Profil: cookie
Despre
Utilizator: cookie
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Wednesday, April 1, 2015
Ultima vizita: Tuesday, April 18, 2017 7:42 AM
Numarul de postari: 233
[0.02% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Tuesday, January 12, 2016 11:54 PM
dia27 wrote:
La 12:21 s a nascut Maria Linnea, 3,116kg si 49cm. Este cumintica si o dulceata, ne am indragostit pe loc! Suge f bine la san si avem laptic deja. I s a taiat cordonul mai tarziu si a fost lasat sa pulseze, am avut o pe mine de la nastere si inca suntem lipite :)) Eu m am ridicat mai devreme la marginea patului, apoi am bagat o pastila hahaha
Nu prea pot sa dorm dar poate in noaptea asta teusesc arunci cd doarme si Mariuca. In rest toate bune, toata lumea se poarta de parca am fi printese, foarte frumos si ma simt extraordinar. Pana acum am avut o experienta nemaipomenita, nu se compara cu prima nastere. Va pup si va mai scriu cand pot!! computerlove

Felicitari mamico, multa sanatate si fericire va doresc computerlove
Postat: Thursday, January 7, 2016 2:19 PM
AndreiutzaEu wrote:

...si ce te faci cand acest stres vine din partea socrilor si cumnatei care deja fac planuri ? ca vor veni zilnic la spital si vor sta pana seara? Cumnata care zice ca deabia astepta sa vina bebe ca ea o sa invate si o sa aiba grija ea de el ... ca ea va sta cu el.... pffff plus ca sunt stresanti de acum. ma refer la socrii

citez:

sa nu mai ies afara, dc nu raspund la tel 10 min ca ce fac ca si dc dorm sa las tel tare sa raspund ..... ca ce fac dc mi se rupe apa, ca de ce sotul nu si-a luat toata luna liber, luni l-au sunat sa-i zica sa mearga ei cu mine la dr cum sa merg singura cu taxiul si el sa vina sa ma ia, ca dc pana vine el se declansaza nasterea :)) ( si el le-a zis ca dc e sa se declanseze pana lA URMA sunt cu dr mea) etc etc.... deja sunt cu stai jos, dar intindete, dar de ce ai iesit 10 afara ca e frig etc pffff ma doare capul....cred voi exploda urat cand va veni bebe

Stiu cum e, toate avem pe cineva in familie asa alcool

Vorbeste cu sotul si roaga-l sa se ocupe el de asta. Sa vorbeasca cu ei si sa le explice ca imediat ce se va putea, va veti vedea. Tu nu te mai stresa, pentru ca in ziua respectiva totul se va schimba. Nu o sa aiba voie sa stea pe hol o zi intreaga, iar tu o sa fii in recuperare. Si pe mine ma "ameninta" soacra ca nu mai scapam de ea, dar a pastrat distanta cand a venit momentul. Sotul a vorbit cu ea, a vazut si ea ca nu e usor sa stai la taclale si sa ai un copil care plange si nu stii ce sa-i faci. Lucrurile o sa se rezolve de la sine. Tu doar redirectioneaza-i catre sot. O sa stie el sa-i gestioneze Buddy1
Postat: Thursday, January 7, 2016 1:19 PM
AndreiutzaEu wrote:

Pai eu nasc la Cf 2 si au zis ca toate rezervele sunt cu canapea pt insotitor . sper doar sa fie un pic stricti cu vizitele rudelor ca deja isi fac planuri sa vina tot cirdulhohot ... unii chiar sa stea pe hol de dimi pana seara ....de parca eu as avea chef de vorba si de stat cu totii :))

Sunt spitale care au politica diferita, am o prietena care la Polizu a stat cu sotul in rezerva cu doua paturi trei, patru zile. Deci cred ca si CF2 e printre ele.

Vizitele da, au fost foarte obositoare. Si oamenii chiar nu inteleg ca nu ai nevoie de sfaturi nesolicitate, manifestari de "eu stiu mai bine ca am copil" si altele. Eu te sfatuiesc sa le zici de pe acum sa va viziteze acasa, dupa cel putin o luna de acomodare. Fara suparare, o sa inteleaga intr-un final. Si pe mine m-au stresat cu telefoane si autoinvitatii, dar au inteles pana la urma..
Postat: Thursday, January 7, 2016 11:29 AM
AndreiutzaEu wrote:

Nu a stat nimeni cu tine? Din fam ma refer... La mine i-am zis mamei

Unde ai nascut ? Stat sau privat?

Nu cred ca aveam voie sa aducem pe cineva..la stat, la Cantacuzino am nascut. Ar fi fost bine sa fie cineva cu mine, dar era doar un pat in rezerva. Iar de sarbatori a fost plin spitalul, nu mai aveau deloc locuri libere pe etaj. Poate tu ai mai mult noroc, iti tin pumnii! Daca ai nevoie de alte informatii sa-mi spui Cheek Kiss
Postat: Thursday, January 7, 2016 11:17 AM
AndreiutzaEu wrote:

asta mica nu avea nimic pe ochi chiar ma uitam la ea cat de frumusica era si nascuta maricica . Probabil facuse pe ea ca alea 20 min a plans intr8una

Oricum erau adorabil toti :)

Eu macar o sa am rezerva... si imi pot permite mai usor sa le zic sa ma lase ca stiu si eu sa am grija de bebe :D :))

Si eu am fost singura in rezerva uff
Postat: Thursday, January 7, 2016 10:59 AM
AndreiutzaEu wrote:

Am trecut pe la saloanelele mamicilor!!!! asa plangea o bebica!!! Cat am stat acolo a plans . Avea icter si era la lampa.

