Copiem?

Options Copiem?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mari_paun
Postat: Tuesday, April 17, 2007 1:08 PM


Nivel: Ambasador

Intrat: 11/17/2006
Postari: 698
Locatia: Slobozia
eh...copiatul!!!...in liceu ma pricepeam la asta...aveam metoda mea...si nu ma prindea nimeni...
nu am copiat niciodata in examene trapta, bac...
copiam la materii care nu aveau logica pt mine...

la facultate am copiat la profii care ne lasau...
nu mai am dexteritate in a copia...am colege care deschid cartile si rasfoiesc...flowers
mommy
Postat: Tuesday, April 17, 2007 3:51 PM

Nivel: Avansat

Intrat: 11/18/2006
Postari: 3674
Si eu am copiat in scoala, mai ales in generala, la materiile unde ne lasau profii. Nu m-au prins, dar era cat pe ce sa fiu parata, ca am spus in pauza ca am copiat. Dar am avut de-a lungul scolii mereu cativa colegi care copiau si apoi spuneau "vai de mine, cat am invatat... si ce greu a fost... si nu am putut sa copiez nimic..." what
Gabriela Teodora
Postat: Tuesday, March 22, 2016 10:26 PM

Nivel: Membru

Intrat: 3/22/2016
Postari: 1
Si eu mai copiam uneori ...metode sunt multe , dar nu trebuie sa iti fie frica . Eu fie scriam cu creionul pe banca sau pe scaun , fie scriam ceva ce nu stiam (o propozitie , nu foarte mult)cu pixul sau creionul pe carte si tineam foaia de lucrare pe carte , fie cu copiuta in penar , sau pur si simplu raspunsurile care se plimbau in toata clasa , in aproape toate bancile . Copiam uneori chiar si la materiile grele sau la care aveam un profesor/o profesoara rea/rau .
Am fost prinsa o data , dar profesorul nu mi.a pus mie nota mica , ci colegelor care primisera copiuta si pt ca era bun si cumsecade le-a pus 4 . Nu am fost parata niciodata de colegi , deoarece toti copiam , iar cei care nu copiau ne aparau .
Cat despre ce atitudine , chiar daca ii spui copilului sa nu o faca , sunt materii care nu ii plac sau care pur si simplu nu le poate invata . Exista si cazul in care stie tot , dar uita o parte sau altceva deoarece ii este foarte frica de profesor sau in cazul in care ii este frica sa spuna ca a primit nota mica.
Eu aveam unele o materie la care aveam o profesoara rea , iar materia era si ea insuportabila si nimeni nu intelegea . Ii spuneam mamei ca nu pot sa invat , sau ca imi este frica sa nu gresesc , iar ea imi spunea 'Nu gresesti pt ca nu ai dc sa gresesti' . Este gresit . Daca copilul se simte sprijinit este mai usor atat pentru el , cat si pentru parinte.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed