca si-a ascuns coditele ca o trage Cristian de ele |
|
|