...si toti bebeii erau doar in pampers....in rest dezbracati si toate fetele cu usa de la salon deschisa ca altfel te sufocai de caldura Era o asa caldura am murit de cald alea 20 min ... Aproape dezbracata. Cred ca erau 28 gr. Nu inteleg de ce sfatul e sa tii bebe la 21-24 gr si eu tin 28 in spital

Off, si bebele meu a stat la lampa. Dar ar trebui sa doarma, nu au de ce sa planga, doar daca le e foame sau sunt speriati, au pampersul plin, etc. Bebele meu a stat 17 ore incontinuu si s-a intors traumatizat :( Nu au timp sa reactioneze asistentele imediat ce se trezesc ei..plansul lor e oricum mai slab, ca sunt amortiti de la caldura de sub lampa..si au un fel de ochelari din material textil pe ochisori si se sperie ca se trezesc in bezna. Eu dupa experienta asta am refuzat sa il mai las. Au vrut sa il tina si mai mult in ziua aia, dar mi se parea din ce in ce mai lipsit de vlaga., am facut un mic scandal acolo pale

Ulterior s-a dovedit ca icterul incepuse sa se retraga, deci nu mai aveau motive sa-l tina. Instinctul meu a fost bun. Iar neonatoloaga si-a cerut scuze pt. episod (a fost un pic mai complex de atat, presarat cu furia laptelui din cauza ca nu a mai supt bebe la san desi stabilisem ca mi-l aduc) uff

Sa va urmati instinctul fetelor, sa puneti multe intrebari, sa va informati, sa nu aveti incredere oarba in ele, pentru ca se mai intampla si sa greseasca..

Referitor la temperatura ai foarte mare dreptate, am avut aceeasi problema..28 grade in salon. Dar a venit sotul cu un patent de acasa si a dat caloriferul ala comunist mai incet si am mentinut 25 grade cat timp am stat in spital. As scrie un roman cu experienta din spital, dar am decis sa ma concentrez pe bebe si sa nu ma mai gandesc la ce a fost Angel
Postat: Wednesday, January 6, 2016 11:49 AM
corinaalexandra wrote:

Multumesc frumos computerlove. Voi ce faceti cum sunteti?? V-ati acomodat??? Pupici

Noi suntem foarte bine, avem noroc de un bebe care mananca, doarme si gangureste Angel Nu prea plange, mai mult in spital l-am auzit ..cand pleca la tratament (a facut icter). In rest daca il supara ceva doar scanceste. Bine, avem doar 2 saptamani impreuna, sa vedem daca isi pastreaza obiceiurile. Momentan doarme cate 3 ore, noaptea ma trezesc doar de 2 ori, maxim 3. Apuc sa mai fac si alte lucruri pe langa, sunt foarte incantata de cum a decurs pana acum totul.

Cu lapticul am avut o lupta in spital, se obisnuise cu biberon si nu vroia sa manance de la mine, iar eu aveam colostru si aveam nevoie de el sa stimuleze lapticul. Au fost vreo 2 nopti mai agitate care s-au terminat cu supliment de lapte praf ca nu se mai linistea..dar dupa am reusit sa alaptez exclusiv.

Cheek Kiss
Postat: Monday, January 4, 2016 7:03 PM
corinaalexandra wrote:

Ce acte ti.a trebuit pentru alocatie??Sunt aceleasi ca pentru indemnizatie?? Si iti intra imediat sau cu intarziere de 2-3 luni cum am auzit?? Pupici

Copie dupa ambele C.I. si certificatul de nastere. Nu stiu mai multe pentru ca s-a ocupat el, dar inca nu le-a depus, urmeaza ras Dar din cate am inteles, indemnizatia intra cu intarziere, alocatia doar daca depui actele odata cu indemnizatia vine la fel de tarziu NuStiu
Postat: Monday, January 4, 2016 5:41 PM
corinaalexandra wrote:
Interesanta intrebare si eu sunt curioasa pentru ca atunci cand a fost sotul sa ridice certificatul ia zis ca poate sa depuna si pentru indemnizatie doar ca nu avea contu bancar cu stampila de la banca...si find Craciunul si revelionul am zis ca dupa acum in ianuarie sa depunem dosarul.acum intrebarea mea e daca trebuie sa depui dosarul dabia dupa ce termini postnatalul?? Pupici

Sotul meu a zis ca atunci cand a ridicat certificatul de nastere a luat actele pentru alocatie. Dosarul pentru indemnizatie stiu si eu la fel dupa ce se incheie postnatalul..
Postat: Wednesday, December 30, 2015 7:16 AM
Auras wrote:
Gravidute sunt mamica!SimplyLove computerlove am nascut ieri 27 decembrie,la ora 12:14 noaptea dupa un travaliu de o zi si o noapte. Dumnezeu ne-a fost alaturi. Suntem bine iar bebe Daniel e un mancacios si un galagios. E adorabil,intreg tati lui! Bravoo revin cu povestea,va pupaaaam computerlove grup hearts

Felicitari Auras!!Buddy1 Sa va traiasca si sa va bucurati de el coeur