Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/16/2008 Mesaje: 162
| tu mi-e nu mi sau rupt apele si nu mi-a cazut nici un dop . si eu asteptam pe mine m-au luat durerile pe 11 iunie aveam dureri la 30 min lejere. pe 12 cand m-am trezit le aveam la15 min tot lejere , m-am dus la spital si nu ma internat a zis ca nu aveam dilatatie , mi-a spus sa ma duc cand am dureri la 5 min regulare , asa si facut .am nascut abia la 2 noaptea . si eu ma intrebam daca am sa deosebesc durerile de travaliu stai linistita ca le recunosti nastere usoara |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Deci eu nu astept nici un dop nici sa mi se rupa apa, ca daca la Sonya nu a fost asa, nici acum nu o sa fie altfel... Faza e ca am dureri, ca se intareste si burta, ca ma apasa jos, dar..... ar trebui sa mai stea vreo 2-3 saptamani asa ca ma tot gandesc ca o fi de la prea mult efort... nu stiu, nici NO-SPA nu-mi vine sa iau... Ma duc la control saptamanna asta sa vedem ce zice doctorita |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes, pe ultima suta de metri!Si sa ne tii la curent cu noutatile! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Eu termin 37 de sapt si am dureri de spate in fiecare zi. Am si contractii nedureroase zilnic. Devine burta ca un bolovan Asta se intampla de 2 sapt. Stiu ca se pregateste,dar cand va fi ziua? :) Mama Sony, curaj.Vom trece cu bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mama Sonyei binei ai revenit printre noi ;ma bucur tare mult.Te pup cu drag si sa ai o nastere usoara.
Lucy inca un pic si vine bebe.Nastere usoara |
|

Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Eu nu am pierdut nici un dop, contractii nu am avut, apa nu s-a rupt....simteam doar o presiune jos. M-am dus la spital la 00.30 pt un control si auzi: DILATATIE 2, te internam. M-am internat pe la 01.00; dupa 1 h: dilatatie 4, mai trece inca o ora si auzi DILATATIE 5. Il intreb pe doctor daca nasc pana dimineatza si imi spune ca nu, pentru ca dupa 5 te dilati mai greu. Mi-a spus ca o sa nasc dupa 10.00. Dar dupa inca 2 ore, cand mi-a facut un control imi zice : NASTI !!!! La ora 05.37 am nascut FOARTE USOR.
Lucy Katerina, mama Sonyei, sa dea Dumnezeu sa aveti o nastere usoara asa cum am avut eu !!!
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Va tinem pumnii fetelor,nastere usoara! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nastere usoara, fetelor! |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, nastere usoara si bebici sanatosi si frumosi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Nastere cit mai usoara tuturor si bebei sanatosi.
 |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Nastere usoara. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Nastere usoara si bebei sanatosi si papaciosi ! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Nastere usoara si copii sanatosi! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nastere usoara! copii sanatosi si papaciosi si voua lapte din belsug |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Merci fetele... Am fost la control si dr. a zis ca e colul inchis ca ne vedem in 2 saptamani Faza este ca la Sonya am fost vineri la control si lunea urmatoare au inceput durerile... marti seara m-am internat dilatatie 2-3 si dimieata la 8 tot 3 aveam, mi-a rupt apa si la 12.30-13 nu mai puteam nici sa respir asa ca am cerut epidurala... tin minte ca mi-a facut anestezia si mi-a pus si o perfuzie si am adormit cat a tinut perfuzia, vreo ora si ceva... cert este ca Sonya a venit pe lume la 14.57 (ora scrisa pe foaia de iesire din spital)... Asa ca la mine dureaza |
|
|