Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mariuta, multa sanatate Leei. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Sanatate multa, pui mic! Va fi bine, mami, o sa vezi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| multumim!
acum e vioaie, danseaza si canta, isi aminteste versurile si chiar mimeaza la cantecele, la fel cum a invatat la gradi. e un semn bun! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Leea, multa sanatate |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Leea multa sanatate |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Off Mariutza imi pare rau ....multa sanatate Leei |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| mariuta wrote:multumim!
acum e vioaie, danseaza si canta, isi aminteste versurile si chiar mimeaza la cantecele, la fel cum a invatat la gradi. e un semn bun!
E un semn foarte bun. Probabil ca nici nu o sa mai faca vreodata convulsii.
Eu sunt foarte optimista la Andrei, mi s-a explicat ca aceste convulsii nu sunt o boala, nu inseamna ca daca a facut o data convulsii febrile simple este sau va deveni epileptic si asa mai departe.
Deja in vara vreau sa plec cu copiii din tara, sper sa il conving pe Tzepii. Eu am prins curaj si ma incumet.
Multa sanatate Leea si sa scapi o data de gatisorul ala ca numai probleme ti-a facut in ultima vreme. By the way, nu se poate opera de amigdale? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana,sa aveti vacanta super placuta! Prin cate ati trecut ,ar fi indicata o vacanta. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| AdrianaC wrote:
Eu sunt foarte optimista la Andrei, mi s-a explicat ca aceste convulsii nu sunt o boala, nu inseamna ca daca a facut o data convulsii febrile simple este sau va deveni epileptic si asa mai departe.
Deja in vara vreau sa plec cu copiii din tara, sper sa il conving pe Tzepii. Eu am prins curaj si ma incumet.
Multa sanatate Leea si sa scapi o data de gatisorul ala ca numai probleme ti-a facut in ultima vreme. By the way, nu se poate opera de amigdale?
Multumim! Studiem inca problema. Medicul de la orl a spus ca inca nu recomanda operatia. E primul an in colectivitate si de aceea a racit atat de des, in special in gat. Antibioticele i-au slabit rezistenta si face forme urate. Va dorim si voua multa sanatate si concedii placute! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mariuta wrote: E primul an in colectivitate si de aceea a racit atat de des,
Asa se intampla mereu. Isabelle avea 3 ani cand a inceput gradi si 3 saptamani o duceam si apoi, o saptamana sau chiar 10 zile statea acasa. Si asa a fost tot anul. La inceput ajunsesem la exasperare, dar dupa m-am obisnuit si cum simteam ceva in neregula cu ea o tineam acasa, nici nu mai asteptam sa-mi spuna doctora. Si inca ceva, doctora noastra ne-a spus sa-i dam antibiotic de maxim doua ori pe an. In general am respectat. Sanatate multa si ma bucur ca si-a revenit repede. Pupici tuturor puiutilor si mamicilor. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2014 Mesaje: 3
| Buna mamici, cele care ati postat aici in 2008, au mai avut convulsii copiii vostri? Fetita mea are 4 ani si a avut a 2 a convulsie de la o faringoamigdalita acuta. prima convulsie febrila a avut-o la 2 ani de la rotavirus. |
|
| TeosOf wrote:Mariuta, multa sanatate Leei. Mai sunteti active pe acest site? |
|
| AdrianaC wrote:
Multa sanatate Leea si sa scapi o data de gatisorul ala ca numai probleme ti-a facut in ultima vreme. By the way, nu se poate opera de amigdale?
Buna ziua, mai sunteti active pe acest site????????????????????? |
|
| DA |
|
| IoanaC wrote:Buna mamici, cele care ati postat aici in 2008, au mai avut convulsii copiii vostri? Fetita mea are 4 ani si a avut a 2 a convulsie de la o faringoamigdalita acuta. prima convulsie febrila a avut-o la 2 ani de la rotavirus.
Din fericire ai mei nu au mai avut convulsii febrile niciunul. Fiecare copil a avut doar 1 episod de convulsii febrile.
Daca este la a 2-a convulsie, trebuie sa ii faci un set complet de analize. Cum s-a comportat in timpul convulsiei? Cat a durat? Si-a pierdut cunostinta?
Acum unde sunteti, in spital? |
|
|