Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| fetele, nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mama_Sonyei wrote:Merci fetele... Am fost la control si dr. a zis ca e colul inchis ca ne vedem in 2 saptamani Faza este ca la Sonya am fost vineri la control si lunea urmatoare au inceput durerile... marti seara m-am internat dilatatie 2-3 si dimieata la 8 tot 3 aveam, mi-a rupt apa si la 12.30-13 nu mai puteam nici sa respir asa ca am cerut epidurala... tin minte ca mi-a facut anestezia si mi-a pus si o perfuzie si am adormit cat a tinut perfuzia, vreo ora si ceva... cert este ca Sonya a venit pe lume la 14.57 (ora scrisa pe foaia de iesire din spital)... Asa ca la mine dureaza
Multa sanatate si nastere usoara! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Inger7, Poate acum va fi mai usor. Iti doresc o nastere cum am avut eu la Daria, adica fulger. |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Inca sunt pe baricade, miercuri am fost iar la control si mi-a zis ca inca e colul inchis, ca sa stau sa ma mai odihnesc, poate mai rezist o saptamana (dupa ultima echografie, care mi-a facut-o chiar miercuri acum, termenul ar fi 22-23 octombrie)... Deja aseara am luat un No-Spa ca sa pot dormi, incepusem sa am ceva dureri spre spate... Poate maine, poimaine va trebui sa ma duc iar la spital ;) azi abia am ajuns pana la gradinita sa o iau pe Sonya, nu prea mai pot sta in picioare ca incepe sa ma apese rau spre iesire |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Se apropie cu pasi repezi minunatul moment, Cris. Ce emotionant! Iti dorim nastere usoara si incepem sa facem galerie. |
|

| Da, mai e putin, deja incepe sa ma ia frica... la Sonya nu am avut nimik, tanara si inconstienta, acum Nu faceti inca galerie, vreau sa mai astept macar pana miercuri sa o nasc si pe ea in aceeasi zi (a saptamanii) cu mine si Sonya |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Atunci mai amanam putin... Sa fie asa cum iti doresti. Dar mai ales sa fiti bine tu si bebelina. |
|

|
|
|

Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| La mine a fost burtica tare toata luna a noua. Spre sfarsit nu se mai relaxa deloc, era bolovan, chiar aveam impresia ca port un pepene.
Fetelor nu-mi vine sa cred cate dintre voi ati nascut atat de usor ca nici nu v-ati dat seama de contractii. Vai de mine, eu nu aveam cum sa le confund cu nimic altceva. Si am avut parte de ele vreo 7 ore! Durerea era concentrata undeva deasupra osului pubian. In rest nu m-a durut nimic si nici senzatie de presiune n-am avut pana n-a iesit bebe. Asta este, la fiecare este diferit.
A trecut. Mai grea decat nasterea insa au fost primele luni! :018: Atunci ziceam ca as fi in stare sa nasc la 2 zile numai sa nu ma mai chinui cu Matei in halul ala. Dar au trecut si astea! Cand iti privesti copilasul iti trec toate oricate ar fi fost, nu-i asa? |
|

Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| fetelor mie tocmai mi-a cazut dopul acum cateva minute..si am contractii insa la interval de 30 min, asa cum am mai avut si zilele trecute si m-am speriat degeaba
|
|

Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| eu vinerea asta intru in 37 de saptamani de gravidanta! Cam de vreo saptamana am inceput sa am dureri mai puternice in partea de jos a burtii si cum mai spuneati si voi in partea din spate. Alea sunt ingrozitoare ,cel putin pentru mine.Ma si doare ma si inteapa nici eu nu stiu.Tot de vreo saptamana ma doare foarte tare spatele dar in partea de sus nu la sale. Oricum pe 6 noiembrie cand am fost la ecografie mi-au spus ca bebeul e deja pozitionat cu capusorul in jos. De mers undeva nici nu mai vorbesc. Nu ma simt in stare sa merg nici macar 50 de metri! Incepe sa ma doara foarte tare in partea de jos de nu mai pot face nici macar un pas si simt nevoia sa merg la toaleta. Singura chestia care ma face sa-mi iau gandul de la dureri e gandul ca in scurt timp o sa-mi tin in brate baietelul! Bafta la toate viitoarele mamici! Va doresc o nastere cum imi doresc si mie adica super usoara! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mariutza_mea wrote:fetelor mie tocmai mi-a cazut dopul acum cateva minute..si am contractii insa la interval de 30 min, asa cum am mai avut si zilele trecute si m-am speriat degeaba
Nu e prea devreme? Sa ne tii la curent...
Alinus, se apropie marea intalnire! Nastere usoara! |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Nastere usoara! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| La mine contractiile "nedureroase" sunt de vreo cateva saptamani bune. Mi se face burta "tare ca piatra", iar dureri jos, sub burtica am de ceva timp (zice doctorul ca ar putea fi din cauza infectiei urinare...dar nu cred pentru ca la Glad nu ma durea si tot aveam problema asta). Contractiile nasterii sunt mult mai tari si dor. La mine senzatia cand l-am nascut pe Glad a fost ca ma strange careva de mijloc cu o forta enorma, de parca ar fi vrut sa ma rupa. Dar au trecut repede si se uita asa usor, pentru ca toata chinuiala asta merita !! |
|
|